+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 51. hét energiája – A Hó Pásztorleánya

hópásztorlányA héten a Hó istennője üzent neked a tisztaság és az új kezdetek energiájában. Üzenete: váratlan, örömet hozó események elé nézel. Valami, amiről azt hitted, lehetetlen, hogy megtörténjen, hogy talán soha nem lesz benne részed, mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül megvalósul.

Talán különös módon és körülmények között történik majd meg mindez. Esetleg furcsa helyen, időben.

Hidd el, hogy az Élet mindig megtalálja a módot arra, hogy utat törjön. A legnagyobb kétségbeesés, veszteség vagy kilátástalanság közepette is, a tagadás és keserűség idején is képesek az Égiek új kezdetet, ajándékot, bőséget, termékenységet ajándékozni nekünk. Az Élet így csodák sorozatává válhat…

A Hó istennője biztosít téged arról, hogy valami meglepő és gyönyörű dolog történik majd meg veled. A Hó Pásztorleánya, a természet istennője csodákat hoz, furcsa, váratlan módokon, különösen akkor, ha az életed néhány területe jelenleg kilátástalannak tűnik.

A Hó Pásztorleánya arra kér, hogy egy picit engedd el ezeket a dolgokat, mert annyira szorongatod őket, hogy az Égiek nem tudják kivenni azokat a kezedből. Amíg szorongatod, addig képtelenség mit kezdeni vele. Fizikailag és érzelmileg is engedj el dolgokat, helyzeteket, embereket, mert csak így tudnak közbelépni és csodát tenni az Égi Hatalmak.

A Hó Pásztorleánya azt üzeni neked, hogy semmilyen élethelyzet, még a halál sem győzheti le az Élet erejét. Hiszen az Élet új időben, új formában, új körülmények közepette virágzik ki újra.

vörösbegyKérlek, a héten bízz az Életben! Akármi is történt vagy történik jelenleg veled, tudd, hogy nehézségeid csak átmenetiek, és a Lét újra megajándékoz boldogsággal, szeretettel, biztonsággal, Segítőid ezen munkálkodnak éppen. 

A héten, és az elkövetkezendő időszakban felcsillan majd a Remény szikrája a reménytelenség idején. Az Égiek határtalan bölcsessége és szeretete közbelép abban a helyzetben, ahol a legrosszabbul érzed magad.

Kérlek, hogy ne erőltess semmit, csak tudd, hogy az isteni időben, és körülmények közepette megtörténik a gyógyulásod, a veszteségeid kompenzálása.

A fehér hóban a piros gyümölcsök, virágok, termések felbukkanása azt jelképezi, hogy az Élet visszatér hozzád. Ha a hóban bármilyen piros színt látsz, tudd, hogy az Égiek azt üzenik ezzel, hogy ne félj, mert hozzák az ajándékodat, és hamarosan kézbesítik is neked.

Fontos, hogy ne veszítsd el a reményt, engedd el a dolgokat, melyeket nem tudsz megoldani, és várd az Égiek közbelépését a jelen helyzetben. Ne sürgesd, hanem várd ki, nyugodt szívvel, hittel telve.

Kívánok neked olyan hetet, és időszakot, amikor új remény, új kezdet, gyógyulás vár rád, és még sok olyan csodás dolog, amire nem is számítanál,

Áldással,

Luna

S ha szeretnéd mágikus formában magadhoz vonzani a pozitív változást, beindítani a Fény születését az életedben, várlak a Fény-ünnepen, melyről itt olvashatsz bővebben.

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Az 51. hét energiája – A Hó Pásztorleánya”

Szerző: Monika - 4 január 2019 Válasz

Nagyon szèpen köszönöm
Várom az Uj evet

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás