+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

delfin gyógyításAz atlantiszi életút gyógyítás tulajdonképpen emlékezés. Emlékezés isteni önvalódra, mely a föld lét által rajtad ütött sebek talán elhomályosítottak.

De ez csak illúzió, hiszen ugyanolyan fénylény vagy, mint amikor leszülettél ide.

Egy olyan fénylény, aki képes bármit megteremteni, ami boldoggá teszi az életét, aki eredendően ártatlan, bármit is tett. Egy olyan fénylény, aki a szeretet és béke gyermeke, aki azért érkezett ide, hogy megvalósítson egy fontos küldetést a Föld és önmaga számára. Egy olyan csodálatos fénylény, akiben izzik ez a küldetés; de lehetséges, hogy néhány dolog megakadályozza ennek a küldetésnek a teljesítését.

Legtöbbször az, hogy mások nem helyeslik azt, ahogy élni szeretne. Ezért folyton bűntudatot érez, vagy úgy érzi, nem szerethető. Kilóg a sorból, és ezt azzal kompenzálja, hogy egy kockába gyömöszöli magát, hogy beférjen a többi kocka mellé. Képes megerőszakolni a testét-lelkét, hogy másoknak, és a társadalomnak megfeleljen. Erre válaszul a teste-lelke megbetegszik, megöregszik, életkedve és életereje elapad, elszürkül. Lelke helyett az egója veszi át az irányítást. Az anyag fogságába esik, és egyre csak süllyed, süllyed…

De Isten nem ezt adta neked! Isten a tökéletes szabadsággal és boldogsággal ajándékozott meg. Lelkesnek lenni annyit tesz, mint a Lelked vágyai szerint élni! Nem véletlenül vágysz valamire, még ha a társadalom rossznak minősíti is azt. Pont az szükséges a küldetésed beteljesítéséhez.

Az atlantiszi életút gyógyítás során a Lelkeddel vesszük fel a kapcsolatot, vele dolgozunk majd. Gyönyörű, erős és fényes ez a folyamat.

Először is kiemellek abból a csúnya, szürke, nehéz rezgésszintből, amibe lesüllyesztetted magadat. Ez az atlantiszi elem-angyalok segítségével történik meg. Ezen a magas szinten dolgozunk majd tovább, hiszen azon a szinten, melyről felemellek, nem lehetséges a gyógyulás, a változás, csak a stagnálás.

Atlantis-Temple-MaltaLGMajd feltöltelek a Nap és a Hold isteni energiájával. Ezzel egészséged javulásnak indul, férfi-női oldalad kiegyensúlyozódik. Áthangolódik a tested, atlantiszi rezgésekkel, ami azt eredményezi majd, hogy ösztönösen és fokozatosan azokhoz a dolgokhoz (evés, ivás, mozgás, tevékenységek, emberek, munkahelyek) fogsz vonzódni, melyek jót tesznek neked és melyek elősegítik küldetésed beteljesítést.

A későbbiekben elviszlek téged a saját atlantiszi gyógyító teredbe, és Atlantisz mágikus lényei végzik el rajtad az életutadra történő áthangolást.

Minden embernek van olyan jelentős életterülete (életutad része), mely a legerősebben gyógyításra szorul. Ha az gyógyul, emelkedik, akkor minden életterület emelkedni fog. Ezt az áthangolás után részletesen átbeszéljük majd.

A folyamat két órás, és nagyon erős. Kérlek, gondoskodj arról, hogy utána legyen időd pihenni, aludni!

Az áthangolást elég egyszer elvégezni.

A kezelés után kapsz egy saját hanganyagot, melyet sokszor meg kell hallgatnod, hogy tovább nyílhasson ki az emlékezésed a fényes önvalódra.

Az áthangolás és a hanganyag díja 20.000 Ft.

Atlantiszi áldásokkal,

Luna

06 70 408 9351

Megosztások: