+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

AVALONI UTAZÁS 08.17-22.

chalice wellIdén augusztusban utazást teszünk Avalon földjére, melyre szeretettel várunk, amennyiben mágikus élményekre, változásra vágysz az életedben. 

Időtartama: 2017. augusztus 17-22. (6 nap, 5 éjszaka)

A program fő témája: A bőség bevonzása. Mivel a bőség energiájának csúcspontján érkezünk a mágikus városkába, így bármiből kérhetsz bőséget, amelyből jelenleg hiányod van. Szeretetből, párkapcsolatból, anyagiakból, egészségből, anyaságból, őserőből, lelki békéből. A Varázslónők meghallgatják kérésedet, és teljesítik. Figyelj, mit kérsz, mert megkapod. Viszont először Téged fognak átformálni úgy, hogy alkalmas is legyél bevonzani a kívánt dolgot az életedbe.

A program szerves része az egyéni sorselemzés, a változtatni kívánt területek, valamint az előző életek blokkjainak feltárása, feloldása.

Avalon energiája gyógyít, tisztít. Mivel erőteljes tűz energia járja át, így képes feltárni feldolgozatlan érzéseinket, tapasztalásainkat, és egyben meg is tisztítani azokat. Amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz. Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor augusztusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyelnek majd rád a Morgenek, és érdemes minimum egy napot még otthon maradnod (de inkább kettőt-hármat), miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár napig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

PROGRAM:

Augusztus 17-e, csütörtök: Indulás a délutáni órákban Budapestről, érkezés az angliai Bristolba az esti órákban, transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása.

Augusztus 18-a, péntek: Délelőtt a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a Varázslónőkkel. A mágikus kör megnyitása, kérések tolmácsolása a Varázslónők felé, a levegő elem energiájával. Délután a múlt lezárása, látogatás az ősöreg Nagymama fánál, aki segít nekünk elengedni azt, ami már nem szolgál minket.

Augusztus 19-e, szombat: Délelőtt szabad program, délután látogatás Mária Magdolna ezer éves templomában, ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Egész délutánt töltünk majd a templomban, és megtisztulunk mindentől, ami akadályoz az előrejutásban, önmagunknak és másoknak való megbocsátásban.

Augusztus 20-a, vasárnap: Egész napos buszos utazás a varázslatos Cornwallba, Tintagel városában Merlin barlangjának felkeresése, kapcsolatteremtés az egyik, valaha élt legerősebb varázslóval, valamint a tenger hatalmas energiájával. A barlang csak apály idején látogatható, dagálykor ellepi a víz.

Arthur király várának megtekintése, szabad programmal együtt.

Látogatás a közeli Boscastle boszorkány múzeumban, ahol zsigereidben érezheted az ősi boszorkányok, mágusok energiáját, és vásárolhatsz is mágikus eszközöket.

Felkeresünk Tintagel mellett egy olyan mágikus helyet, (St. Nectan’s Glen), ahol Trisztán és Izolda éltek, halhatatlan szerelmük virágzott. Ezen a helyen sokszor fényképeztek tündéreket. Töltekezünk a szerelem, a tündérek csodálatos energiájával.

tor napfelkelteAugusztus 21-e, hétfő: Délelőtt látogatás Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol érzelmeinket tisztítjuk majd, és töltekezünk a virágok, növények, csodás tündérlények energiájával. A tűz és víz elem együttesen tisztít majd minket. Délután elmegyünk Bride’s Moundba, ahol az új kezdetek istennőjével vesszük fel a kapcsolatot.

Augusztus 22-e, kedd: A kör bezárása, élmények megosztása. A délutáni indulásig szabad program. Délután transzfer Bristolba, a reptérre, érkezés az esti órákban Budapestre.

Úgy készülj, hogy nagyon sokat leszünk a Természetben, túracipő, esőkabát előfeltétel. Sokat fogunk gyalogolni, tested fizikai földelésével sem lesz gond. Készülj egy olyan mágikus utazásra, ami szó szerint megváltoztatja az életedet.

A részvételi díj: 198.000 Ft + repülőjegy  + belépődíjak (kb. 20 font)

A részvételi díj tartalmazza a szállásokat reggelivel, a transzfert Bristol-Glastonbury között, a buszos utazás díját Cornwallba, a programok díját.

Nem tartalmazza a repülőjegy árát, a belépődíjakat, a reggelin kívüli étkezéseket.

Elhelyezés: B&B, azaz szállást és reggelit biztosító szálláshelyeken, a város szívében. A többi étkezés egyénileg történik. A városban vannak éttermek, pékség, szupermarket, ahol szinte minden kapható, még készétel is. Az étkezést viszonylag olcsóbban meg lehet oldani. Vizet sem kell venni, mert a szent forrásnál folyamatosan rendelkezésre áll a gyógyvíz.

Részvételedet 50.000 Ft előleg befizetésével biztosíthatod, mely nem visszatérítendő. A fennmaradó összeget akár 2 részletben is fizetheted. A részvételi díj beérkezési határideje: július 1.

Bővebb információt Lunánál kaphatsz, a +36 70 408 9351-es, avagy a holdtemplom@gmail.com emailcímen.

Az utazásra még 1 főnek van alkalma velünk tartani. Leszel Te ennek a csodás csapatnak az utolsó tagja?

Várunk sok szeretettel,

Luna és a Hold Templom boszorkányai

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás