+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Angyali Nap június 15. 10-18 óráig

aura védelemHa szeretnél kapcsolódni az angyali birodalom fény-erejével, ha szeretnéd megtanulni, hogyan kérhetsz segítséget, avagy hogyan varázsolj sok szépet és jót az angyali lények segítségével, várlak téged ezen a napon. 

Spirituális utam az angyali szférával kezdődött. Angyal-oltárom volt, és naponta kapcsolódtam a négy arkangyallal. Aztán jött életemben egy olyan időszak, amikor az angyalok szorosan tartottak, mikor új pályán indítottak el, ekkor nagyon sok álmom, látomásom volt az angyalokról – és akkor fedeztem fel, hogy az ember egy picike pont az angyali szféra számára, és mégis törődnek vele.

Tartottam sok angyalos programot is, azután jött a Földanyához kötődő papnőség, ami jó pár évre arra ösztönzött, hogy inkább a Föld energiájával foglalkozzam.

Ám eljött az idő, hogy a kettőt ötvöznöm kell, hiszen a Föld és az Ég is hasonlóan fontos szerepet tölt be.

Jó pár hónapja “noszogatnak” az angyalok, hogy kapcsolódjam újra velük, és segítsek másoknak is a tudatos kapcsolódásban. Olyan sok minden van, amit könnyebb lenne megérteni, megtenni az angyali szféra fényes segítségével – üzenték. Az angyalok igen kitartóak abban, hogy emlékeztessenek a feladatodra, így nap, mint nap eszembe juttatták a kérésüket, míg végül megszületett ez a program.

Mindenki tud az angyalokról, de kevesen ismerik az angyalok hihetetlen erejét, hatalmát, igazi természetét. Például azt, hogy az angyalok nem szenteskedők, nem büntetők, sokkal inkább belátók és könyörületesek. Egy dologban nem ismernek pardont; hogy bármi áron ráállítsanak isteni életutadra.

Az angyalok sokkal hatalmasabb lények, mint ahogy azt el tudjuk képzelni, és sokkal magasabb szintű megértéssel rendelkeznek, mint az emberek. Fényesek, jóságosak, de magasabb szinteken, mint az arkangyalok, kerubok, szeráfok szintje, maga a Világegyetem őrzői, mozgatói. 

Az első, ami az angyalokról eszembe jut, az az igazság és a fény. Az igazság megláttatja a dolgok valódi természetét, és a fény vakító is lehet számunkra. Ezt az erőt képviseli Mihály arkangyal, aki a kedvencem az angyali szférából.

Az angyalokkal az emberek tudatosan is felvehetik a kapcsolatot, ám van, amikor az angyali szféra magától is beavatkozik egy ember életébe, hogy segítsen neki egy probléma megoldásában.

Emlékszem, pár éve történt, hogy nehéz élethelyzetbe kerültem, és a kezembe akadt Jodi Picoult Csodalány című könyve, amit szívből ajánlok mindenkinek. A könyv főszereplője egy kislány, akiről kiderül, hogy angyal. Mialatt olvastam a könyvet, napi kapcsolatban voltam az angyali szférával, ami azt eredményezte, hogy élethelyzetem csodával határos módon megoldódott. Az angyali birodalommal való kapcsolódás ugyanis csodákat tud tenni.

Miről lesz szó az Angyali Napon?

  • Kik az angyalok, hogyan néznek ki különböző kultúrkörökben. Mi a különbség az angyalok és más szellemi lények között. Hogyan épülnek fel az angyali rendek. Kapcsolódunk a négy legfőbb arkangyallal.
  • Bevezetést kapsz az angyalmágiába, mi is ez, és hogyan kapcsolódik az Ótestamentumhoz. Beszélünk az angyali szigillumokról, varázslatokról, az angyali számokról, szakrális geometriáról.
  • Angyal meditációt fogunk végezni, és beszélünk ennek a jótékony hatásairól. Őrangyalod kapcsolatban fog lépni veled. Benézünk a jövődbe az angyalok segítségével.
  • Megtanuljuk, hogyan kérhetünk és kaphatunk segítséget az angyali szférától – védelemhez, tértisztításhoz, a dolgok sikeres megvalósításához.
  • Beszélünk arról is, hogyan segíthetünk másoknak az angyalok segítségével.
  • Ez és még más meglepetések is várnak, amit az angyalok készítenek elő számodra.

Gyere el, ha úgy érzed, nehéz élethelyzetben vagy, ha szeretnél sok fényt az életedbe, ha szeretnéd megtudni dolgokról az igazságot. Ha szeretnél új dolgokat tanulni az angyali szféráról, ha varázsolnál angyali segítséggel. Ha szeretnéd felvenni az angyalokkal a kapcsolatot, hogy isteni életutadra ráhelyezzenek.

Gyere el, ha szeretnéd érezni az angyalok feltétel nélküli szeretetét, és ha részt vennél egy vidám, bensőséges napon, hasonló érdeklődésű emberekkel.

Az Angyali Nap díja 12000 Ft, 5000 Ft előleg befizetésével válik élővé a jelentkezésed.

A helyszín: Hold Templom Stúdió, VIII. Bródy Sándor utca 44.

Időpont: június 15. 10-18 óráig

Várlak szeretettel és angyali áldással, Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás