+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 50. hét energiája – Jeremiel rejtett kincsei

jeremielA héten Jeremiel arkangyal üzent neked. Üzenete: minden úgy jó, ahogyan van, a téged foglalkoztató helyzet rejtett kincsei hamarosan feltárulnak.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretem, vagyis inkább szeretném, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt elterveztem, mert így vagyok biztonságban. Számolok és számítgatok, aztán sokszor előfordul, hogy a dolgok egyáltalán nem úgy alakulnak, mint ahogy én azt elképzeltem. Ám az én elképzeléseim kizárólag az általam ismert világnézetről szólnak, csak azt tudom elképzelni, amit már megtapasztaltam, így néha Istennek kell némileg beavatkoznia abba, hogy a határaimon túl is láthassak, és bővíthessem a megtapasztalásaim körét.

És persze, ha valami olyan helyzetbe keveredem, ami nem felel meg az elképzeléseimnek, akkor az bánt, és el nem tudom képzelni, hogy ebből a szituációból bármi jó dolog is származhatna. Különösen igaz ez olyan helyzetekre, amit igazságtalannak érzek, mélyen megráz, hogy  a Földön még mindig hatalmas mértékű szenvedés és kegyetlenség van, és rohannék, hogy tegyek ellene – de segíteni csak a saját parányi módomon tudok rajta.

Lehet, hogy a héten (vagy már régebben) te is egy ilyen helyzettel nézel szembe. Jeremiel arkangyal, aki kedves, védelmező és könyörületes, biztosít arról, hogy ennek a helyzetnek oka van, és valamilyen örömteli dolog születik majd a kellemetlen vagy éppen rossz helyzetből. Kérhetsz tőle misztikus álmot is, ami megvilágítja azt, amit eddig nem láttál.jeremiel mandala

Jeremiel nevének jelentése: „Isten kegyelme”, színe sötétlila. Ha néha megcsillan egy lila fénypötty a szemed előtt, akkor Őt látod. Az ősi szövegekben Isten hét legfontosabb angyala közt említik. Üzenete a következő:Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!”

Te is szólhatsz Jeremielhez, segítséget kérve, a következő fohásszal (ha ametiszt kristály van a közeledben, akkor még erőteljesebben szólíthatod meg): „Jeremiel arkangyal, kérlek, segíts eloszlatni a saját és a világ jövőjével kapcsolatos félelmeimet, aggályaimat és feszültségeimet! (Mondd el, mi az, ami nyomaszt.) Kérlek, add meg nekem a próféták éleslátását, hogy bepillanthassak a jövőbe. Kérlek, adj érthető útbaigazítást minden téren, mert szeretném tudni, min kell változtatnom ahhoz, hogy emelkedettebb lélekként élhessek a jövőben, és kihozhassam a lehető legjobbat magamból. Köszönöm.”

Kívánok neked olyan hetet, amikor megkönnyebbülést élhetsz át, ami megszabadít egy nyomasztó helyzet súlyától.

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás