+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 50. hét energiája – Mennyei segítség

angyalA héten az Őrangyalod üzent neked. Üzenete: ne állj ellen a mennyei segítségnek.

Azt felelheted erre: “hogyan is tenném ezt, hiszen ezért imádkozom éjjel-nappal?”

Ám mikor a mennyei segítség egy olyan megoldást hozhatna, ami változással jár, akkor bizony sokszor inkább benne maradunk a biztos rosszban, mint hogy kinyílnánk a bizonytalan jó felé.

Ha éreznénk és látnánk, hogy milyen hatalmas, fényes teremtmények vigyáznak és őriznek minket, akkor biztosan felhagynánk mindenféle aggodalmaskodással a jövőt illetően, és bizalommal mennénk az események elébe.

A földi lét súlyos anyagi síkján “kiképzett” emberek többsége azonban hitetlen Tamásként viselkedik… Tamás apostol csak akkor hitte el, hogy Jézus feltámadt, mikor kezeivel megtapogathatta sebhelyeit. “Mondta néki Jézus: Mivelhogy láttál engem, Tamás, hittél: boldogok, akik nem látnak és hisznek.”

A héten “bizonyítanod” kell az Égieknek azt, hogy még nem látod, de mégis elhiszed, hogy jön a segítség a téged foglalkoztató helyzetben. Hitetlenségeddel, aggodalmaskodásoddal, félelmeiddel, hibáztatásoddal bezárod azt a kaput, amin keresztül Őrangyalod a felmentő sereget, a jó híreket az életedbe hozhatná.

Imáiddal segítséget kértél, hát most már állj félre az útból, hogy az meg is érkezhessen. A héten higgy, bízz és lazíts. Ezzel teszel magadnak és ügyednek a legjobbat. Tudd, hogy úton van feléd a segítség, melyet valószínűleg akkor kapsz meg, amikor a legkevésbé számítasz rá és mikor a legjobban el tudsz lazulni.

Sokan szeretik emberi szinten kontrollálni és kiszámítani a dolgokat; ha ezt teszem, ez lesz, ha azt teszem, az lesz. Az isteni szféra viszont nem így működik, hanem – ha hagyod- az égi lények beavatkoznak az életedbe, és jobb irányba terelik azt.

Az imánk által elindított folyamatot meditációval is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

mennyA 50. héten járunk, ez pedig a változás száma. Talán változás elé nézel, vagy félsz a változástól, esetleg megzavar az a tény, hogy a héten, egészen jövő hétig még masírozunk bele a sötétségbe, ami felerősítheti aggodalmaidat, vagy nincs is problémád, de több fényt szeretnél hívni az életedbe.

Mindezt úgy oldhatod meg, hogy nem az anyag világára figyelsz, hanem az Égre tekintesz, a csillagokra.

A csillagok időtlen idők óta tündökölnek az égen. Sok-sok fényévnyi távolságból csillogó, ragyogó fényük elvisz téged az Időtlenség dimenziójába, ahol feloldódnak az emberi szintű problémák. És abban a percben, ahogy egy problémát elengedsz, annak lehetősége van megoldódni. Amíg görcsölsz rajta, csak nagyobbra nő.

Tágítsd ki a nézőpontodat azzal kapcsolatban, hogy mi más lehetséges még azon kívül, amit emberi elméddel el tudsz képzelni. Hidd el, hogy Őrangyalod elő tud állni egy olyan csodálatos megoldással, melyre álmodban sem számítottál volna.

Lehet, hogy Őrangyalod egy embert küld támogatásként, ha így van, vedd igénybe vagy fogadd el a segítséget. Egy kívülálló mindig friss nézőpontból tudja megközelíteni a problémádat, amiről lehet, hogy kiderül, hogy nem is akkora probléma, és sokkal könnyebben megoldható, mint ahogy azt hiszed…

A héten lazulj bele az életbe, vedd könnyedén a dolgokat, tudd, hogy a segítőid a háttérben már dolgoznak a számodra legideálisabb megoldáson, hogy életed szebb, fényesebb, boldogabb lehessen.

Kívánok hittel teli hetet,

Áldással,

Luna

S ha szeretnéd hathatósan igénybe venni az angyali segítséget, várunk szeretettel az év legsötétebb napján, melyre meghívjuk Mihály arkangyal fényét, hogy ragyogja be azt. Az eseményről itt olvashatsz bővebben: http://holdtemplom.hu/mihaly-arkangyal-nap-december-17/

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Az 50. hét energiája – Mennyei segítség”

Szerző: Így van pontosannKoszonom a segítséget! - 12 december 2017 Válasz

Most meg halgatom a jó taná sokat es elengedem a felelmeimet.Aldas!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás