+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Artemisz est a fény erejében február 19. 18 óra

artemisz

Ha új kezdetre, több fényre vágysz az életedben, ha szeretnéd hathatósabban megvalósítani a terveidet, hívlak téged erre a szertartásra.

Túl vagyunk a tél nagy részén, és lelkünk nagyon vágyik már a színekre, a tavaszra, a kinyílásra. Várunk arra, hogy történjen már valami jó, valami új, valami, ami újra beindítja a szívünk életteli dobogását.

Lehet, hogy begubózva, komoran telnek a napjaink, avagy nem is hisszük el, hogy idén teljesülhetnek a céljaink, vágyaink.

A belső tűz, az új kezdet istennői ilyenkor célba vesznek minket a tüzes nyilaikkal, hogy felpezsdítsenek, megmozgassanak, újra töltsék belénk az életet. Az ókori görög Artemisz egyike ezen istennőknek.

Egy olyan szertartásra hívlak, ahol Artemisz istennő segítségével kinyílhatsz, újra kijöhetsz a fényre és elindulhatsz a céljaid felé.

Mi a Nagy Célod 2020-ra? Hozd el magaddal és együttes erővel segítünk kinyitni a felé vezető kaput.

Artemisz Zeusz és Létó gyermeke, a görög mitológiában. Neve a görög „egészséges” szóval rokonítható. Artemisz a Hold és a vadászat szűz istennője, ő segít a szülésnél és védelmezi a nőket és a gyermekeket, valamint az állatok egészségét is.

Nevezik még a további neveken is: Nyilakat ontó, Nyílszerető, Zajongó, Vadűző. Csodálatos energiával bír. Íja és nyilai (melyeket Héphaisztosz kovácsisten és a Küklopszok készítettek) mindig vele van, és képes nem csak megvédeni híveit a támadásoktól, de még a gyermekáldásban is segít, ha megkéred őt erre. Artemiszt sokszor ábrázolják „bikahere” ékszerekkel, mely a termékenységet szimbolizálja.

Artemisz, látva az istenek bánatát és küzdelmét a szerelem miatt, három éves korában úgy döntött, megkéri Zeuszt, hogy örök szüzességet ajándékozzon neki. Az istennő tisztelete olyan erős volt, hogy mikor a leányok elérték a pubertás kort, akkor Artemisznek ajánlották őket. Amikor házasságra adták a fejüket, akkor egy áldozati máglyán fel kellett áldozniuk addigi szűz életük tárgyait, így a babákat, játékokat és egy hajfürtjüket.

Mivel a szűz istennők közé tartozik, végtelenül tiszta, új energiát fog az életedbe hozni. Ha vannak állataid, akkor vigyáz az egészségükre. Artemisz az állatok jogainak védelmezője is.

Temploma a mai Törökország, a régi Perzsia területén található, az ókorban az epheszoszi Artemiszion a világ hét csodája közé tartozott.

artemisA szertartáson saját nyilainkat a célunkra fogjuk irányítani, melyek ezáltal elérhető közelségbe kerülnek.

Megnézzük jóskártya segítségével, hogy eddig mi akadályozott minket és Artemisz segítségével eltisztítjuk utunkból ezt az akadályt.

Kreatív módon fogunk alkotni, hogy felhívjuk magunkra az Istennő figyelmét.

Istennő fényspirált fogunk járni, hogy auránk is fénybe borulhasson és új, pozitív dolgokat vonzhassunk magunkhoz.

Jó messzire küldjük magunktól a sötétséget és a szürkeséget, hogy új, fényes kezdet jöhessen az életünkbe.

Megküzdünk az akadályokkal, visszavesszük az erőnket.

Megkapjuk a csodás és fényes Artemisz személyes üzenetét.

Gyere el,

  • ha nem bírsz el egyedül a problémáiddal
  • ha erőteljes új kezdetre vágysz
  • ha szeretnéd életedbe hívni a fény erejét
  • ha több erőt szeretnél kapni
  • ha isteni segítséget szeretnél kapni a gyermekáldáshoz

A szertartás helyszíne: Hold Templom Stúdió 1072 Budapest Rákóczi út 26. I/3

Időpontja: február 19-e, 18:00 – 21:00 óráig, díja 5000 Ft.

Jelentkezni Lunánál tudsz a +36 70 408 9351-es telefonszámon vagy az info@holdtemplom.hu emailcímen.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás