+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 5. hét energiája – Le a stresszel

lajhárA héten a Lajhár, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: le a stresszel!

A Lajhár arra figyelmeztet téged, hogy nyugalom és elcsendesedés kell ahhoz, hogy spirituálisan és mentálisan magasabb rezgésszintre juss el.

Lazulj el, és nyisd meg elmédet a magasabb dimenziók felé. Engedd el a környezeted alacsony rezgésszintjét, és a héten legyél a saját világodban.

Nemrégiben értem haza Angliából, ahol Cerridwen istennő boszorkányképző tanfolyamára járok. Elvileg két ágyas szobában laktunk a tanulótársammal, ám már a második napon beköltözött hozzánk még egy lakó; egy plüss lajhár, melyhez foghatót még nem láttam. (Nekem csak plüss varjúm van.) Úgy vélem, a kis lajhár energiája sokat segített nekünk a tanulásban, a lazításban, bár a lajhárról kevesen tudnák elképzelni, hogy sámáni állat. Pedig az.

A Lajhár arról híres, hogy nagyon lassan mozog, sokat alszik, így azt hihetnők róla, hogy lusta. Erről szó sincsen. A Lajhár annyit alszik, mint egy ember, az idő többi részét azzal tölti, hogy lóg az ágon, kapaszkodva hosszú karmaival, némileg beolvad a környezetébe, és ezzel arra tanít minket, hogy jelenleg nem annak van itt az ideje, hogy kilógjunk a sorból, sokkal inkább arra, hogy álcázzuk magunkat, és csak lassan haladjunk a minket foglalkoztató helyzetben.

A Lajhár szinte teljes egészében hátra tudja forgatni a fejét, ezzel arra figyelmeztet, hogy vizsgáld meg jól a körülményeket; ne hozz elhamarkodott döntéseket.

A Lajhár, mint totemállat azokhoz az emberekhez jön el, akik szeretnek kilógni a sorból, akik nem találják a helyüket, akiket mások szeretnek piszkálni, vagy néha ki is nevetni. A Lajhár megvéd a gúnyolódó ellenségek támadásától.

lajhár1Párkapcsolatban a Lajhár jelenléte arra figyelmeztet, hogy hagyd a társadat levegőhöz jutni. Talán túl szorosan fogod, vagy valamilyen kölcsönös függés uralkodik a kapcsolatodban, ami nem egészséges.

Talán itt az idő arra, hogy egy kicsit külön is töltsetek időt, hogy a kapcsolat felfrissülhessen, és új lapot nyithassatok benne, a régi, nehéz energiák elengedésével.

A Lajhár arra is buzdít, hogy ugorj fel a kanapéról, mert a lustaság az egészségedet veszélyezteti; étkezz egészségesebben, tornázz, és ne felejts el mosolyogni sem.

A Lajhár a következő tanácsokat adja neked, jelen helyzetedre vonatkozóan:

  • Légy rugalmas, alkalmazkodj a helyzethez, de ez ne erőszakos legyen, hanem kényelmes és lassú.
  • Nézd meg jobban a helyzetet, és ne hagyd, hogy az emberek kihasználjanak.
  • Koncentrálj a valóságra az ábrándozás helyett.
  • Keresd a tanítást jelen helyzetben.
  • Ne törődj vele, ha most egyedül érzed magad – ez most természetes. Ne hidd azt, hogy nem találod meg újra a helyed.
  • Szükséged van egy kis időre egyedül, másoktól és a környezeti zajoktól távol. Még egy rövid pihenés is rendkívüli mértékben megfiatalít majd.

A hét megerősítése a következő: Megengedem magamnak, hogy kívül-belül csendben legyek. Elmém csendes, és élvezem a saját társaságomat. Tudom, hogy minden aggasztó dolog magától megoldódik majd. Most nem törődöm mindezzel. Vigyáznak rám, minden rendben van.

Kívánok neked olyan hetet, mikor zakatoló gondolataid békén hagynak, és el tudsz lazulni,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Az 5. hét energiája – Le a stresszel”

Szerző: Meizer Sándorné - 1 február 2018 Válasz

Kedves Hölgyem!Amit csinálok itthon,abban nagyon zavar ha nem egyedül vagyok.Itt Hal’Istennek csönd van.Most készülök egy kisbaba arcat lerajzolni.csók Erzsi mama.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás