+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája – Csodaország

chesireA héten a Chesire Macska üzent neked. Üzenete: lehet, hogy tapasztalsz magad körül furcsa dolgokat, történéseket. Nem bolondultál meg, hanem finomodott a Látásod. Többet érzel meg, veszel észre az Igazi Világból, és kevésbé lehet tévútra vezetni téged. A mostani furcsa, zavaros világban ez nagyon erőteljes Égi ajándék lehet.

Bővebben...

Munay-ki beavatás december 11.

munayMinden munay-ki beavatás egy csodálatos ünnep, amikor a Fény lényei eljönnek közénk és elárasztanak szeretetükkel, áldásukkal. A munay-ki egy kilenc rítusból álló, dél-amerikai sámáni beavatás, ami felemel, és erővel tölt el.

A rítusok magadhoz vételéhez nem kell előzetes képzettség. Ha érzed a hívást, itt a helyed.

A beavatásra összesen öt fő tud jelentkezni.

Várlak szeretettel, Luna

Bővebb információért KLIKK IDE 

 

Boszi suli indul 10.30.

7a78cdb56d6eb68a9af59c70c789a2b5Kilenc alkalmas boszi suli indul október 30-tól, személyesen és online is.

Boszorkány iskola, hiszen kihozza a Benned rejlő mágikus erőt, a titokzatos és szexi Nőt, akit mindig is kerestél magadban, és elhozza a változást, gyógyulást, amire vágysz.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod megélni nőiességedet, erődet, ha változásra vágysz az életedben, de nem tudod hogyan megvalósítani azt, ha szeretnéd begyógyítani lelked sebeit, ha társakra és összetartó közösségre vágysz ezen a mágikus úton, várlak ezen az önismereten és ősi tudáson alapuló képzésen, ami mindig vidám és oldott hangulatban is zajlik.

Itt tudsz tájékozódni a képzésről.

BOSZORKÁNY ISKOLA

Várlak szeretettel, Luna