+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Az 52. hét energiája – tégy csodát

csutkaroziA héten a kóbor állatok üzentek neked. Üzenetük: kérlek, segíts. Tégy csodát, képes vagy rá! Legyen a karácsony tényleg karácsony.

Minden boszorkány állatszerető, és állatvédő. Minden boszorkány imádja a természetet, és azért harcol, hogy Földanya megszabaduljon a terhektől, amit a mértéktelen iparosítás és az emberi felelőtlenség tett rá. Minden ősi lelket megérint az állatok sorsa, mert az ősi lelkek tudják, hogy az emberek semmivel nem többek, maximum mások, mint azok a lelkek, akik állati testbe születtek. Osztozunk a szeretet érzésén, amit az állatok is, és az emberek is ugyanúgy éreznek. S a szeretet gyógyít, csodákat tesz.

Nagyon sok kóbor állat van, és a sorsuk még nehezebb télvíz idején. Régóta tervezem, hogy írok ezekről az állatokról, de mindig halogattam, talán azért, mert a téma nagyon mélyre megy a szívembe. Ám ma éjszaka maga Szent Ferenc jelent meg álmomban, és jelezte, hogy itt az idő, ez legyen a karácsonyi bejegyzésem.

Tegnap olvastam egy írást, ami nagyon megérintett, és kifejezi számomra a Szeretet Ünnepének a lényegét, amit az emberek zöme igencsak elfelejtett. Ez pedig maga a Szeretet, a jótékonyság, az adás, a szívbéli önzetlenség, az alázat, az isteni nagyság, a valódi jézusi értékek. Kívánom neked azt, hogy ez az írás neked is megnyissa a szívedet, hogy be tudd engedni az isteni szeretetet. És tudj cselekedni, hogy jobbá tedd a világot.

Szerző: Csutkarozi Klán

A SZERETET ÜNNEPE

Áruházakat járni, utcákat róni, venni valami századik hasznavehetetlen lomot, hogy kimutassuk vele szeretetünket.

Többnyire erről szól a Karácsony ünnepe.

Egy rongyon, csetreszen, esetleg fémen keresztül akarunk közel férni a másik szívéhez. Vagy csak esetlenül ezekkel kifejezni saját érzéseinket. Meg egyébként is így szokás.

Vágyunk valami újra, meglepőre, olyanra, amitől megdobban ott bent valami, amit szívnek hívunk.

Lelki szemeimmel látom, ahogy a fa alatt állva a kezemben tartom ajándékomat.  Igen, örülök neki pár pillanatig.

Addig, míg a szemem előtt meg nem jelenik a kis fekete, szőrtelen, beteg, láncon ácsorgó élet. Látom, ahogy megpróbál lefeküdni a fagyos földre. Kínlódik az elgyötört test. Fáradt, állni alig bír, sorvadt izmú lábai remegnek. Gyomrában a maró éhség már megszokott. Aztán feladja. Győz a kimerültség. Lerogy, és álomba zuhan. A föld jeges marokkal öleli csontos testét. Álmodik magának valami szépet, valami csodát, amiben soha nem lehetett még része. Mégis a zsigereiben van, tudja, hogy létezik.  Ki tudja, a reggel életben találja-e még? Vagy átalussza magát egy szép, új öröklétbe?

Bokrok tövében elcsigázott, reménytelen cicák próbálnak menedéket keresni, homályos szemükkel kutatva némi élelmet. Apró kölykeiket testükkel melegítik, de a fagyos föld nem ad enyhet.

Odabent meleg van, villódznak a karácsonyi fények, az asztal megterítve ünnepi ételekkel, finom italokkal.

A család körülüli, adomák repkednek a levegőben. Kacajok, harsogó hangok jelzik az emelkedett hangulatot. Finom illatok lengik be a szobát, keveredve a fenyőével.

Közben senki nem gondol rájuk, a magányosan szenvedőkre.

Foga van az időnek, harapni lehet a sötétet. Ahogy a szólás mondja: a kutyámat se zavarnám ki ilyen időben.  Így a lerágott csontot most nem lökik ki a kutya elé, mert hideg van.

Sok  száz, vagy ezer társa odaláncolva vár sorsára, ami az embertől függ. De az ember nem kegyes hozzá. Nem kegyelmez, nem irgalmaz.  Ő csak egy kutya. Neki se simogatás, se meleg, se étel nem jár.

Van, aki már megmenekült, de sok-sok társa még kint várja a szeretet nagy ünnepét. Kint a fagyos időben a fagyos szívű emberek udvarában.

Nem tudok annyi csetreszt, ékszert, rongyot elképzelni, ami annyi melegséget, szeretetet, megnyugvást hozna, mint egyetlen hálás élőlény.

christmas dogsNálunk, CsutkaRozi menedékében 365 napon át Karácsony van. Szívünk állandóan ünneplőbe öltözve vár a szeretet ünnepére.

Mert ezeknek az élőlényeknek nem egy feldíszített fától függ, hogy átöleljék egymást. Ők állandóan, és határtalanul szeretnek.

Én pedig boldog vagyok velük. Velük, akik már megmenekültek, de mi lesz a többiekkel?

Kérlek, segíts, hogy a karácsony tényleg karácsony legyen. Lehet, hogy neked pár száz forint, de lehet, hogy ezzel menekül meg egy élet.

Bankszámlaszám:

Zseton Állatvédő Egyesület

Magnet Bank 16200223-10041194

Ezúton kívánok boldog, szívbéli Karácsonyt,

Áldással,

Luna

S ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tesz a szeretet egy kóbor kutyával, akár pár nap alatt, ajánlom neked ezt a videót. Ugye, hogy milyen könnyű csodát tenni? https://www.youtube.com/watch?v=nJDJojk6KLo

 

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Az 52. hét energiája – tégy csodát”

Szerző: Gyöngyi - 25 december 2015 Válasz

Én is nagyon szeretem az állatokat.Velem vannak a szobámban és az ágyamban is a kutyám ,cicám.Nemkellemek kint a hidegben élni.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás