+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Boszorkány iskola indul november 9. 10. 23. (betelt) és 24-i kezdettel

a0566385ea2b2b61f45b8a15925f9d1aBoszi suli, avagy ősi természeti tudáson alapuló papnőképző iskola indul november 9-i, 10-i, 23-i (ezek a napok beteltek) és november 24-i kezdettel is.

Nyolcadik évfolyamával nyitja meg kapuit a boszi suli.

Boszorkány iskola, hiszen kihozza a Benned rejlő mágikus erőt, a titokzatos és szexi Nőt, akit mindig is kerestél magadban, és elhozza a változást, gyógyulást, amire vágysz.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod megélni nőiességedet, erődet, ha változásra vágysz az életedben, de nem tudod hogyan megvalósítani azt, ha szeretnéd begyógyítani lelked sebeit, várlak ezen az önismereten és ősi papnői tudáson alapuló képzésen, ami mindig vidám és oldott hangulatban is zajlik.

Itt olvashatsz a képzés hátteréről:

BOSZORKÁNY ISKOLA BEVEZETŐ

Az iskola 2019. november 9-től, 10-től, 23-tól  (ezek  a napok beteltek), avagy november 24-től indul, és kilencszer találkozunk egy év során.

Minden alkalommal választhatsz, hogy szombaton, avagy vasárnap szeretnél-e jönni, tehát ha mondjuk 10-én kezded el az iskolát, akkor sem kell mindig vasárnap jönnöd.

Amit tanulunk: a Nagy Istennő évköre, ősi boszorkány ünnepek, istennők, ősmagyar, kelta és viking boszorkányság, sámánizmus (sámánák, misztikus papnők, mágikus völvák). Önismeret, mágia, ezer éves rítusok, szakrális nőiség, történelem, olvasás az elemekből, mitológia, kreatív alkotás, csillagbölcselet, ősmagyar és északi sámánizmus és még sok más, egységes rendszerbe foglalva. Megismerkedünk az Anyatermészet és a Nő, valamint a Természeti Férfi szent kapcsolatával. Másképpen fogod látni mindezek tudás tükrében a saját életedet, szerepedet az Élet színpadán, így erőd, lelkesedésed felébred.

Amit tapasztalunk: Minden egyes találkozás során megérint a Nagy Istennő ereje, ami változást eredményez egy-egy élethelyzetben, testi-lelki szinten. Mivel minden alkalommal arra is van lehetőség, hogy a zárt és bizalmas csoportban beszélj a téged foglalkoztató gondokról, így lelki szinten jelentős megkönnyebbülést is élhetsz át. Fantasztikus társakat találsz, aki megértenek, egy szinten rezegnek veled. Tudásod és világnézeted kitágul, életed más irányt vesz, mint ahol eddig tartott. Biztonságot és Égi védelmet kapsz. Megtapasztalhatod a saját erődet, elfojtott érzelmeidet, leszámolhatsz túlhaladott mintákkal, és magadhoz veheted az ősi tudást. Hiszem, hogy a tudás elsajátításához nagyon jó a nevetés, a szeretet áramlása, és a baráti légkör, hiszen ilyenkor szívünk kitárul. Erre is számíthatsz minden alkalommal.

Az év végén (vagyis 2020. november 7-én) a Holdistennő első szinten beavatott papnője lehetsz, aki megismeri önmagát, és használni kezdi az erejét. A második és a harmadik spirálban, évben, tovább fejlődhetsz, és a harmadik év végére, ha azt választod, olyan papnő lehetsz, aki már önállóan tud dolgozni, akár a megszerzett tudást is átadni másoknak, akár mágikus esküvőt is celebrálhatsz.

Miért a Holdistennőnek szenteljük ezt az évet? A Hold a legtöbb kultúrában a női lélekhez, az istennői erőhöz és a boszorkányokhoz, sámánasszonyokhoz tartozik. A nők képviselik az érzelmeket, a Hold belsejében pedig víz található, ami az érzelmek őseleme. A Hold vonzása indítja be a hatalmas óceánok ár-apály jelenségét. A Hold uralja az intuíciót, az ösztönöket, a homlok csakrát, a finomságot és néha a homályt és csalfaságot is, ugyanúgy, mint a beavatást. A Hold a boszorkányok, a papnők, a sámánasszonyok védelmezője, az ősi tudást átadó égitest. A Holdistennő a Hold erejét birtokolja. Ő figyel, vigyáz rád majd az év során, és tanít a megtapasztalások által.

Tudnivalók:

A képzés helyszíne: Budapest 1088 Bródy Sándor utca 44.  I. emelet 104. Hold Templom Stúdió

Ha vidéki vagy, akkor nagyon szívesen megyek tanítani a Te városodba is, amennyiben legalább 7 fő összegyűlik a képzésre.

A képzés díja alkalmanként 12.000 Ft. Helyedet 5000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. Az előleg nem visszatérítendő. A tanfolyam első napján így 7000 Ft-ot kell fizetned. Számíts rá, hogy kérem majd, hogy beszélgessünk néhány percet emailben, személyesen vagy telefonon a képzést megelőzően. Ettől ne tarts, kérlek.

A beszélgetés során nem azt szeretném megtudni, hogy mennyi “boszi-faktor” van benned, hiszen az, hogy jelentkezel a képzésre, már bizonyítéka ennek, hanem arról szeretnék eszmét cserélni, hogy mire számítasz, mit tudok adni neked.

Mivel a létszám korlátozott (hiszen személyesen figyelek mindenki fejlődésére), a bejelentkezés feltétlenül szükséges. Az oktatás kis csoportban (maximum 12 fő/alkalom) folyik.

A képzés a kijelölt napokon 10-18 óráig tart.

Program (az időpontok fixek, a képzési alkalmak egymásra épülnek, de minden istennőnél két alkalom közül választhatsz). Amennyiben egyik alkalomra sem tudsz eljönni, úgy egyénileg pótolok veled, ezt viszont egy évben csak kétszer tudod megtenni, nem egymást követő alkalmakon, és kizárólag hétköznap.

Időpontok, témák:

astarte2019. november 9. 10. 23. 24. A Boszorkány napja (elengedés és új kezdet)

Kint egyre sötétednek a nappalok, a természetben látszólag megszűnik az élet és a növekedés. Megkezdjük utazásunkat az Istennő Banya arcával, aki olyan, mint a Vasorrú bába vagy a rőzsehordó anyóka, ám megjelenhet gyönyörű nőként is, kinek arcát csuklya takarja el.

Lemerülünk lelkünk kútjába a tudásért és felfedezzük, mi az bennünk, ami már elengedésre szorul, mert akadályozza életünket. Megismerkedünk a mágia alapjaival, és felmérjük erőnk mértékét. Felfedezzük és felfedjük misztikus oldalunkat, az intuíciót, a titkokat. A titkok tudója, a Skorpió ideje támogatja mindezt.

2020. január 11. vagy 12. vagy 25. – A Levegő Istennő, a Farkasasszony napja (születés előtti állapot)

A tél kezdetén a vénséges és áttetszően vékony Levegő istennő lép be az életünkbe, elhozva a téli napfordulót, a Fény születését. A hideg téli levegő megtisztítja a légzésünket, a hideg szelek a csontunkig hatolnak, és folyton csak aludnánk, mélyen, a ragyogó csillagok alatt. A mélyben pihennek a terveink is, ez a lelassulás álomideje. Az unikornisok, a Fény mágikus teremtményei áldanak meg utunkon. Megismerkedünk a levegő elemmel, és elkészítjük első mágikus eszközünket, mellyel energetikai tisztítást tudunk végezni. Tanulunk a csillagokról, a sámánizmusról. Levegő istennő otthonáról, az Égről. A Bak kitartó energiája fog segíteni nekünk ebben.

Február 8. és 15. és 16. – A Szűz istennő, a Tűzébresztő napja (gyerekkor)

Februárban a Szűz istennő léptei nyomán kinyílnak a tavasz első hírnökei, a szűziesen fehér, új kezdetet hirdető hóvirágok. A medve felébred téli álmából és gyermekével, a kis boccsal bújik elő a barlangjából. Mi is lassan lerázzuk magunkról az álmosságot és új tervekbe kezdünk. Megtanulunk jósolni a tűz elemből és gyógyítjuk belső gyermekünket. Elkészítjük Bridie babánkat, aki segítségünkre lesz abban, hogy a terveink, álmaink megvalósulhassanak. A gyermeki Vízöntő időszaka segítségünkre lesz a játékban és nevetésben.

aphrodite-1Március 21. avagy 22. és április 4. – A Víz istennő, az Óceán Anyjának napja (érzelmek áradása)

A tavaszi napéjegyenlőség idején áradnak a folyók, és áradnak az érzelmeink is, a téli fagyok és befelé fordulás után. Elérkezik a csillagászati tavasz, a Kos kirobbanó erejével.

Egyre hosszabbak a nappalok, kezdünk kifelé fordulni, ahogy pattannak ki a rügyek, és arcunkat melengeti a tavaszi napsugár. Megszenteljük rituális kelyhünket a víz elem erejével, és megtanulunk áramlani az élettel.

A termékenység ideje ez, amikor az élet zabolátlanul éled újjá. A Kos időszakának segítségével áttörjük korlátozó érzelmeink gátját.

Május 9. és 10. és 23. – A Szerelem istennő, a Rózsák Úrnőjének napja  (szerelem és szexualitás)

Májusban, a Szerelem istennő rózsaillatú leheletében ébred a szerelem. Kinyílnak a Világok közti kapuk és a tündérek egy napra a földre látogatnak. Őrülten vágyunk a szerelemre, a szenvedélyre. Még a vadgalambok is csókolóznak és násztáncot járnak. Készülünk a nyárra, a teljes kinyílásra. Megtanulunk a rózsa, mint spirituális virág erejével dolgozni, és elengedjük fájdalmas lelki sebeinket Mária Magdolna segítségével. Az érzéki és termékeny Bika időszak megajándékoz az élet finomságaival.

Június 20. és 21. és július 4. – A Tűz istennő, a Vulkánok Anyjának napja (ösztönök, vadság)

A nyári napforduló a Tűz istennő ösztönerejének nyitja meg a kaput. Ekkor van a leghosszabb nap és a legrövidebb éjszaka, a fény ünnepe ez. A természet is felforrósodik, megkezdődik a perzselő nyár. Megjelennek a finom, lédús gyümölcsök és mi is bátrabbak leszünk, sok ilyenkor a nyári kaland. A testünk ilyenkor fontosabb szerepet kap, mint a lelkünk, nem akarunk gondolkodni, elmélyülni, inkább táncolni a tűz fényében. Megismerkedünk a sámáni világképpel és elkészítjük saját varázspálcánkat, melyet a célunkra irányíthatunk. A szeretteit vadul védő Rák jegy időszakában megtanulunk harcolni a számunkra fontos dolgokért.

Augusztus 8. és 9. és 15.– Az Anyaistennő, a Kozmikus Anya napja (táplálás, anyaság)

Augusztusra befejeződik az aratás és az Anyaistennő jön el hozzánk a tápláló új kenyérrel. Lassan enyhül a hőség, finoman jelezve, a végéhez közeledik a nyár, a szőlő, a körte, a szilva már az őszt idézi. Az Anyaistennő elhalmoz minket ajándékaival, kifogyhatatlan kosara telve van aranyszínű búzakalászokkal és érett, mézédes gyümölcsökkel. Mindaz, amire vágytunk, és amiről álmodtunk testet ölt. A hála és az anyaság energiájával, valamint a generációs minták átírásával dolgozunk majd. Lustálkodunk és hagyjuk, hogy kényeztessenek az Oroszlán energiájában, avagy simogasson a lét a Szűz időszakában és köszönetet mondunk az Égieknek Nagyboldogasszony energiájában.

9826709_origSzeptember 19. és 20. és október 3.– A Föld istennő, Földanya napja (stabilitás, a Föld elismerése)

Az Őszi Napéjegyenlőség ismét elhozza az egyensúlyt a természetbe és a mi életünkbe is. Ismét egyenlő hosszú a nappal és az éjszaka, de amíg tavasszal még a fák zöld rügyeket hoztak, most ezer színben játszó leveleiket kezdik hullatni. Földanya eljön közénk.

A gyökereinkkel foglalkozunk, a pénzzel és a stabilitással, valamint a testünkkel. Elültetjük a magokat, amelyeket szeretnénk kikelteni az életünkben. Elkezdünk ismét befelé figyelni és újratöltekezünk, regenerálódunk a föld erejével. A harmonikus és egyensúlyra törekvő Mérleg időszaka nyugtat le majd minket.

November 7. – A Beavatás napja (Az Istennővel való találkozás)

Egy istennő fog kiválasztani téged, hogy az ő papnője lehessél, ezzel első szinten beavatott boszorkány is leszel. 

Ha megszólított az iskola energiája, akkor várlak sok szeretettel és áldással.

Luna

Itt tudsz bejelentkezni, avagy érdeklődni:

06 70 408 9351

holdtemplom@gmail.com

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Boszorkány iskola indul november 9. 10. 23. (betelt) és 24-i kezdettel”

Szerző: Somogyi Erika - 14 november 2019 Válasz

Bocsika, a múltkor sajnos nem fért bele az időmbe, de mindenkép szeretnék részt venni a 24 .-ei képzésen. Köszönettel: Somogyi Erika

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás