+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Avaloni utazás 2019. július 13-18.

avalonMágikus utazásra hívlak, az ősi Avalon földjére. Az utazás témája a Teremtés lesz, hogy képes legyél szándékaidat, a vágyott dolgokat a valóságba hívni, megteremteni.

Túl sok életerőnk folyik el a szürke hétköznapok fenntartására – miért is ne teremthetnénk csodákat ehelyett?

Ehhez fel kell ébresztenünk magunkban a teremtő, mágikus tűz-erőt, és ehhez nyújt segítséget ez az utazás.

Hiszen Avalon a Csodák Földje. Anglia egy  városkájából, Glastonburyből juthatsz át oda, mert a város másik dimenziós kiterjesztése ez a Túloldali Tündérbirodalom.

A Teremtő Tűz energiájának csúcspontján érkezünk a mágikus városkába, így a Tűz ereje támogatni fog mindabban, amit életedben teremteni szeretnél.

Avalon ősereje a Tűz, úgy tartják, hogy magát a várost is erőteljes tűzgyűrű veszi körül, ami segít az oda utazóknak tisztulni mindentől, ami már nem szolgálja őket. A Tűz megvilágít, feltár, megláttat dolgokat, és ezen az utazáson arra kérjük a mágikus tüzet, hogy képesek legyünk felébredni életünk szürke álmából, és újjászületni egy jobb életre.

A Jupiter, a magyarok szerencse bolygója a Nyilas jegyében áll, és segít nekünk ébredni, segít a tüzes magyarságnak visszavennie élete felett a hatalmat. Túl sokan élnek napról-napra, reménytelenül, cél nélkül, vagy feladva dolgokat, azt gondolván, hogy ebben már soha nem lehet részük. De igen, lehet, ha felébreszted a tüzet magadban, ami magyarként eleve ott lobog benned szüntelenül… ezért is vagyunk heves, érzelmes, őszinte emberek.

A Tűz erősebbé, mágikusabbá változtatja az embert. A Tűz ereje erősíti az élni akarást, ezáltal a csodák megteremtését. Éppen ezért ez alkalommal a tüzes Sárkány erővel is felvesszük a kapcsolatot.

Évek óta dolgozom papnőként és mágusként egyaránt, és tudom, hogy lehetséges teremteni, a „semmiből”, vagyis a körülöttünk lévő energiatérből dolgokat, melyeket nagyon szeretnénk az életünkben látni. Miért is ne lehetne több az életedben anyagiakból, szeretetből, szerelemből, egészségből, erőből, harmóniából, csodákból?

Glastonburyben tanulok évek óta, és oda járok töltődni, elmerülni egy másik dimenzióba, és mindig úgy térek haza, hogy eltűntek a ráncok az arcomról, nyitott vagyok a csodákra, ellazultam, újra visszanyertem a hitem a világban, és repülök az égi erőkkel.

-Avalon erői, és Merlin, a varázsló, akinek tengerparti szentélyéhez ellátogatunk majd,  meghallgatják kérésedet, és teljesítik.

Figyelj, mit kérsz, mert megkapod. Viszont először Téged fognak átformálni úgy, hogy alkalmas is legyél megteremteni a kívánt dolgokat.

A programon a Teremtés útjában álló blokkokat, nehézségeket oldjuk az életedben, a mágikus földenergiák, tündérek, törpék, sárkányok, varázslók, varázslónők és papnők (evilági és másik dimenziós) segítségével.

Hiszem, hogy a program után nagyot fog előre ugrani az életed, hiszen aki egyszer Avalonba eljut, annak soha többé nem lesz az élete ugyanolyan… Meg fogod tapasztalni azokat az energiákat, amelyeket régóta keresel, s melyek megszólításával az isteni erők képesek lesznek változást elérni az életedben – ha te is úgy akarod.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor júliusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve figyelnek majd rád az Avaloni Erők, és érdemes minimum egy napot még otthon maradnod (de inkább kettőt-hármat), miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár napig-hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

vesicaA PROGRAM

Július 13-a, szombat: Indulás Budapestről. Érkezés az angliai Bristolba az esti órákban, külön buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása.

Július 14-e, vasárnap: Délelőtt: a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a Sárkány erővel. A mágikus kör megnyitása. A múlt lehúzó tényezőinek elengedése, az ősöreg Nagymama fánál. Látogatás a tündérek mezején, a csodák életünkbe hívása.

Július 15-e, hétfő: Egész napos buszos utazás a varázslatos Cornwallba, Tintagel városában Merlin barlangjának felkeresése, kapcsolatteremtés az egyik, valaha élt legerősebb varázslóval, valamint a tenger hatalmas energiájával. A barlang csak apály idején látogatható, dagálykor ellepi a víz – mágikus tenger energia hatja át. Megkérjük Merlint, hogy ébressze fel szunnyadó varázserőnket, hogy tudjunk teremteni.

Arthur király, kinek nevében is szerepel a Sárkány erő (Pendragon) várának megtekintése.

Kirándulás a közeli St. Nectan’s Glenbe, ahogy egykoron Trisztán és Izolda éltek egy remetekunyhóban, halhatatlan szerelmük virágzott. Meghívjuk a szerelem tündéreit, aki a vízesésben laknak, hogy segítsenek szerelmet teremteni az életünkbe.

Július 16-a, kedd: Délelőtt szabad program, délután látogatás Mária Magdolna ezeréves templomában, ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Egész délutánt töltünk majd a templomban, és megtisztulunk mindentől, ami akadályoz a teremtésben, vagy akár az isteni akarat elfogadásában.

Július 17-e, szerda: Kirándulás a közeli Wells városkába (amely a legkisebb város Angliában, és szerintem a leghelyesebb is), ahol a katedrális királynői kápolnájában kapcsolódunk a mágikus Unikornis-energiával. Szórakozásképpen böngészhetünk a helyi piacon is, ahol kitűnő és olcsó ajándékokat találhatunk.

Július 18-a, csütörtök: A kör bezárása Chalice Wellben, a Kehely Forrás kertben, ahol teremtő érzelmeinket tisztítjuk majd, egyéni sorselemzés keretében meglátjuk, mit tartogat a jövő. Ajándékokat cserélünk. Délután egyéni buszos transzfer Bristolba, a reptérre, érkezés az esti órákban Budapestre.

Elhelyezés: Glastonbury központi részén található szálláshelyeken, ahol a reggeli biztosított.

Részvételi díj: 200.000 Ft + repülőjegy + belépőjegyek (kb. 22 font). Ebben benne van a szállás, a program, és minden buszos transzfer.

Ha szükséges, tudunk segíteni a repülőjegy megvételében, a becsekkolásban is. A repülőjegy jelen pillanatban 52000 Ft + poggyászdíj, érdemes minél hamarabb megvenni, mert az ára folyamatosan változik.

Jelentkezni, avagy bővebb információt kérni Lunánál lehet a holdtemplom@gmail.com emailcímen avagy a +36704089351-es telefonszámon.

A jelentkezés feltétele: 50.000 Ft előleg befizetése, mely nem visszatérítendő, valamint a repülőjegy megvásárlása. A helyek a jelentkezés sorrendjében telnek be. Az utazásra 12 főt tudunk fogadni. Még 2 szabad hely van.

A teljes részvételi díj kiegyenlítésének június 11-ig kell megtörténnie.

Figyelem: a Brexit, vagyis az Egyesült Királyság Európai Unióból történő kilépése miatt érdemes eljönnöd idén, ha tervezed az utat valamikor, mert azt nem tudjuk garantálni, hogy jövőre is ugyanezt tudjuk-e nyújtani, avagy sikerül-e megrendezni az utazást. Eléggé kaotikus gazdasági-politikai helyzet várható Angliában. 

Várunk sok szeretettel,

Luna, és a Hold Templom boszorkányai, Rea és Delfina

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás