+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 51. hét spirituális gondolkodnivalója – Életcél

goalIlyenkor, év vége felé számvetést szoktunk készíteni az évről. Milyen sikerek, milyen kihívások történtek velünk, és egyben megtervezzük az elkövetkezendő évünket is. Megfogadjuk, hogy mindent másképp, jobban csinálunk majd jövőre, ám néha ez gyökeres változást kell, hogy jelentsen az életünkben – ugranunk kell egy másik cél, egy jobb élet felé.

Ilyenkor van az ideális időszaka annak is, hogy meg is határozd az életcélodat, amit követve töltöd majd el a jövő évedet.

Álljon itt egy pár gondolat az Életcélodról, melyet Doreen Virtue ihletett.

Minden ember életcélja egyformán fontos. Ha a célunkon dolgozunk, életünk minden területe gyógyul. Boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat. Még a pénzügyi helyzetünk is jobbra fordul.

Ezzel szemben ha nem ezt az elhivatottságot követve dolgozunk, krónikus, enyhe szorongást érzünk, mert tudat alatt tudjuk, hogy célt tévesztettünk. Ez gyakran függőségekhez és más, egészségtelen viselkedésformákhoz vezet.

A születésed előtt együtt dolgoztál az angyalaiddal, hogy egy olyan életküldetést intézz magadnak, amely segít másokon és érzelmileg kielégítő számodra. Ez a szerep lelki fejlődést is biztosít, és garantálja, hogy teljes mértékű támogatást kapj feladatod végzése közben.

A szeretet minden ember küldetésének alapvető eleme. Lényegében mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtanuljuk, észben tartsuk és tanítsuk ezt az erőteljes érzelmet. Minden cselekedetünk a félelmet vagy a szeretetet bizonyítja. Ha a szeretet útját választjuk, akkor spirituális értelemben fejlődünk, segítünk másokat, és kiegyensúlyozzuk a karmánkat.

A kérdés, amelyre választ kell adnod, arra vonatkozik, hogy a te esetedben a szeretet útja milyen formát ölt. Vajon gyógyító, tanító, művész, szülő, ápoló vagy valami más leszel?

A legtöbben azért kérnek életcél-értelmezést, mert olyan hivatást akarnak találni, amely egyszerre értelmes és fedezi a számláikat. Garanciát szeretnének kapni arra, hogy otthagyhatják jelenlegi állásukat, és pénzügyi szempontból biztonságban lesznek.

Van garancia, feltéve, hogy hajlandó vagy figyelmesen meghallgatni és követni belső, isteni útmutatásodat. Mihály arkangyal minden ember esetében tudja, hogy mi az életcélja. Egy zenekari karmesterhez hasonlóan felügyeli az életcélokat, aki gondoskodik róla, hogy minden zenész a saját szólamát játssza. Nagy szükség van rád a zenekar tagjaként, közreműködésed éppen olyan fontos, mint mindenki másé. Isten béketervében mindannyian szerepet játszunk.

Life's enjoymentSzerencsére életcélod olyan tevékenységekkel és témákkal jár, amelyek iránt már most is érdeklődsz. Életcélunk általában valami olyan tevékenység köré összpontosul, amellyel ingyen, csupán a tevékenység öröméért foglalkozunk. Ha nem tudod biztosan, mivel kapcsolatban érzel szenvedélyt, kérdezz meg a szeretteid közül valakit, akiben megbízol. Ő már megfigyelte, milyen témák és elfoglaltságok lelkesítenek téged. Ezek jelentik az életcélod alapját.

Ez a cél annyira izgalmas és kielégítő, hogy reggel üdén ébredsz, és izgatottan várod az előtted álló napot. Bőség áramlik majd hozzád, mert természetes módon nagyon sok időt töltesz ezzel a törekvéssel. Izgatottságod arra vezet, hogy kiválóan fogsz érteni a dologhoz.

Ne habozz, rohamozz jövőre – előre, az életcélod felé!

Szeretettel,

Hold Templom

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás