+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 37. hét energiája – az erő veled van

mothersekhmetA héten az egyiptomi Sekhmet istennő üzent neked. Üzenete: az erő veled van és te  fogsz nyerni a téged foglalkoztató helyzetben.

Az ősi Egyiptom tudásának hatalmas rajongója vagyok. Imádom az egyiptomi isteneket és istennőket, akik közül sokan félig ember- félig állat alakú lények. Csodálatosnak és varázslatosnak tartom őket.

Dan Millman egyik könyvében elmeséli azt a történetet, hogy mikor nálunk magasabb tudati szinten álló lények a Földre érkeztek, akkor beköltöztek állatok tudatába is, hogy megtapasztalják a lét több fajtáját is. Ám, amikor el akarták hagyni azokat, már nem tudták teljes egészében megtenni ezt, hiszen az állatok tudata jelentősen különbözik az emberétől, így a Föld szellemük egy részét nem engedte el. Így születtek meg többek között az egyiptomi istenek is; közülük az egyik legvadabb és legerősebb Sekhmet, aki oroszlánfejű, embertestű istennő, Ré főisten leánya. Ezek az istenek égi és földi tulajdonságokat is birtokolnak, fényesek és zabolátlanok is egyben. 

Sekhmet a perzselő nap oroszlánfejű istennője, az anyák oltalmazója, a háború úrnője, gyógyító és pusztító egyben. Neve azt jelenti: erő és hatalom. Nézd meg a képet: ugye gyönyörű? Homlokán az ureus kígyó, a harmadik szem kinyílásának és a hatalomnak a jelképe, feje felett a ragyogó napkorong.

Ő pedig felszólít téged: Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat. Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és az erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik.

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

Így lesz a tiéd a győzelem.

Áldott hetet,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás