+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 51. hét energiája – Pozitív kígyó erő

kozmikusA héten a Kígyó, mint sámáni állat üzent neked.

Üzenete: gyógyulás, pozitív változás vár rád, de valószínűleg szokatlan, váratlan módokon. Az Égiek látják, hogy nagy szükséged van a segítségre, és ők készek ezt elküldeni neked.

Az ultramatéria idejét éljük. Ez azt jelenti, hogy az „anyag”, mely a legsűrűbb, a legalacsonyabb rezgésű energia, ami a Földön található, uralkodása csúcspontjához közeledik. Szinte érezhető, ahogy ez a fekete lyukhoz hasonló energia húz befelé, és húz lefelé, egészen a december 21-ig napfordulóig, ami egy új korszak nyitánya is lesz egyben.

A Kígyó ébreszt minket. Amikor minden szürke, lehangoló, akkor a Kígyó képes erőteljesen felrázni a dolgokat, és új utat nyitni számunkra. Most különösen szükségünk van arra, hogy a gyógyító kígyó-erő támogasson minket.

A Kígyó az ókori Aszklépiosznak, a hatalmas gyógyító istenségnek a szent állata. Tőle ered a Caucedus, a bot, melyen két kígyó tekereg, és ami jelenleg is a patikák szimbóluma.

Ennek az istenségnek a szentélyeiben kígyó-erővel gyógyítottak. A betegeknek a szentélyben kellett aludniuk, és álmot láttak, melyet az orvos- papok megfejtettek, s így adtak tanácsot a gyógymódhoz. Az álom szent volt, az istenség útmutatását látták benne.

Azokat viszont, akik elkerültek a jósló álmok, és nem gyógyultak, másféle kezelésnek vetették alá. Három napi szigorú böjt és bódító italok fogyasztása után, egy szobába zárták őket, s a betegek azt látták, hogy kígyók veszik körbe őket, száz meg száz közelít feléjük. Ez aztán olyan sokkoló hatással bírt, annyira szokatlan és félelmetes volt, hogy a legtöbben ettől gyógyultak meg igen gyorsan.

Hiszen az ember egyik legősibb félelme a Kígyóval kapcsolatos. A Kígyó megosztó személyiség, és nagyon sokszor társítják őt a „gonosz” erőkkel, talán azért, mert a Kígyó a gyökércsakra állata, az Életerő forrása, így kapcsolódik az anyag világához.

És az anyag erőteljesen körbevesz minket, egészen a fény születéséig. Érezhetünk magányt, depressziót, félelmet, befelé fordulást, passzivitást, lehangoltságot is. Ilyenkor tesz nekünk legjobbat a kígyó-gyógymód, ami rögtön új életre kelt minket.

CosmicSnake-768x758A Kígyó nagyon öreg, bölcs lény. Képes gyógyulást és változást is hozni fizikai, érzelmi és spirituális téren is. Mivel a Kígyó az ösztönvilágunkat jelképezi, így segít abban, hogy felébresszük az eredendő erőnket.

Ha ismeretlen területre kell lépned, a Kígyó támogat abban, hogy szilárdan, félelem nélkül haladhass előre.

Álmodban is megjelenhet a Kígyó, hogy útmutatást adjon, amely a mély tudattalanodból jön, ám ezek az álmok félelmetesek is lehetnek, mert talán olyan dolgokat hoznak fel belőled, amiről nem is tudtad, hogy ott vannak, különösen úgy, hogy a Kígyó a szexualitás szimbóluma is.

Nem érdemes az álmoskönyveket bújni kígyós álom esetén, hiszen ezek a fura könyvek legtöbbször betegséggel, gonoszsággal társítják a Kígyót – bár van olyan szerencsés értelmezés is, hogy nagy gazdagság köszönt rád.

Sokkal jobban hiszek a pszichológia magyarázatainak ilyen típusú álmok esetén, hogy nem a jövőt jelzik, hanem a saját folyamataidról adnak visszajelzést – akár előző életeidre is visszamenőleg.

Az álombéli kígyómarás például azt jelenti a pszichológiában, hogy muszáj lesz most már a mélybe rejtett érzelmi, testi dolgaiddal foglalkoznod, míg az álmoskönyv ellenségek támadását mutatja.

Egyszer álmodtam egy hatalmas kígyóval, ami egy kelta kereszt mögül bukkant elő. Nem volt ijesztő, hanem inkább lelkesítő, hiszen számomra azt üzente, hogy a druidák figyelnek rám. Ám álmodtam olyan druida időkre visszavezető kígyóval is, ami tiszta erőből belemart a jobb lábamba, ez olyan félelmetes volt, hogy rögtön fel is ébredtem rá. A kígyós álmokat talán soha nem felejtjük el…

A Kígyó a héten azért jött el hozzád, hogy tanácsot és vezetést adjon számodra, hogy gyógyítson, hogy visszahozza elveszett életerődet, életkedvedet. Ebben a helyzetben, a bezártságban bizony elveszhet mindez.

A Kígyó segíteni fog abban, hogy lezárd a régit, elindulj az új felé, mint ahogy a kígyó levedli a bőrét, és mindez gyógyulást hozzon számodra.

A Kígyó útmutatását a héten a spirál jelekben találhatod meg. Ahol látsz spirál jelet, a Kígyó ősi szimbólumát, ott figyelj, mert a Kígyó, valahogyan, valamit, üzenni fog neked.

Viccesen hangzik, hogy a kakaós csiga is spirál, de ugyanúgy a csigaház, és még a Tejút, a DNS, a kundalini és ezer meg ezer más dolog is hordozza ezt az ősi, bölcs energiát. Figyeld meg, milyen körülmények között találkozol a Kígyóval, és vajon mit üzenhet neked ezzel. Ha kakaós csigában, akkor lehet, hogy azt üzeni, hogy tedd édesebbé az életedet. Ha a Tejút szimbólummal, akkor itt az idő az anyag világánál magasabbra nézni, és tervezni. Minden üzenet egyedi lesz, érdemes használni a fantáziádat, hogy megfejtsd. Vagy, ha elküldöd hozzászólásban, akkor én is tudok neked segíteni a megfejtésben.

Bármi is történik, csak hagyd, hogy ez az erős sámáni állat vezessen téged ezen a héten.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Kígyó gyógyít téged, és az égi-földi útmutatását adja át neked,

Áldással,

Luna

Megosztások:

5 Válasz “Az 51. hét energiája – Pozitív kígyó erő”

Szerző: Petor Maria - 17 december 2020 Válasz

Szia!En szoktam almodni kigyoval pl a noverem egyszer ram dobott egy kigyot!Es legutobb azt almodtam h a fejem felett egy nagy szölő tőkén tekeredett a kigyo nagyon féltem tőle!koszonom a valaszod

Szerző: Luna - 25 december 2020 Válasz

Kedves Mária, két megfejtésem van: vagy a Nővéred próbált tréfát űzni Veled, vagy pedig a Nővéred próbál tanítani a nőiességre. A szőlőtőkén tekeredő kígyó szintén számomra azt jelenti, hogy valahogy félsz a saját nőiességed erejétől. Csodás Karácsonyt kívánok, Luna

Szerző: Kinga - 17 december 2020 Válasz

Szia 🙂 Annyira megörültem ennek az írásnak, h mit keresgéltem a kígyó szimbólumot és nem találtam azt amit igaznak véltem volna… Kb. 3 hónapja, álmomban nyakon mart egy nagy fekete kígyó. Napokig éreztem a helyét. Majd rá pár hétre egy hatalmas óriáskígyót láttam, ami engem figyelt, megrémültem, h úristen ez engem fel akar falni.. Próbáltam elfutni, de olyan volt mintha ólomból lettek volna a lábaim. Közben egy apró fekete teknősbéka, amin aramyszínű szimbólumok voltak befutott a kígyó mellé. Néztem ahogy beszalad, és akkor láttam, ahogy ez a hatalmas kígyó feltekeredik, majd eltűnik a mélyben. Gyönyörű fehér és narancs gyöngyház színe volt és szárnyszerűségek voltak rajta mint a kínai motívumokon.

Szerző: Luna - 25 december 2020 Válasz

Kedves Kinga, a narancsos lény nem kígyó volt, hanem Sárkány, ráadásul Tűz Sárkány. Mindenképpen pozitív szimbólum. :-) A Teknősbéka azt üzente, hogy lassíts le egy kicsit és földeld magad. Szóval az én megfejtésem az lenne, hogy kaptál egy beavatást (a kígyómarás) és most egy kicsit vissza kell vonulnod, földelned az energiát, majd Főnixként fogsz újjászületni és szárnyra kapni. Kellemes Karácsonyt, Luna

Szerző: Czibi Aranka - 18 december 2020 Válasz

köszönöm.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás