+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

AZ ÜST BOSZORKÁNYA – A VARÁZSLÓNŐ SPIRÁLJA

hármas istennőEbben a Spirálban belemerülünk a Boszorkány Üstjébe, hogy beavatásra, varázserőre és hatalomra tegyünk szert, s hogy megismerkedjünk a mágia transzformáló hatásával.

Az Üst Boszorkánya megkavar és tanít minket; az év végére jóval erősebbek, okosabbak leszünk, önbizalmunk és varázserőnk is megnő.

A hatalommal felelősség is jár; a mágia pedig hatalom. Sokan hisznek, és sokan nem hisznek a hatalmában, de olyan ember nincs, akiben ne lenne vagy félsz, vagy éppen izgalom a mágia művészetével kapcsolatosan.

A mágia pedig művészet, olyan, mint egy jól megkomponált zenemű, melyben szigorú szabályok uralkodnak, ám ha ezeket betartod, akkor improvizálhatsz kedvedre. És az eredmény bámulatos…”Amikor a helyes hangot játszod, egyszerűen tudod. Megtalálod és követed.” írja Ben Aaronovich mágikus író. Nem csak azt tanuljuk meg, hogyan csináljunk meg egy-egy varázslatot, hanem hogyan csináljuk személyre szabottan, hogy bizonyosan sikert érjünk el.

Az Üst Boszorkánya, a Banya Varázslónő alakja fog keresztül vezetni az éven, egyenesen arra az útra, melyet olyannyira keresel… Sorsod útjára. Ősi varázslónő éned felébred és életed már nem mások játékszere lesz – hanem a saját teremtésed szerinti életet fogod élni.

Az Üst Boszorkánya a csillagokból érkezett, és a Kozmosz láthatatlan erejét birtokolja. Benned is megvan ez az erő, és ez a Spirál arra hív, hogy ha készen állsz rá, akkor tovább léphetsz egy mágikus birodalomba, ahol szinte minden lehetséges – ha hajlandó vagy tenni érte.

Ő ott vár ránk, hogy fogjuk meg a kezét, és díszes Üstjéhez vezet… ahová együtt ugrunk majd. Készülj tanulásra, új élményekre, izgalmas kalandokra, mély transzformációra.

Hívlak téged, ha eszközöket szeretnél kapni ahhoz, hogyan tedd jobbá, könnyebbé az életedet, mert a boszorkány mágia segít ebben.

Egy hétvégén választhatsz a szombati vagy vasárnapi alkalom közül.

üst boszi

Merülés az Üstbe – december 9. vagy 10.

Az Üst Varázslónője megfogja a kezünk és együtt ugrunk be a Tudás Üstjébe. Megkezdjük utazásunkat a Morgenekkel, az Avaloni Varázslónőkkel és a boszorkány mágiával. Mazoe Banya Morgen kíséri majd a napot. Tanulunk a mágia alapjairól, a mágikus védelmekről. Felhozzuk a mélyből árnyékainkat, félelmeinket, romboló mintázatainkat, hogy gyógyulni tudjanak. Bejárjuk az Üst Boszorkányának alvilági labirintusát, ahol otthagyjuk mindezt.

A Boszorkány Seprűje  – január 20. vagy 21.

Ez az Üst a Logika és a Józanság Üstje. Megvizsgáljuk azt, hogyan hátráltatnak az illúziók, a múlt emlékei, melyeket elengedünk Tyronoe, az ősöreg Csillag-Levegő Morgen útmutatásával. A boszorkányok a seprűn szállnak a levegőbe, az asztrális világba. Tanulunk a vizualizációról, a Levegő őselemről, asztrálutazásról, a légzés, a meditáció erejéről. A mágikus teremtés csendjéről, a négy őselemről. Tanulunk a boszorkány mágia különlegességeiről és az ősi rúnák hatalmas erejéről.

A Gyógyulás Harmatos Hóvirága  – február 24. vagy 25. (pót-nap: március 4.)

Az Újjászületés Üstjébe merülünk bele, ahonnan megfiatalodva érkezünk vissza, ám hozzuk magunkkal a Boszorkány bölcsességét is. Thitis Leány Morgen hóvirággal hinti meg utunkat, miközben segít nekünk felvenni a kapcsolatot ősi füvesasszony énünkkel, s tanulunk a fák, növények szelleméről, a gyógyfüvek birodalmáról, a titkos testekről és az energia munkáról. A nagy tudással nagy felelősség is jár. Tanulunk a Druidák bölcsességéről.

Az Üst Tüze – április 8. vagy április 15. és 21.

Ez az Üst bizony forró lesz, mert Cliton Tűz Morgen vezet minket mágikus birodalmába. Tanulunk a teremtés tüzéről, a Tűz őselemről, a sárkány erőről. Behívjuk életünkbe saját sárkányunkat. Visszautazunk időszámításunk előtti Babilonba, a legősibb mágia színhelyére. Tanulunk a démonokról. Felébresztjük életünkben is a tüzet, ott, ahol csak pislákol és nem haladunk előre. Tanulunk a mágikus támadásokról s azok elhárításáról.

A Szerelmi Bájital  – május 12. vagy május 19.

A gyönyörű Thetis, Szerelem Morgen merít bele rózsaillatú Üstjébe. A szerelmi mágiák sora végtelenül hosszú, s kiválóan működnek. Belepillantunk jó néhányba. Tanulunk a szerelmi kapcsolatokról, Cerridwen istennő, a Kozmikus Üst Úrnőjének segítségével, aki férjével igazi és hosszú szerelmi házasságban él – az idők kezdete óta. Megkomponáljuk saját személyre szabott szerelmi varázslatodat. Istár istennő segít magadban felfedezni a szerelmi papnőt, mely elvarázsolja a férfiakat.

A Kút Boszorkánya  – június 30. – július 1. és július 7.

Gliten, Víz Morgen, a Mélység Úrnője csobbant bele Üstjébe, a Szent Kútba amely bölcsességet rejt, az élet vizét tartalmazza, ami elmossa a fájdalmat, a szomorúságot. Mi a Kút Asszonyának ajándéka számodra? Az érzelmek ereje a legfőbb teremtő erő a mágiában. Hogyan is használhatod tudatosan az érzelmeidet egy vágyott dolog megteremtéséhez?

Az Aranyszínű Mágikus Főzet – augusztus 4. vagy augusztus 5. vagy augusztus 26.

Glitonoe Anya Morgen, a Teremtő Anya Arany Üstjébe érkezünk. Tanulunk a közösségben elvégzett boszorkány szertartások teremtő erejéről. Gazdagság-bőség-jólét mágiák sorát tanuljuk meg. Felfedezzük káros mintáinkat, melyek hátráltatják a bőséget, az elfogadást az életünkben, s szélnek eresztjük azokat. Behívjuk életünkbe a pénzt.

Földanya Barna Üstje  – szeptember 15. vagy szeptember 16. vagy október 7.

Moronoe Föld Morgen vezet be az erdőben álló Barna Üstjéhez, melyen falevelek díszelegnek, s alatta lobog az éltető tűz. Dolgozunk a kristályok gyógyító, teremtő erejével, a harmóniával, egyensúllyal az életünkben, párkapcsolati, anyagi, egészségügyi téren is. A természet szellemei segítenek nekünk felfedezni titkos, mágikus helyeket. Sámán szertartást végzünk.

morgaineA Boszorkány Királynő Bíbor Birodalma  – október 13.

Morgaine Le Fey-től, a Kör közepén álló Úrnőtől, a Boszorkány Királynőtől kérünk engedélyt arra, hogy beléphessünk Bíbor Birodalmába. Megismerjük ezt a csodálatos, mágikus helyet, ahol minden boszorkánynak helye van.

Morgaine Le Fey a szemedbe néz. Kiállod-e a próbát? Levizsgázol-e előtte? Mered-e Rá vetni a tekintetedet s ezzel bizonyítanod Neki, hogy megértél a boszorkány mágia használatára? Mert ez a nap tudásod s bátorságod próbája is lesz. De ne aggódj…

Bizonyosan kegyeibe fogad a Boszorkányok Királynője, s Üst Boszorkánnyá avat.

Várlak sok-sok szeretettel és izgalommal,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “AZ ÜST BOSZORKÁNYA – A VARÁZSLÓNŐ SPIRÁLJA”

Szerző: Meizer Sándorné - 11 április 2018 Válasz

Szólok előre,május 12.én megyek.csók Erzsi mama.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás