+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

AVALONI HALLOWEEN 10.31-11.05.

avalon halloweenHívlak téged egy olyan utazásra, ahol bepillantást nyerhetsz a Fátyol mögé, és megpillanthatod Avalon ködbe burkolózó, mágikus arcát. 

Egy avaloni Halloween ünnep feledhetetlen élmény, egy beavatás, mágikus erőd magasabb szintre emelése.

Avalon az ősi Nyugati Sziget, ahová a Lelkek érkeznek, egy túlvilági paradicsom.

A Gyűrűk ura trilógiában is a tündék, a varázslók is nyugatra utaznak, egy jó időre elhagyják ezt a Valóságot. A Föld vaskorában kevés olyan hely van, ahol az embernél magasabb rezgésszinten létező lények fizikai valójukban is meg tudnának mutatkozni. Avalon egyike ezeknek a helyeknek…

Halloween idején a Világokat elválasztó Fátyol áttetszővé válik; ilyenkor lehetséges az átjárás a Túloldalra. Avalon ilyenkor a boszorkányos oldalát mutatja: a ködbe rejtőző fák, a misztérium világába léphetsz be, ahol rátalálhatsz saját mágikus erődre.

Hívlak egy olyan utazásra, ahol együtt bulizhatsz a túlvilági lényekkel, ahol elengedheted életedből azokat a visszatartó erőket, melyek újra és újra ugyanazt a mintát hívják az életedbe. Egy olyan utazásra, ahol felveheted a kapcsolatot őseiddel, ahol szembenézhetsz a félelmeiddel. Ahol boszorkány, avagy mágusi, sámáni erőd magasabb szintre emelkedhet.

Avalon a Csodák Földje. Anglia egy kis városkájából, Glastonburyből juthatsz át oda, mert a város másik dimenziós kiterjesztése ez a Túloldali Tündérbirodalom.

Amikor a városkába érkezünk, akkor nyílnak a Világok közötti kapuk, eljő a Halloween, az ősi kelta ünnep, amit Angliában nagyon komolyan vesznek, az otthonok dekorációi tekintetében is.

Ilyenkor veszi át a staféta botot a Banya, a Sötét Úrnő, aki mindent tud rólad. Ő rejtőzik az őszi ködben, a hulló esőben, a barlangok mélyén, a félelmeidben, a mágikus erődben – és Ő hatalmas szövetséges abban, hogy ne a mások által megírt élettörténetedet éld meg, hanem hogy megnyíljon a saját utad előtted, legyen ez párkapcsolat, hivatás, vagy életed bármely területe, ahol eleged van abból, hogy folyton mások mondják meg, mit tegyél, hogyan viselkedj, hogyan élj.

Ezen az utazáson visszaveheted az eredendő Erődet, amit talál átadtál másoknak, amit talán próbálnak elvenni tőled. Visszanyerheted a saját életed feletti uralmat, és kérheted mindehhez az Őseid támogatását.

Egy sámáni-boszorkányos-mágikus útra hívlak ez alkalommal, készülj arra, hogy hatalmas erők fognak belépni az életedbe.

Kimondottan neked való ez az utazás, ha:

 • szeretnél szabad lenni az életedben
 • szeretnéd megbékélten elengedni az eltávozottakat
 • szeretnél jobban kapcsolódni az őseiddel, akár ismered a családtörténetedet, akár nem
 • szeretnél megbocsátani magadnak vagy másoknak
 • szeretnél dolgokat elengedni az életedből
 • szeretnéd visszavenni az erődet
 • szeretnél boszorkány-mágusi-sámáni túlvilági beavatást kapni
 • leszámolnál az életedet korlátozó félelmekkel
 • szeretnél emlékezni az ősi törzsi létedre, ahol több boldogság, béke és melegség volt, mint a mostani időkben
 • szeretnél bepillantani a Túlvilág energiájába, hogy titkok birtokába juss ez által
 • szeretnéd fejleszteni a tisztánlátásodat
 • megmérettetés előtt állsz, amihez sok erő kell
 • imádod Avalont, talán voltál is már itt, és megnéznéd egy különleges, mágikusabb arcát ennek a tájnak
 • ha szeretnéd kihozni magadból a boszorkányt, a mágust

gwyn ap nudÉvek óta tanulok Avalonban, és tudom, hogy ez a hely képes meggyógyítani, beavatni, olyan erőt adni, amit máshol nem kaphatsz meg, szabaddá tenni téged.

Avalon kivesz egy időre abból a létből, ahová beszürkültél, és átformál. Avalonból nem térhetsz úgy haza, hogy ne változtál volna meg – s ezáltal ne változott volna körülötted a világ. 

Avalonba mindig hozhatsz kérést – most is megteheted. A Banya, Avalon Sötét Úrnője kimondottan szereti a kéréséket, ám figyelj, mert először az életedet alakítja át úgy, hogy képes legyél az ajándékot kézhez is venni; s valószínűleg hosszú távon ebben lesz a legnagyobb az ajándék.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor októberben elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyelnek majd rád az Avaloni Erők, és érdemes minimum egy napot még otthon maradnod (de inkább kettőt-hármat), miután hazaérkeztünk, hogy a Lelked is követhessen. Hiszen még jó pár napig-hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden, a beavatásodon.

Hiszem, hogy a program után nagyot fog előre ugrani az életed, hiszen aki egyszer Avalonba eljut, annak soha többé nem lesz az élete ugyanolyan… Meg fogod tapasztalni azokat az energiákat, amelyeket régóta keresel, s melyek megszólításával az isteni erők képesek lesznek változást elérni az életedben – ha te is úgy akarod.

Én úgy hiszem, hogy Avalon ereje, segítsége nélkül nem jutottam volna el idáig, és tudom, hiszem, hogy ez másnak is lehetséges.

A PROGRAM

Október 31-e, csütörtök: Indulás Budapestről. Érkezés az angliai Bristolba, külön buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Este mágikus séta a városban, részvétel a Halloween ünnepen.

November 1-e, péntek: Délelőtt: a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel az Avaloni Varázslónők erejével. A mágikus kör megnyitása. Délután: a blokkok, hátráltató erők elengedése az ősöreg Nagymama fánál. Látogatás a tündérek mezején, tisztánlátásunk élesítése.

November 2-a, szombat: délelőtt szabad program, délután részvétel a „Gwyn ap Nudd” felvonuláson. Ő a Tündérek királya, aki a kelta Túlvilágot, az Annwnt-t uralja. Nagyon sokan szoktak jönni erre a felvonulásra, és amellett, hogy tradicionális gyökerei vannak, nagyon jó buli is. Ide érdemes őrült ruhákat, tündér, varázsló öltözéket hozni, arcfestés is igénybe vehető.

November 3-a, vasárnap: Egész napos buszos kirándulás Aveburybe, ahol felkeressük a több ezer éves kőkört, majd meglátogatjuk a szintén több ezer éves West Kennet Long Barrow temetkezési helyet. A nap az őseinkkel való kapcsolatfelvételt, valamint az eltávozottak elengedését szolgálja.

November 4-e, hétfő: A kör bezárása a Mária Magdolna templomban, önmagunknak, s másoknak való megbocsátás energiájában.

November 5-e, kedd: A reggeli órákban privát busszal utazunk vissza a bristoli reptérre, hazaérkezés a kora délutáni órákban.

Elhelyezés: Glastonbury központi részén található szálláshelyeken.

Részvételi díj: 198000 Ft + repülőjegy. A részvételi díjban benne van a szállás, a program, és minden buszos transzfer.

Ha szükséges, tudunk segíteni a repülőjegy megvételében, a becsekkolásban is. A repülőjegy jelen pillanatban 53000 Ft + poggyászdíj, érdemes minél hamarabb megvenni, mert az ára folyamatosan nő.

Jelentkezni, avagy bővebb információt kérni Lunánál lehet a holdtemplom@gmail.com emailcímen avagy a +36704089351-es telefonszámon.

A jelentkezés feltétele: 50.000 Ft előleg, mely nem visszatérítendő, valamint a repülőjegy megvásárlása. A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. Az utazásra 10 főt tudunk fogadni.

A teljes részvételi díj kiegyenlítésének október 7-ig kell megtörténnie.

Várunk sok szeretettel,

Luna, és a Hold Templom boszorkányai

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás