+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

jessicaBoszorkány iskola, avagy papnőképző indul idén újra, novembertől. A képzést a Holdistennőnek szenteljük.

Itt olvashatsz a képzés hátteréről:

http://holdtemplom.hu/boszorkany-iskola

Az iskola 2016. november 19-től, november 26-tól, avagy december 4-től indul, a három időpont között lehet választani, és szombatonként avagy vasárnaponként találkozunk, kilencszer egy év során.

Amit tanulunk: a Nagy Istennő évköre, ősi boszorkány ünnepek, istennők. Önismeret, mágia, ezer éves rítusok, szakrális nőiség, történelem, olvasás az elemekből, mitológia, kreatív alkotás, csillagbölcselet, sámánizmus és még sok más, egységes rendszerbe foglalva. Megismerkedünk az anyatermészet és a Nő (Boszorkány, Természeti Férfi) szent kapcsolatával. Másképpen fogod látni mindezen tudás tükrében a saját életedet, szerepedet az Élet színpadán, így erőd, lelkesedésed felébred.

Amit tapasztalunk: Minden egyes találkozás során megérint a Nagy Istennő ereje, ami változást eredményez egy-egy élethelyzetben, testi-lelki szinten. Mivel minden alkalommal arra is van lehetőség, hogy a zárt és bizalmas csoportban beszélj a téged foglalkoztató gondokról, így lelki szinten jelentős megkönnyebbülést is élhetsz át. Fantasztikus társakat találsz, aki megértenek, egy szinten rezegnek veled. Tudásod és világnézeted kitágul, életed más irányt vesz, mint ahol eddig tartott. Biztonságot és Égi védelmet kapsz. Megtapasztalhatod a saját erődet, elfojtott érzelmeidet, leszámolhatsz túlhaladott mintákkal, és magadhoz veheted az ősi tudást.

Ami kihívást jelenthet: A Nagy Istennő ereje változást hoz, amit egónk nem szeret. Mindenki azt szeretné, ha változna az élete, ideális irányba fordulna, ám változtatni kevés ember hajlandó mindezért. Az Istennő energiája láthatatlan, de így is átfordít benned hitrendszereket, alázatra és önismeretre tanít.

Az év végén (vagyis 2017. november 11-én) a Holdistennő első szinten beavatott papnője lehetsz, aki megismeri önmagát, és használni kezdi az erejét. A második és a harmadik spirálban, évben, tovább fejlődhetsz, és a harmadik év végére, ha azt választod, olyan pap vagy papnő lehetsz, aki már önállóan tud dolgozni, akár a megszerzett tudást is átadni másoknak.

Miért a Holdistennőnek szenteljük ezt az évet? A Hold a legtöbb kultúrában a női lélekhez, az istennői erőhöz és a boszorkányokhoz (akár nők, akár férfiak) tartozik. A nők képviselik az érzelmeket, a Hold belsejében pedig víz található, ami az érzelmek őseleme. A Hold vonzása indítja be a hatalmas óceánok ár-apály jelenségét. A Hold uralja az intuíciót, az ösztönöket, a homlok csakrát, a finomságot és néha a homályt és csalfaságot is, ugyanúgy, mint a beavatást. A Hold a boszorkányok és papnők védelmezője, az ősi tudást átadó égitest. A Holdistennő a Hold erejét birtokolja. Ő figyel, vigyáz rád majd az év során, és tanít a megtapasztalások által.

Tudnivalók:

A képzés helyszíne:  Budapest 1094 Berzenczey utca 11.

Ha vidéki vagy, akkor nagyon szívesen megyek tanítani a Te városodba is, amennyiben legalább 7 fő összegyűlik a képzésre.

A képzés díja alkalmanként 11.000 Ft. Helyedet 4000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. Az előleg nem visszatérítendő. A tanfolyam első napján így 7000 Ft-ot kell fizetned. Számíts rá, hogy kérem majd, hogy beszélgessünk személyesen vagy telefonon a képzést megelőzően.

Mivel a létszám korlátozott (hiszen személyesen figyelek mindenki fejlődésére), a bejelentkezés feltétlenül szükséges.

A képzés a kijelölt napokon 10-18 óráig tart.

Program (az időpontok fixek, a képzési alkalmak egymásra épülnek, de minden istennőnél két alkalom közül választhatsz). Amennyiben egyik alkalomra sem tudsz eljönni, úgy egyénileg pótolok veled, a pótlás díja viszont feláras.

Amennyiben személyesen és egyénileg szeretnéd végezni a képzést, mint “spirituális life coaching” tevékenységet,  arra is van lehetőséged. A részletekért, kérlek, keress meg személyesen.

Van arra is lehetőség, hogy levelező formában végezd el a tanfolyamot, ebben az esetben az évben háromszor találkozunk. Első alkalommal, a Banya napjára, valamint a Víz istennő képzésére, és az év végi beavatásra kell eljönnöd, a többi anyagot, tanulnivalót, gyakorlatokat, e-mailben és skype-os beszélgetések során adom át.

Időpontok, témák:

moongoddessmagic2016. november 19. november 26. december 4. – A Boszorkány napja (elengedés és új kezdet)

Kint egyre sötétednek a nappalok, a természetben látszólag megszűnik az élet és a növekedés. Megkezdjük utazásunkat az Istennő Banya arcával, aki olyan, mint a Vasorrú bába vagy a rőzsehordó anyóka, ám megjelenhet gyönyörű nőként is, kinek arcát csuklya takarja el. Lemerülünk lelkünk kútjába a tudásért és felfedezzük, mi az bennünk, ami már elengedésre szorul, mert akadályozza életünket. Megismerkedünk a mágia alapjaival, és felmérjük erőnk mértékét. Felfedezzük és felfedjük boszorkány oldalunkat, az intuíciót, a titkokat. A szenvedélyes Skorpió időszaka nagy segítségünkre lesz ebben.

2017. január 7. január 8. és január 14. A Levegő Istennő napja (születés előtti állapot)

A tél kezdetén a vénséges és áttetszően vékony Levegő istennő lép be az életünkbe, elhozva a téli napfordulót, a Fény születését. A hideg téli levegő megtisztítja a légzésünket, a hideg szelek a csontunkig hatolnak, és folyton csak aludnánk, mélyen, a ragyogó csillagok alatt. A mélyben pihennek a terveink is, ez a lelassulás álomideje. Az unikornisok, a Fény mágikus teremtményei áldanak meg utunkon. Megismerkedünk a levegő elemmel, és elkészítjük első mágikus eszközünket, mellyel energetikai tisztítást tudunk végezni. Tanulunk a csillagokról, Levegő istennő otthonáról, az Égről. A Bak kitartó energiája fog segíteni nekünk ebben.

2017. február 4. vagy február 25. és 26. – A Szűz istennő napja (gyerekkor)

Februárban a Szűz istennő léptei nyomán kinyílnak a tavasz első hírnökei, a szűziesen fehér, új kezdetet hirdető hóvirágok. A medve felébred téli álmából és gyermekével, a kis boccsal bújik elő a barlangjából. Mi is lassan lerázzuk magunkról az álmosságot és új tervekbe kezdünk. Megtanulunk jósolni a tűz elemből és gyógyítjuk belső gyermekünket. Elkészítjük Bridie babánkat, aki segítségünkre lesz abban, hogy a terveink, álmaink megvalósulhassanak. A gyermeki Vízöntő időszaka segítségünkre lesz a játékban és nevetésben.

2017. március 25. és 26. vagy április 2. – A Víz istennő napja (érzelmek áradása)

A tavaszi napéjegyenlőség idején áradnak a folyók, és áradnak az érzelmeink is, a téli fagyok és befelé fordulás után. Elérkezik a csillagászati tavasz, a Kos kirobbanó erejével. Egyre hosszabbak a nappalok, kezdünk kifelé fordulni, ahogy pattannak ki a rügyek, és arcunkat melengeti a tavaszi napsugár. Megszenteljük rituális kelyhünket a víz elem erejével, és megtanulunk áramlani az élettel. A termékenység ideje ez, amikor az élet zabolátlanul éled újjá. A Kos időszakának segítségével áttörjük korlátozó érzelmeink gátját.

Május 6. és 7. vagy május 21.– A Szerelem istennő napja (szerelem és szexualitás)

Májusban, a Szerelem istennő rózsaillatú leheletében ébred a szerelem. Kinyílnak a Világok közti kapuk és a tündérek egy napra a földre látogatnak. Őrülten vágyunk a szerelemre, a szenvedélyre. Még a vadgalambok is csókolóznak és násztáncot járnak. Készülünk a nyárra, a teljes kinyílásra. Megtanulunk a rózsa, mint spirituális virág erejével dolgozni, és elengedjük fájdalmas lelki sebeinket. Az érzéki és termékeny Bika időszak megajándékoz az élet finomságaival.

Június 17. és 18. vagy július 2. – A Tűz istennő napja (ösztönök, vadság)

A nyári napforduló a Tűz istennő ösztönerejének nyitja meg a kaput. Ekkor van a leghosszabb nap és a legrövidebb éjszaka, a fény ünnepe ez. A természet is felforrósodik, megkezdődik a perzselő nyár. Megjelennek a finom, lédús gyümölcsök és mi is bátrabbak leszünk, sok ilyenkor a nyári kaland. A testünk ilyenkor fontosabb szerepet kap, mint a lelkünk, nem akarunk gondolkodni, elmélyülni, inkább táncolni a tűz fényében. Megismerkedünk a sámáni világképpel és elkészítjük saját varázspálcánkat, melyet a célunkra irányíthatunk. A szeretteit vadul védő  Rák jegy időszakában megtanulunk harcolni a számunkra fontos dolgokért.

HecateJúlius 29. augusztus 6. vagy augusztus 12. – Az Anyaistennő napja (táplálás, anyaság)

Augusztusra befejeződik az aratás és az Anyaistennő jön el hozzánk a tápláló új kenyérrel. Lassan enyhül a hőség, végéhez közeledik a nyár, a szőlő, a körte, a szilva már az őszt idézi. Az Anyaistennő elhalmoz minket ajándékaival, kifogyhatatlan kosara telve van aranyszínű búzakalászokkal és érett, mézédes gyümölcsökkel. Mindaz, amire vágytunk, és amiről álmodtunk testet ölt. A hála és az anyaság energiájával, valamint a generációs minták átírásával dolgozunk majd. Lustálkodunk és hagyjuk, hogy kényeztessenek az Oroszlán energiájában, és köszönetet mondunk az Égieknek Nagyboldogasszony időszakában.

Szeptember 30. és október 1. vagy október 8. – Földanya napja (stabilitás, a Föld elismerése)

Az Őszi Napéjegyenlőség ismét elhozza az egyensúlyt a természetbe és a mi életünkbe is. Ismét egyenlő hosszú a nappal és az éjszaka, de amíg tavasszal még a fák zöld rügyeket hoztak, most ezer színben játszó leveleiket kezdik hullatni. Földanya eljön közénk. A gyökereinkkel foglalkozunk, a pénzzel és a stabilitással. Elültetjük a magokat, amelyeket szeretnénk kikelteni az életünkben. Elkezdünk ismét befelé figyelni és újratöltekezünk, regenerálódunk a föld erejével.  A harmonikus és egyensúlyra törekvő Mérleg időszaka nyugtat le majd minket.

November 11. – Beavatás napja (Az Istennővel való találkozás)

Egy istennő fog kiválasztani téged, hogy az ő papnője lehessél, ezzel beavatott boszorkány is leszel. A beavatás egy természeti helyen történik majd.

Ha megszólított az iskola energiája, akkor várlak sok szeretettel és áldással.

Luna

Itt tudsz bejelentkezni, avagy érdeklődni:

06 70 408 9351

holdtemplom@gmail.com

Megosztások: