+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 1. hét és az év energiája – ébredj fel!

vadmalactorpNemrégiben láttam a Hobbit trilógia harmadik részét és mint mindig, ez az alkotás is lenyűgözött engem. Egy olyan világot jelenít meg, ahol én is szívesen élnék; és biztos vagyok benne, hogy ez a világ létezik. Hogy mi különbözteti meg a hobbitok világát a miénktől? Az, hogy ők hősi múltjukból merítenek, és tudnak, mernek harcolni a Fényért.

A kedvenceim a törpök, hiszen forrófejűségük, öntörvényűségük és harciasságuk saját magamra emlékeztet. Különösen élveztem annak a lángvörös hajú törp királynak a megjelenését, aki a csatába vaddisznón érkezett és rögtön belevetette magát a forgatagba. A vaddisznó föld szimbólum, így a földi törpékhez illő állat. Azóta is azon gondolkodom, hogy lehetne megszervezni egy vaddisznó lovaglást… ám ehhez a disznónak is lenne egy-két – ha szava nem is – de visítása és azt hiszem, hamar lepotyognék róla; aztán futhatnék jó gyorsan fedezékbe.

Mindenesetre tanulmányok igazolják, hogy Tolkien merített történetei megírásakor a szkíta mitológiából, történetekből, nyelvből, s én azt vallom, hogy a magyarok ősei a szkíták.

2015-ben a Jupiter évébe lépünk, ami a bőség és a szerencse szimbóluma, és sok lehetőséget hoz mindenkinek.

Ám a Szaturnusz is több évig a Nyilas jegyében tartózkodik, a magyar nemzet pedig Nyilas jegyű. A Nyilas kimondottan a Jó és Nemes Ügyek harcosa; harcos. Robin Hood, aki elveszi a gazdagoktól azt, amit jogtalanul szereztek meg, és kiosztja a szegények között, vagyis a sötétség, mohóság ellen harcol, az univerzális igazság oldalán. A Nyilas az ősi tudás hordozója, tanítója is. A magyarok eredendően ilyen bölcs, tüzes, harcos, tiszta lélekkel bírnak.

Sokan, sokféleképpen magyarázzák a Szaturnusz hatását a Nyilas jegyében, de én úgy érzem, hogy egy tanítási és ébredési időszak jön el a magyarok számára, amikor megsokszorozódnak a terhek; és amikor a legmélyebbre húznak minket, akkor fogunk felébredni és cselekedni. Ha nem is 2015-ben, de a harcos Mars 2016-os évében biztosan.

sagittariusSzámomra megdöbbentő az, hogy egy harcos nép passzivitásba és önpusztításba menekül, ahelyett, hogy a saját sorsát élné. A mi sorsunk pedig az ébresztés és a tanítás. De ehhez tudatosan kell kapcsolódnunk hősi, harcos, legyőzhetetlen és spirituális történelmünkkel, ősi világszemléletünkkel. Ne feledd, a Nyilas egy vad kentaur; s csak rajtad áll, hogy kapcsolódsz-e a zsigeri erőddel – mert hidd el, hogy több erőd van, mint ahogy azt magadról bármikor is feltételezted.

Kérlek, hogy 2015-ben ne aludj tovább, és ne engedj a tehetetlenségnek. Tegyél magadért, hogy jobb sorsod lehessen. Vedd vissza a büszkeségedet. Kelj fel és járj! A Fény lényei segítségedre lesznek minden lépésnél. 

Sok kaland vár majd rád, ha mersz engedni a hívásnak és az unalom, a depresszió egykettőre eltűnik.

Edzd a testedet, és edzd a lelkedet, minden nap. Ha érzed, hogy közeledik a félelem, a szorongás, a sötétség bármilyen megnyilvánulása, akkor rögtön kapcsolódj a Fénnyel. Húzd ki magad és emeld fel a fejed.

Egy különleges nép különleges leszármazottja vagy; dolgod van a világban és sokat tudsz tenni a dolgok jobbá válásáért. 2015-re ezt kérik tőled a Fény lényei. 

Én is kívánok nagyon boldog új évet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás