+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

magicgoddessA boszorkány iskola első évfolyamát elvégzőknek tárja ki a kapuit a boszorkány iskola második évfolyama, ahol mélyítjük a tudásunkat.  A képzés témája: “Istennők és isteni erők a világ körül”.

Körbeutazzuk a világot, mind térben, mind pedig időben, és belehelyezkedünk adott korszak világképébe, ugyanúgy, ahogy a Nagy Istennő évköre halad, megismerkedünk az istennőkkel, isteni erőkkel, vallásokkal, mágikus folyamatokkal. Miért tesszük ezt? Mert teremtő erőnk sok esetben azért nem működik életünk egy-egy területén, mert előző életbeli fogadalmak, tapasztalatok, mágikus képesség megtagadása, büntetéstől való félelem akadályoz meg minket. Az év során nagyon sok terhet leteszünk, mely inkarnációk óta gátol minket.

Teremtünk, varázsolunk, tisztítunk, töltekezünk ezekkel az erőkkel, és behozzuk őket a Föld és az ország valóságába, hogy tudjunk tenni magunkért és másokért is egyaránt.

A képzés komoly beavatást ad minden jelentkezőnek minden alkalommal, hiszen ezen ősi erők megszólítása mindig erősen formál az ember életén.

Egy képzési nap 10-től 18 óráig tart, díja alkalmanként 10.000 Ft.

A képzés időpontjai és leírása a következő

2016. december 10. Ókori Egyiptom (A Varázslónő ideje)

Megkezdjük utunkat az ókori egyiptomi világképpel. Megismerkedünk Egyiptom nagy isteneivel és istennőivel. Tanulunk a piramisokról, az ókori egyiptomi nép isteni őseiről, Atlantiszról, az ó-egyiptomi beavatásról. Utazást teszünk saját lelkünk mágikus-teremtő részébe és felébresztjük azt. Megismerjük a koncentráció és a vizualizáció erejét, valamint meditációban átéljük az ősi beavatás lelki szakaszait. Tisztul a látásunk, és benézünk az illúziók ködfátyla mögé.

február 5. Vikingek (A jég és a csend ideje)

Északra utazunk, az ősi sámánizmus földjére. Tanulunk a viking világképről, életszemléletről, a rúnák erejéről. A vikingek és a hunok kapcsolatáról. Megismerkedünk a viking istennőkkel, istenekkel. Felébresztjük mágikus-nyers erőnket, hogy megbirkózhassunk bármilyen kihívással. Újjászületünk az életünk nehézségei felett aratott győzelemmel.

március 4. Kelták (A fény és gyógyulás ideje)

Tavasz közeledtével magunkhoz vesszük a druidák bölcsességét. Tanulunk a fákról, a természetről, a gyógyításról, Dagda istenről, Morrighan istennőről, Danu tündéreiről. Megismerkedünk Boudica királynővel, akinek ereje még a római hódítást is meg tudta akadályozni. Megismerkedünk kelta-magyar őseink hagyatékával. Kapcsolódunk Avalonnal, és Morgaine Le Fey tündérkirálynővel, Merlinnel, a varázslóval, Arthur királlyal, és a Grál-lovagokkal. Kaput nyitunk lelkünk földi-termékeny része felé, hogy életünkben megszaporodhassanak a csodák.

május 27. Óceánia (Az áramlás ideje)

Az óceániai nap összekapcsol bennünket az Ártatlanság korával. Tanulunk az Édenkertről, amelyben az őslakosok éltek, nevetünk, rituális táncot járunk. Megismerkedünk a sámánizmus alapjaival, és komoly gyógyítást adunk minden résztvevőnek a csoport erejével és sámáni állatunk segítségével. Kapcsolódunk a vulkánok erejével. Megállíthatatlanok leszünk.istar1

július 8. Mezopotámia – Babilon (A szív kinyílásának ideje)

A külső fény uralkodik a világon, így mi vesszük a bátorságot, hogy belepillantsunk a mágia egyik legősibb forrásának sötét kútjába. Megismerkedünk Istár istennő erejével, és az ősi mezopotámiai istenekkel. Tanulunk a démonokról, az ősi istenek eredetéről. Megismerkedünk a sárkányok erejével. Istár fellebbenti a fátylát, és mi bepillantunk a Titkok Tükrébe. Letesszük terheinket, és fellélegzünk. Beavató utazásra indulunk.

szeptember 2. Afrika, Dél-Amerika, Karibi szigetvilág (A teremtő tűz ideje)

Megismerkedünk az amerikai gyarmatokra hurcolt rabszolgák hitével, a vuduval és a santeríával, a vudu mágiával, s a hozzá tartozó istennőkkel és istenekkel, úgy mint Erzuli Freda, Papa Legba, Yemanja, Oya, Oshun.  Megtapasztaljuk a transz erejét. Lemegyünk lényünk legmélyére és onnan hozzuk fel a tudást. Megbocsátunk magunknak és hatalmas erőt kapunk, mellyel változtathatunk az életünkön.

október 14. Ókori Görögország és Róma, a kereszténység kialakulása (az ősi erők ideje)

Visszautazunk a mai filozófia kialakulásának színhelyére, az ókori Görögországba, és a hódító Rómába, ahol kialakult a kereszténység. Megismerkedünk az Olümposz istennővel és isteneivel, valamint római megfelelőjükkel. Tanulunk ókori varázslatokat, megidézéseket. Felébresztjük lelkünk gondolkodó-teremtő részét.

 november 18. Ősmagyarok, Szibéria (A szülőföld ideje) + beavatás

Visszamegyünk az őshazába, a sztyeppére, a tajgára. Magunkhoz vesszük az ősmagyarok erejét. Kapcsolódunk ősi sámán-istennőkkel, mint Emese, Umaj. Kiárasztjuk az év tudását az ország valóságába.

Ezen a napon történik meg beavatásod, annak a mitológiai kör isteneinek és istennőinek a segítségével, mely kiválaszt téged.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások: