+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 50. hét energiája – Óvakodj a Lovasoktól

A héten az Égiek üzentek neked. Üzenetük: gondolkodj el Fény és Anyag, szellemi és fizikai valóság természetén. Itt az idő magasabbra törekedni, hogy boldogabb lehess. Válaszd a Fényt és gondjaid megoldódnak.

Sokan szoktátok kérdezni, hogyan kapom meg az üzeneteket, és miért a hét különböző napjain adom át őket, hiszen heti üzenetekről beszélünk, tehát a tisztességes időpontja hétfő kellene, hogy legyen. Az Égiek küldik az üzeneteket, és nekik az idő nem nagyon számít, hiszen más az „ottani” időszámítás, tehát úgy érdemes olvasni az üzeneteket, hogy addig érvényes, amíg a következő megérkezik.

Az Égiek nagyon érdekesen adják át az útmutatásukat, általában úgy, hogy egy gondolat elkezd erőteljesen zümmögni és motoszkálni a fejemben, és tudom, hogy azért, mert ez az, amiről a héten írnom kellene. Van úgy, elég ritkán, hogy nem küldenek semmit. Sokszor már megvan az üzenet, saját kútfőből, és ők átírják, átrendezik azt.

A héten már megvolt az, amiről írtam volna, de közölték velem, hogy tegyem át jövő hétre, és küldtek nekem egy filmet, ami lesöpörte a porondról az eredeti írásomat, mélyen elgondolkodtatott az életről. A téma elég nehéz, egyszóval vitatkoztam az Égiekkel egy kicsit, de ragaszkodtak az elképzelésükhöz.

A film az Apokalipszis Lovasairól szólt. De kik is ők? A Biblia Jelenések Könyvének másik elnevezése ez a szó, mert az Apokalipszis a „jövővel kapcsolatos kinyilatkoztatást” jelent. A Jelenések Könyvének egyik fejezetében Jézus kinyitja a Jövő Könyvét, a Prófécia Könyvét, mely hét pecséttel van lezárva, és megmutatja János apostolnak a világ jövőjét körülbelül az időszámításunkról kezdve az utánunk következő időkig.  Jézus, akit ott úgy neveznek a „Bárány” sorra feltöri Isten pecsétjeit, és előre jelzi az elkövetkezendő eseményeket.

Az első pecsét feltörésekor egy fehér ló vágtat elő, egy koronás-íjas lovassal, aki diadalmasan vonul ki, hogy újra győzzön. Sokan azt mondják, hogy ez a lovas maga Jézus, aki visszatér, hogy legyőzze a gonosz erőket.

A második pecsét feltörésekor egy tűzvörös ló ugrik elő, rajta a Háborúval, egy férfival, aki hatalmas kardot visz magával. A vörös az indulatok, a vér színe, a kard pedig a pusztító fegyvereket és a háborút jelképezi.

A harmadik pecsét feltörésekor egy fekete ló vágtat elő, a rajta ülőnek mérleg van a kezében. Ez a pénz imádatát és a harácsolást jelképezi. A lovon az Éhínség ül.

A negyedik pecsét feltörésekor egy fakó ló lép elő, rajta a Halál, őt követi a Pokol. Ez a Lovas mind a háborúk, mind a járványok, mind az erőszakos halál képviselője.

Ez a négy pecsét érinti a Lovasokat.

apokalipszislovasaJézus ezzel a próféciával azt fejezte ki, hogy egy nap az emberiség olyan zsákutcába kerül majd, hogy ha az Isteni Erők engednék, hogy mindez szabadon folytatódjon, akkor az emberiség megsemmisítené önmagát.

Tehát mikor az emberiség eléri ezt a kritikus pontot, akkor az Isteni Erő közbelép és megálljt parancsol mindennek.

Úgy érzem, hogy a vörös, a fekete és a fakó Lovas itt van már közöttünk, és nagyon sok szenvedést hoznak a világnak – mindegyik a maguk módján.

De vajon muszáj nekünk is belekeveredni ebbe a történetbe, vagy választhatjuk azt is, hogy nem akarunk találkozni velük? Az Égiek szerint igen, ez lehetséges, úgy, hogy a Fényt, a Szeretetet vesszük magunkhoz, és rendbe tesszük magunkban azt, ami életünkbe vonzaná a Lovasokat.

Hogyan küldheted el életedből a Vörös Lovast, ami a Háború ereje? Úgy, hogy felhagysz a háborúval magadban. Felhozod lelkedből a sérelmeket, elengeded őket és megbocsátasz. Igyekszel jó lenni másokhoz, és Fényt hozni a világba, a sértettség dédelgetése, az indulatok szítása helyett a békét, a szeretetet választod. Meg fogod látni, hogy életed megváltozik, és ennek a Lovasnak nem lesz helye benne.

A Fekete Lovas jelenleg boldogan vágtat a világban. Hiszen ő a féktelen vásárlás, a fogyasztói hitelek, a karácsonyi ajándékozási őrület, a Black Friday, a felesleges termelés, a pazarlás, a környezetszennyezés, a profitorientált gyorsétterem-láncok, és millió más dolog energiája. Ezért ő az Éhínség.

Hiszen tárgyak soha nem fogják elhozni senki számára a boldogságot. Egy tartósítószerekkel átitatott hamburger nem fog táplálni. A pénz birtoklása sem tesz boldoggá, önmagában. Éhesek maradunk. Szeretetre éhesek, hiszen ez az, amire titkon vágyunk. És ha nem kapunk szeretetet, akkor sokszor fizikailag eszünk, vásárolunk, pénzt hajhászunk, mert nem ismerjük más módját e vágy csillapításának. Nem a lelkünket nemesítjük, hanem a testünket plasztikáztatjuk. Vajon ez elhozza a boldogságot?

Ez a Lovas hordozza az érzelem nélküli szexualitás energiáját, és ilyen kapcsolatokba akkor megyünk bele, ha a szerelmet, boldogságot keresünk. De sokszor nem ezt kapjuk meg, hanem még féktelenebb, fájdalommal teli éhséget.

Pedig jólét van körülöttünk, szinte mindent megkaphatunk, amire vágyunk. Sokszor érzem úgy, hogy pont ez a baj…

A Fekete Lovas jóval trükkösebb, mint az előző, mert mindent megtesz, hogy a világába csaljon. Hiszen mind éhesek vagyunk valamire. Pénzre, szerelemre, hírnévre, ételre, alkoholra, csokira, gyönyörű testre.

Hogyan küldheted el ezt a Lovast az életedből? Úgy, hogy az anyag világa helyett a szellem világát választod, gyakorolod a jótékonykodást, óvakodsz például a felesleges hitelektől, melyek még mélyebbre húznak, nem veszed meg a huszonötödik használhatatlan, de akciós terméket. Támogatod a gyerekeket, az állatokat, akik nem tudnak tenni magukért. Segítesz másokon önzetlenül. Kapcsolódsz az angyali világgal, az Isteni Erők birodalmával.

És még sok módja van annak, hogy elkerüld ezt a Lovast.

A Pokol lovasát pedig szintén úgy tudod elkerülni, hogy mélyen kapcsolódsz az Égiekkel, és nem hagyod, hogy bármi kimozdítson a hitedből. Mert a hited csodákra képes.

Az Isteni Erők biztosítanak arról a héten, hogy tökéletesen biztonságban vagy, szeretnek és vigyáznak rád – kapcsolódj velük, hogy elárasszanak isteni védelemmel, ne keveredj bele az anyag világának a kavargásába.

Kívánom neked, hogy olyan mély Szeretet és Fény hassa át az életedet, hogy soha még a közeledbe se jussanak a Lovasok,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás