+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Boszorkány mágia tanfolyam 02.16.

boszorkány mágia1A tanfolyam betelt, április folyamán újra megrendezésre kerül.

Ha szeretnél többet megtudni a mágikus világról, ha szeretnél hathatós varázslatokat tanulni annak érdekében, hogy jobb legyen az életed, könnyebben menjenek a dolgaid, akkor hívlak téged erre a képzésre.

Februárban éled a természet, és a varázserőnk is megnő – sokkal könnyebb teremteni, varázsolni – hiszen a külső erők is támogatnak minket.

Nem kell, hogy a sors játékszere legyél, hanem tudod alakítani, formálni az életedet, annak a hatalmas erőnek a segítségével, melyet mágiának neveznek.

A mágia tanulásához, alkalmazásához nem kell előképzettség. Mi kell hozzá? Nyitottság. Akarat ahhoz, hogy tudj tenni az életedért.

13 éve járok a boszorkányság ösvényén. Ez idő alatt nagy tudás birtokába jutottam, amit folyamatosan bővítek. Ami működik benne, erősítem, ami nem, elhagyom belőle. A mágia nem hókuszpókusz, hanem egy, szinte matematikai alapokon nyugvó tudomány, melyben nagy szerepet kap az intuíció ereje. A boszorkány mágia az ősi természeti mágiát veszi alapul a valóság megváltoztatásához, ám a modern boszorkány mágia használ egyéb kellékeket, ideológiát is. Úgy képzelheted el, mint egy olyan ételt, amiben vannak hagyományos alapanyagok, ám egzotikus fűszerek is, amitől csak még jobb lesz.

A mágia se nem sötét, se nem fényes energia, egyszerűen egy energia, egy képesség, mellyel minden ember rendelkezik, de nem mindenki tudja és meri használni. Hasonló a tűzhöz. A tűz melegít, ha hideg van, de fel is gyújthat bármit. A tanfolyamon megtanuljuk azt, hogyan bánj a mágikus erővel úgy, hogy áldást, sikert, boldogságot hozz magad és mások életébe.

A mágia ajándék az istenektől. Tudatod kiterjesztése, a spirituális emelkedés előidézője, a személyes erőd alapja. Több éve tanulom, és használom a mágia több válfaját, és életem egyik meghatározó alappillérének tartom.

boszorkány mágiaMit tanulunk majd?

A boszorkány erő magunkhoz vételének módjai. Boszorkány oltár készítés, mely erőd középpontja.

Mágikus védelmek.

Egy boszorkány varázslat felépítése. Fizikai, lelki, szellemi hozzáállás. Hasonlósági mágia.

Munka a szellemvilágbeli segítőnkkel.

Dolgozunk gyertyákkal, kristályokkal, gyógynövényekkel, varázsigékkel, mágikus lényekkel. Ősi istenekkel és istennőkkel.

Utazunk a világok között. Tanulunk a védelmező mágiákról, gyógyító, pénzhozó mágikus rítusokról, szerelmi mágiáról és még sok egyéb varázslatról.

Érdemes foglalkozni mindezzel, ha életed bármilyen területén blokkokat érzel, mert a mágia segítségével fel tudod ezeket oldani, avagy enyhíteni egy-egy káros dolog hatását.

Mi kell ahhoz, hogy tudd alkalmazni a boszorkány mágiát?

A tudás magadhoz vétele. Mindent pontosan elmagyarázok, hogy megértsd.

Akarat. Akarj tanulni, fejlődni, változni. Mert a mágia változást hoz, erőt ad ahhoz, hogy spirituális utadat kiszélesítsd.

Merj. Merj cselekedni, kilépni a határaid közül, és szétnézni az univerzum birodalmaiban, és megkérdezni magadtól, mi más is lehetséges még, mint ahogy most élek?

A tanfolyamra február 16-án kerül sor, és 10-től 18 óráig tart. A tanfolyam díja 12000 Ft. 

Mire számíthatsz akkor, ha elvégzed a tanfolyamot?

Megnő az erőd és kiszélesedik a világnézeted. Félelmeid a mágikus világgal kapcsolatban enyhülni fognak. Sok tudásra teszel szert. Megtanulsz olyan mágikus rítusokat, mellyel megváltoztathatod az életedet. Bátrabb és nyitottabb leszel. Kevésbé leszel támadható és befolyásolható. És a szellemvilág még sok más, személyre szabott ajándéka vár.

Jelentkezni Lunánál tudsz a +36 70 408 9351-es telefonszámon, avagy a holdtemplom@gmail.com emailcímen, 5000 Ft előleg befizetésével.

A tanfolyam címe: Hold Templom Stúdió VIII. Bródy Sándor utca 44. I. 104. (4-es kapucsengő)

Várlak sok szeretettel,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás