+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 5. hét energiája – Házimanó

házimanA héten, Imbolc szent ünnepe alkalmából, a Házimanók üzentek neked. Üzenetük: itt az ideje a fizikai és energetikai nagytakarításnak. Ahogy az otthonod megtisztul, úgy indul tisztulásnak a lelked és az életed is. Ne hagyd, hogy a tavalyi év pókhálói ott lengedezzenek az életeden; eljött számodra a tisztulás, a gyógyulás ideje.

Február elején beköszönt Imbolc, az új kezdetek természeti ünnepe a Föld északi féltekéjén. Míg a január mindig a téli álom ideje, februárban már beindul a természet éltető zöld energia folyama, persze csak mélyen belül a növényekben.

Az állatok és az emberek is ébredeznek, új terveket, álmokat kezdünk szövögetni, várjuk, hogy végre kisüssön a nap, és mehessünk a zöldbe, kezdhessünk végre újra élni. Energiánk minden nappal egyre növekszik az álmos tél dermedtsége után.

Most már lassan egy éve jobban be vagyunk zárva, jobban rászorulunk az otthonunk védelmére, mint eddig bármikor. Így az otthonunkban élő láthatatlan lények is többet vannak velünk. Szeretnék tudatni velünk a létezésüket, hogy nekik is, nekünk is jobb legyen a velük való együttélés.

Őseink úgy hitték, hogy minden él. Él a fa, a napsütés, a holdsugár, az állatok, a kristályok is. A boszorkányok, a sámánok a mai napig osztják ezt a hiedelmet. Minden egyes tárgynak lelke van, mindennek van őrző szelleme. Pont az otthonunknak ne lenne? Nem csak a lakásunknak, házunknak van lelke és sajátságos szelleme, hanem sok olyan, szemmel nem látható entitás lakik ott, akik szerves részei az otthonunknak. Mivel az őselemekhez tartoznak, így az életünkre gyakorolt hatásuk nagyon erős. Bizony, mágikus lényekről van szó, így jó, ha az ember elnyeri a jóindulatukat, hogy jó szerencsét hozzanak neki.

Az állatok látják őket és együttműködnek velük. Ezért van az, hogy háziállataink néha furcsán viselkednek, hiszen pontosan érzik, hogy milyen erők működnek otthonunk energetikai terében.

Laknak az otthonunkban egy-egy őselemet (tűz, víz, föld vagy levegő) képviselő lények, valamint mások is, akik vagy segítenek nekünk, vagy hátráltatnak minket. Így tud egy lakóhely szerencsét vagy akár rossz energiákat is hozni nekünk.

Sok lakóhely hordoz olyan rossz élményeket, melyekről nincs tudomásunk (szerencsétlenség történt, avagy boldogtalanok, betegek, sikertelenek voltak az előttünk ott lakók) így mi csak ennek következményeit érezzük meg; így elképzelhető, hogy valamennyi idővel azután, hogy beköltöztünk a lakásba, az életünk elkezd rossz irányba változni. Egy ilyen lakásban már kezdetben is jelentkezhetnek furcsa dolgok: eltörnek tárgyak, akár működésképtelenné válnak, balesetek történnek, a szobanövények elszáradnak.

Az ellenkezője is igaz ennek; ha olyan emberek éltek az általunk megvásárolt, kibérelt lakásban, akik boldogok, sikeresek voltak, akkor a mi életünk is elkezd a boldogság és siker felé haladni. Gyarapodás és fellendülés köszönt be az életünkbe.

Az első esetben sem kell kétségbe esni, hiszen elnyerhetjük házimanóink jóindulatát, szerencséssé fordíthatjuk a ház, s ezáltal a saját történetünket is.

házimanóHogyan tegyük meg mindezt?

A házimanók szeretik a rendet és a tisztaságot. Ha otthonunkban káosz van, akkor csínytevő lények költöznek be a jóságos házimanó helyett, és a rendetlenségből hatalmas káoszt csinálnak.

Ha soha nem találod meg a kulcsodat, vagy a tévé távirányítót, esetleg egy fontos iratot, akkor gyanítható, hogy koboldok laknak nálad, akik szeretnek megviccelni téged. Például úgy, hogy egy fiókban háromszor is átnézed az iratokat, és nem találod meg azt a fontosat, majd negyedszerre bizony, ott figyel a helyén. Esetleg ételek rejtélyes módon leesnek a földre, és a vajas kenyér biztosan vajjal lefelé érkezik a padlóra.

Az első és legfontosabb lépés a fizikai tisztogatás. Majd az energetikai tisztítás. Széthinthetsz sót egy éjszakára, ami magához vonzza a negatív energiát, majd reggel összesöpörheted és kidobhatod azt. Körbejárhatsz egy tisztító füstölővel, hogy a negatív energia távozzon. Szó szerint kiseprűzheted egy boszorkány cirokseprűvel a sarokból az árnyékokat, míg harsányan énekelsz, hiszen a hang is tisztító hatással bír.

Miután ragyog a lakás fizikailag és energetikailag is, akkor kérheted a házimanók jóindulatát azzal, hogy hagysz nekik egy is sütit itt-ott, vagy egy is tejet, vagy egy szép kristályt készíthetsz ki nekik, ami csak az övék, más nem nyúl hozzá. Ilyenkor intézhetsz hozzájuk kéréseket is arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél megváltoztatni az otthonodban.

Szeretnél szerencsésebb lenni? Boldogabb lenni? Szeretnél társat? Többet szeretnél nevetni? Esetleg szeretnél hozzád méltóbb lakásba költözni? Vagy szeretnéd, ha egy társ is veled lakna? Az ajándékokkal együtt, elsuttoghatod nekik, miben kéred tőlük szerencsét. Ha tisztelettel és szeretettel fordulsz feléjük, bizony, teljesíteni fogják a kérésedet.

Érdemes mostanában elengedni a múlt év pókhálóit, rossz energiáit, lehúzó hatásait, egy hatalmas takarítással. Érdemes megnyitni az otthonunkat, a szívünket, az életünket az új kezdetekre, melyek csak ránk várnak.

Kívánok neked olyan hetet, amikor elnyered a házimanók jóindulatát, és ők csuda szerencsét hoznak az életedbe,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Az 5. hét energiája – Házimanó”

Szerző: Annamaria Csuka - 4 február 2021 Válasz

Koszonom a leveledet!Sajnos mindig halogatom,amit kene tenni,de igerem magamnak,nekilatok,illetve befejezem!Ugyanis a nekilatassal nincs baj,csupan mindig marad valami,amire aztan egy’s ma s rakodik es a teendo meg tobb lesz!
Viccesen mondom,de akkor ugy is van,huncut alakzatok vannak itt!!
Fustolovel csinaltam mar tertisztitast,de alaposabb kell!Hiaba elek egyedul,keves a nap,hogy mindent megcsinaljak!
Aldassal Am

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás