+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Angyalmágia online tanfolyam

jophiel

A kurzus abban segít, hogy önálló és biztonságos mágikus szertartást legyél képes elvégezni a Fény lényeivel, s közelebb kerülj kívánságaid megvalósulásához.

Az angyalok szeretnék felvenni veled a kapcsolatot. Szeretnék, ha a Felsőbb Világokból hoznád át ide, az emberi világba az üzeneteiket, létezésük bizonyítékát. Az angyalok feladatuknak érzik, hogy általad több fényt és szeretetet küldjenek át a többi emberhez, hogy a sötét világ felfényesüljön.

Nagyon szeretek az angyalok energiájával dolgozni, mert tiszta és fényes. Az angyalmágia abban tud segíteni nekünk, hogy az angyalok jobban “meghallják” földi kívánságainkat.

A kurzus során megtanulod, hogyan dolgozz együtt az angyalokkal egy vágyott cél elérése érdekében. Tanulsz a mágiáról, melyet az angyali lényekkel tudsz elvégezni. Tanulsz magukról az angyalokról, arról is, hogyan tudod megkülönböztetni az angyalokat más lényektől, akik angyalnak álcázzák magukat, de problémákat okozhatnának neked.

A kurzus egy feltöltött online anyag, őrangyal meditációval, örökös hozzáféréssel. A kurzushoz tartozik egy órás személyes beszélgetés velem, ahol átbeszéljük azokat a részeket, melyeket esetleg nem értenél. Oklevelet is biztosítok a kurzus elvégzésekor.

A tanfolyam bármikor elkezdhető, a díja 15000 Ft.

A jelentkezéshez a holdtemplom@gmail.com emailcímre küldött megrendelés szükséges.

Áldással, Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás