+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 5. hét energiája – Spirituális emelkedés

saint germainA héten a lila fénysugár mestere, Saint-Germain üzent neked. Üzenete: jelen spirituális emelkedésed új életszakaszt nyit meg számodra. Talán nem is érted, hogy miért vagy elégedetlen azokkal a dolgokkal, melyek eddig megfeleltek neked, de te sem vagy már a régi; s az Égiek sok meglepetéssel készülnek számodra.

Talán mostanában jobban érzékeled a világ nehéz energiáit, és talán a hátadra is veszel belőlük sokat. Ez azért van, mert sokat emelkedtél, és tenni akarsz azért, hogy szebb világban éljünk. Ám most egy kicsit gondolj magadra is, hiszen nem tudsz te egyedül megoldani mindent.

Kicsit tedd le a terheket, légy pozitív, nevess, nézd a dolgok jó oldalát. Ezzel segítesz most a legtöbbet magadon, s ezáltal a világon is. Hajlamosak vagyunk arra, hogy figyelmünket a negatív dolgokon tartsuk, ezáltal kimaradjunk a jól működő, szép dolgokból, amelyekre pedig olyan nagy szükségünk van.

Saint-Germain gróf egyike a kedvenc mestereimnek, pedig aztán ő nem egy nagyon kedves, sokkal inkább egy igen célratörő és szigorú felemelkedett mester. Övé a lila fénysugár, a koronacsakra és az isteni mágia színe. Nem csoda, hogy több száz évig élt, filozófus, mágus és alkimista volt.

Jelenleg magasabb dimenziókból segít a világnak abban, hogy az embereket okítja, energetikai szinten, ezáltal egy új, magas rezgésű világ teremtődhet meg.

Egy pár napja érzem, hogy hevesen mocorog az élet energiája, éled a természet, csöpög az ereszről a megolvadt hó, és érezhető a lüktetés, ahogy a növényekben is megindul a zöld vér, a téli álom után. Ilyenkor az emberek is éledeznek; új életre, gyógyulásra, az élet szépségére, a tavaszra várnak, joggal. Még pár hét és a tavaszi napsütés melengeti majd az arcunkat, a januárnak vége.

ibolyaÉbredezünk, s az ebben a különleges évben szellemi áttörés vár ránk. Ez jelentkezhet úgy is, hogy néha úgy érzed, hogy szétesik az életed, de igazából átmeneti tünetektől szenvedsz, melyek a következők lehetnek.

Testi panaszok, különösen a tarkó, a vállak és a hát területén. Intenzív, génekig hatoló fény-energia éri el a testedet, ami változni kezd.

Mély belső szomorúság érzése, minden külső indok nélkül. Elengeded a múltat, a jelen és korábbi életeidből is, mintha kiköltöznél egy házból, amiben sok éven át éltél, hátrahagyod az emlékeket, energiákat, tapasztalatokat.

Sírás, minden ok nélkül. Ezzel is oldódik testi szinten a régi energia.

Hivatásbeli változás. Mivel változol, a körülötted lévő dolgok is változnak. Ne félj, biztonságban vagy. Az Égiek ügyelnek a megélhetésedre.

A családi kapcsolatok változása. Ősi karma köt össze biológiai családoddal. Amikor felül emelkedsz egy karmakörön, oldódnak azok a családi kapcsolódások is, melyek nem tudják követni a változásodat. Ez jelentkezhet úgy is, hogy eltávolodsz a családodtól és a barátaidtól – de csak egy időre. Idővel új kötelékeket tudtok kialakítani, de már magasabb szinten, ahol nem játszanak bele az energetikai zavarok.

Szokatlan alvási szokások. Talán felébredsz sokszor éjszaka, különösen hajnali 2 és 4 között. Álmodban sok belső munka zajlik, és a felébredés olyan, mint egy kávészünet munka közben. Ha nem tudsz visszaaludni, akkor inkább csinálj valamit, ne pedig álmatlanul forgolódva töprengj a problémákon.

Intenzív álmok. Rémálmokat, háborús álmokat, meneküléses, vagy mély érzelmeket megmozgató álmokat láthatsz. Ez a tudatalattidban tárolt sötét, régi minta oldódását jelenti.

Fizikai tájékozódás zavara. Néha úgy érzed, hogy nem állsz két lábbal a földön, hiszen tudatod új síkra helyezkedik át, és tested lemaradhat. Akár neki is mehetsz dolgoknak, beütheted magad. Ekkor tölts több időt a természetben, hogy fizikai tested is töltődhessen.

Szaporodó monológok. Észreveszed, hogy párbeszédeket folytatsz önmagaddal, esetleg a háziállatoddal. Ne aggódj, mert éppen egy újfajta kommunikáció formálódik benned, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot más síkokkal.

Mások társaságában is megjelenő magányérzet. Talán magányos vagy, elkülönültnek érzed magad, és erről nem nagyon tudsz másokkal sem beszélni. Ez az érzés annak a jele, hogy korábbi szellemi vezetőid búcsút intettek neked, és hagyják, hogy saját isteniségeddel töltsd ki a teret magadban. Olyan sok életen át vezettek, hogy mikor elengedik a kezedet, fogalmad sincs, mi történik, csak azt érzed, hogy egyedül hagytak. Most már magadnak kell kapcsolódni az isteni energiával, spirituálisan felnőttél, nem kellenek közvetítők.

A hajtóerő hiánya. Nincs kedved belekezdeni semmibe, mintha semmi iránt nem éreznél szenvedélyt. Most engedd meg magadnak, hogy tényleg ne csinálj semmit. Ne küzdj önmagad ellen. Tudatodat egy időre “ki kell kapcsolni”, míg az új fényszoftver töltődik. Ha újra érzed a késztetést, hogy valami újba kezdj, ez annak a jele, hogy program letöltődött.

Hatalmas vágy a „hazatérésre”. Mivel lezártál egy karmakört, így vágyhatsz arra, hogy hátrahagyd a testedet, elhagyd a bolygót, és hazatérj. Teljesítetted az életfeladatodat.

De ez nem azt jelenti, hogy tényleg haza is kell térned, hiszen ennek a bolygónak sok szellemi vezetőre van szüksége – s te egy vagy közülük.

Most azzal teszel magadnak a legjobbat, ha lazítasz, ha nevetsz, bulizol, ha elengeded magad – az elmúlt időszakban nagy energetikai munkát végeztél el, még ha nem is tudatosodott ez benned, de a világ hálás érte. Ünnepeld meg magad, az életedet!

Kívánok neked olyan hetet, mikor boldogan lubickolhatsz a fény energiájában,

Áldással,

Luna

Megosztások:

4 Válasz “Az 5. hét energiája – Spirituális emelkedés”

Szerző: Horváth Mária - 30 január 2019 Válasz

Nagyon felemelő, magasztos olvasmánynak vélem!! Köszönöm!!! Mária!!

Szerző: Magyari Józsefné Zsuzsa - 31 január 2019 Válasz

Köszönöm szépen! Áldás !

Szerző: Novák Krisztina - 31 január 2019 Válasz

Kedves Luna!
Nagyon köszönök minden írást amit küldesz nekem!

Szerző: Julika - 31 január 2019 Válasz

Köszönöm a segítséget. Nagyon fontos információt osztottál meg ami bennem is meg történt,és nem értetem. Most már tudom mi megy végbe . Köszönöm!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás