+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Boszorkány mágia tanfolyam szeptember 8-9.

Mágia

 Ha szeretnél többet megtudni a mágikus világról, ha szeretnél hathatós varázslatokat tanulni annak érdekében, hogy jobb legyen az életed, könnyebben menjenek a dolgaid, akkor hívlak téged erre a képzésre.

Nem kell, hogy a sors játékszere legyél, hanem tudod alakítani, formálni az életedet, annak a hatalmas erőnek a segítségével, melyet mágiának neveznek.

A mágia tanulásához, alkalmazásához nem kell előképzettség. Mi kell hozzá? Nyitottság. Akarat ahhoz, hogy tudj tenni az életedért.

12 éve járok a boszorkányság ösvényén. Ez idő alatt nagy tudás birtokába jutottam, amit folyamatosan bővítek. Ami működik benne, erősítem, ami nem, elhagyom belőle. A mágia nem hókuszpókusz, hanem egy, szinte matematikai alapokon nyugvó tudomány, melyben nagy szerepet kap az intuíció ereje. A boszorkány mágia az ősi természeti mágiát veszi alapul a valóság megváltoztatásához, ám a modern boszorkány mágia használ egyéb kellékeket, ideológiát is. Úgy képzelheted el, mint egy olyan ételt, amiben vannak hagyományos alapanyagok, ám egzotikus fűszerek is, amitől csak még jobb lesz.

A mágia se nem sötét, se nem fényes energia, egyszerűen egy energia, egy képesség, mellyel minden ember rendelkezik, de nem mindenki tudja és meri használni. Hasonló a tűzhöz. A tűz melegít, ha hideg van, de fel is gyújthat bármit. A tanfolyamon megtanuljuk azt, hogyan bánj a mágikus erővel úgy, hogy áldást, sikert, boldogságot hozz magad és mások életébe.

A mágia ajándék az istenektől. Tudatod kiterjesztése, a spirituális emelkedés előidézője, a személyes erőd alapja. Több éve tanulom, és használom a mágia több válfaját, és életem egyik meghatározó alappillérének tartom.

sárkányMit tanulunk majd?

Megtanuljuk a védelmeket. Hogyan védheted le magad, tulajdonodat, szeretteidet.

Hogyan építsd fel egy varázslatot. Mi kell egy sikeres rítushoz? Hogyan tudod befolyásolni a dolgokat a gondolataiddal, hozzáállásoddal? Tanulunk a hasonlósági mágia hatalmáról.

Megtanuljuk behívni a segítőinket a szellemvilágból. Elmélyedünk az egyszerű, mégis fantasztikus eredményeket hozó boszorkány szertartásokban.

Dolgozunk gyertyákkal, kristályokkal, szellemi segítőinkkel, gyógynövényekkel, varázsigékkel, mágikus lényekkel. Ősi istenekkel és istennőkkel.

Elutazunk asztrális birodalmakba. Segítségül hívjuk az ősök erejét.

Tanulunk a védelmező mágiákról, gyógyító, pénzhozó mágikus rítusokról, szerelmi mágiáról és még sok egyéb varázslatról.

Érdemes foglalkozni mindezzel, ha életed bármilyen területén blokkokat érzel, mert a mágia segítségével fel tudod ezeket oldani, avagy enyhíteni egy-egy káros dolog hatását.

Mi kell ahhoz, hogy tudd alkalmazni a boszorkány mágiát?

A tudás magadhoz vétele. Mindent pontosan leírunk, elmagyarázunk, hogy megértsd. Ha megértesz valamit, az már sokkal nagyobb mértékben hoz sikert, mint egy olyan rítus, melyet csak elvégzel, de nem értesz meg.

Akarat. Akarj tanulni, fejlődni, változni. Mert a mágia változást hoz, erőt ad ahhoz, hogy spirituális utadat kiszélesítsd.

Merj. Merj cselekedni, kilépni a határaid közül, és szétnézni az univerzum birodalmaiban, és megkérdezni magadtól, mi más is lehetséges még, mint ahogy most élek?

Az alaptanfolyam  szeptember 8-9-én indul, (szombat-vasárnap) és 10-től 18 óráig tart, avagy online formában is elérhető.  A tanfolyam díja 25000 Ft.

Mire számíthatsz akkor, ha elvégzed a tanfolyamot?

Megnő az erőd és kiszélesedik a világnézeted. Félelmeid a mágikus világgal kapcsolatban enyhülni fognak. Sok tudásra teszel szert. Megtanulsz olyan mágikus rítusokat, mellyel megváltoztathatod az életedet. Bátrabb és nyitottabb leszel. Kevésbé leszel támadható és befolyásolható. És a szellemvilág még sok más, személyre szabott ajándéka vár.

Mit kell hoznod a tanfolyamra? Füzetet, tollat, és kedvenc ásványodat/kövedet, s egy fényképet egyik ősödről.

Jelentkezni Lunánál tudsz a +36 70 408 9351-es telefonszámon, avagy a holdtemplom@gmail.com emailcímen, 5000 Ft előleg befizetésével.

Amennyiben az online tanfolyam érdekel, úgy annak a díja ugyanúgy 25000 Ft. A következő dolgokat kapod:

* bő anyagot a kurzusról online

* vizsgakérdéseket minden blokk végén

* oklevelet

* két online beszélgetést Lunával (2*30 perc)

* valamint ha el tudsz jönni valamikor személyesen a kurzusra, akkor az alaptanfolyamon díjmentesen vehetsz részt.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “Boszorkány mágia tanfolyam szeptember 8-9.”

Szerző: Farkas Tünde - 27 december 2019 Válasz

Érdeklődni szeretnék az online tanfolyamról.
Ez a tanfolyam wicca?

Szerző: Sándor Imre - 15 július 2020 Válasz

Üdvözletem! Ez a tanfolyam összesen csak két napos vagy még van további folytatása is? Ehhez kell valami adottság vagy bárkinél müködnek ezek a dolgok? Üdv: Imre?

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás