+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Kapcsolódás a szellemvilágbeli vezetőiddel online tanfolyam

7f78a5638c69c42cb63da88790e6ad6b

Egy boszorkány erejét többek között a “túlvilági” segítői, kapcsolódásai adják meg.

Hívlak téged egy olyan online tanfolyamra, ahol megismerkedhetsz ezekkel a csodálatos, másik dimenzióban létező vezetőkkel.

Hiszek abban, hogy a “túlvilág” csodákkal, titkokkal teli hely, ahol a földi törvények nem léteznek, és innen határtalan erejű segítőink érkezhetnek, ha megnyílunk a velük való kapcsolatfelvételre.

Sajnos a hollywood-i filmek a “szellemvilág, avagy a túlvilág” kifejezést sötét jelentéssel ruházták fel, aminek semmi köze a valósághoz. Hiszem, hogy más dimenziókból jórészt fény és szeretet árad, és ha igénybe vesszük a segítséget, az útmutatást, akkor hatalmasat léphetünk előre az életben.

Éppen ezért ezt a kurzust a legnagyobb lelkesedéssel állítottam össze, mert imádom a más dimenziós lények, a tündérek, az állatok, a mesterek, a sárkányok, a főnixek, és még ezernyi lény társaságát.

Bővebben...

A 11. hét energiája – Zöld Ember

zoldemberA héten a pogány Zöld Ember üzent neked. Üzenete: életed termékeny szakaszba lépett, még ha nem is vagy ennek a tudatában még. Készülj arra, hogy hamarosan beindulnak a dolgok körülötted, pozitív irányba. A stagnálás időszakának vége, itt az idő előre haladni. Ahogy a természet zöldül, gyarapodik, úgy jönnek majd a te életedbe is a lehetőségek. Használd ki őket, még ha először furcsának is tűnnek, avagy megijednél a beindulás tempójától…

Bővebben...

A 10. hét energiája – Sötét erők ellenszere

kuthumiA héten az éteri, védelmező arany fénysugár felemelkedett mestere üzent neked. Üzenete: használd a magas rezgésű fényt, hogy megvédd magad a világ mostanában felbukkanó alacsony rezgésű energiáival szemben.

Hatalmas, éjsötét folyam mérgezi az életünket, mely jórészt a létbizonytalanságból, a jövőtől való aggodalomtól, a betegségtől való félelemtől, a bezárt emberek egyre növekvő feszültségéből fakad. Sokan érzik ezt, de nehéz védekezni ellene.

Bővebben...