+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

boszisuliA boszorkány iskola harmadik évfolyama azoknak az első két évet elvégzett boszorkányoknak szól, akik szeretnék gyógyító tevékenységüket foglalkozásszerűen is végezni.

A harmadik évben a boszorkány mágia és az avaloni, eredendő energiák, valamint az ősi földboszorkányság, a mítoszok, az első istennők, a Föld energiájának ismerete, a nagyon mély tudás és önmagunk gyógyítása veszi át a szerepet, hiszen anélkül, hogy valaki nem egész, másokat sem tud hatékonyan gyógyítani.

Az év végére találkozunk önmagunk bölcsebb, mélyebb változatával, aki ítélkezés és szubjektivitás nélkül tud önmagának, s a hozzá fordulóknak segíteni, s megkapja a boszorkány pap, avagy papnő beavatást.

A képzés 8 alkalmas, egy kilencedik beavatási nappal.

Foglalkozunk fény, és sötét oldalunkkal is, azért, hogy a ne becsüljük túl a fény, és ne becsüljük alább a sötétség hatalmát. A Fényért minden esetben meg kell küzdenünk, hiszen a Sötétség, mely egyenértékű a Fénnyel, s mely oly sok boszorkányt elcsábított, nagyon intelligens és nagyon ismeri a gyenge pontjainkat. A Fény útja pedig a legtöbbször a keskenyebb út, és mély önismeret szükséges ahhoz, hogy különbséget tudjunk tenni a kettő között.

Számítsatok nagyon sok gyakorlatra, és nem túl sok elméletre. A teremtő képzeletünket és a tudatalattink erejét fogjuk az év során fejleszteni, hogy sokkal hatékonyabban tudjunk teremteni, megérteni az összefüggéseket, a saját életünket, a kozmikus nagy egységben. Emeljük rezgésszintünket, hogy sokkal nagyobb energiát tudjunk befogadni, mit ezelőtt. Kitárjuk és felerősítjük harmadik szemünket, belső látásunkat.

Mivel az Égi erők ebben az évben úgy dolgoznak, hogy lépésről-lépésre világítják meg az utat előttem, ahogy én is haladok az avaloni és a mágikus energiákban, így mindig a következő alkalom előtti két hétben kapom majd meg, hogy mivel is fogunk pontosan foglalkozni adott képzési napon, ezért türelmet kérek Tőletek.

Alkalmak:

air-womanJanuár 15. A Levegő elem, a testen kívüli élmények napja

Az évkörön a Levegő veszi át az uralmat, az intellektus, a bardo állapot, a halál és a születés közötti, asztrál szinten töltött létezés ideje ez. Tanulunk testen kívüli élményekről, hiszen ilyenkor a test a hibernáció állapotában létezik, felvesszük a kapcsolatot Felettes Énünkkel. Lecsendesítjük elménket, és kapcsolódunk a csillagok erejével. Elutazunk “születési bolygónkra, avagy anyacsillagunkra”, ahonnan jöttünk, és megnézzük, kik is vagyunk mi igazából.

Megtanuljuk a boszorkány asztrál utazást, amiből jött az a hiedelem, hogy a boszorkányok tudnak seprűn repülni. Megkezdjük önmagunk gyógyítását, először azzal, hogy diagnosztizáljuk saját energetikai állapotunkat, és segítünk ebben a többieknek is.

Tanulunk az istennő arcok behívásáról, alkalmazva ezt az őselemek és az évkör szerint, mélyebben és másképpen, így megtapasztaljuk az Istennő eddig ismeretlen oldalait.

Megismerkedünk a félelmeinkkel, amelyet talán az ismeretlen világokkal, párhuzamos dimenziókkal, más bolygókkal szemben érzünk, és bátran szembenézünk velük.

Február 19. A Szűz Istennő napja

A Papnő behívása, megszólaltatása. Információ lekérése az Akasha-krónikából, kapcsolódás a Felsőbb Tudatossággal. Csatornázás egymásnak, klasszikus papnői maszkban, melynek megismerjük az erejét.

Folytatjuk az asztrálutazás gyakorlatát, kilépünk a testünkből, és elutazunk Avalonba, ahol nem csak körbenézünk, hanem kapcsolódunk az ott élő papnőkkel.

Kapcsolódunk a Szarvas Istenséggel, az Istennő párjával, a buja, termékeny természeti-szexuális energiával. Elkészítjük új Bridie babánkat.

 

Április 9. Víz istennő napja

Május 28. Szerelem istennő napja

Július 9. Tűz istennő napja

Szeptember 10. Anyaistennő

Október 15. Földanya

November 19. Beavatás

 

 

Megosztások: