+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

CSODA tanfolyam 05.15. 18 óra

csodaEgy olyan tanfolyamra hívlak, ahol megtapasztalhatod a csodák erejét, életed változását, magasabb rezgésszintet, megértést, pozitívabb gondolkodást, nevetést és játékot, miközben gondolkodásod és látásmódod tisztul.

„Gyerekfejjel azt kérdeztem a hittan-tanártól, miért történhettek egyre-másra csodák a bibliai időkben, velünk meg soha nem esik ilyesmi.” írja Joyce Barrett, a NASA biológusa, aki azért kezdett inkább a tudományban, mint a vallásban hinni, mert erre, s más alapvető kérdésekre soha nem kapott választ, s ő tudni akarta, hogyan is működik a világ.

Sokan járnak a spiritualitás útján, ők pedig azt nem értik, miért nem képesek egyenesbe hozni életük dolgait, pedig szilárd a hitük az isteni erőben, s néha elkeserednek.

Ezzel a 8 hetes tanfolyammal szeretném igénybe venni úgy az Isteni Forrás erejét, hogy át tudjuk alakítani az elménket, (az enyémnek sem árt még némi fényezés) hogy képesek legyünk megtapasztalni a CSODA hatalmát az életünkben. Hitünk növekedjen, és életünk pozitív irányba változzon. És higgyük végre el, hogy az égi erők léteznek, és kizárólag jót akarnak nekünk. Azt, hogy teremtsünk, ne pedig féljünk, hiszen az isteni szikra mindnyájunkban benne van.

Ha végigjárod velem ezt a 8 hetes csoda-tanfolyamot, akkor garantálom neked, hogy életedbe varázslat, izgalom, és csodák fognak beköltözni, ráadásul sokkal, de sokkal jobban kezded majd magad érezni a bőrödben.

A Valóság szubjektív, vagyis tőled függő dolog. Sokan hisznek a karmában, de a karma kontra saját teremtésed arány, körülbelül 20% és 80%. Húsz százalékban elmondhatjuk, hogy „ezt dobta a gép”, de nyolcvan százalékban már tőled függ az, hogy mit hozol ki mindebből! Nem kell mágusnak lenned (bár a mágia alapja is ez) hogy változtatni tudj a Valóságon, azon, ami történik veled, viszont az elmédet rendszeresen karban kell tartanod ehhez.

A karmában hinni könnyű, hiszen lehetővé teszi számunkra, hogy elnyúljunk a kanapén, és lustálkodjunk, kijelentve azt, hogy ezen vagy azon úgysem lehet változtatni.

A jó hírem az, hogy lehet, a rossz hírem az, hogy nem adják ezt ingyen. Pam Grout szavaival élve: „az elmét átprogramozni olyan, mint szobatisztaságra nevelni egy kiskutyát. Fáradhatatlanul ki kell vinnünk a szűk szobából a szabadba, hogy megmutassuk neki a világ magasztos szépségét és az igazságot.”

csoda1Én is hiszem azt, hogy a körülöttünk lévő Valóság formálható, de csakis könnyedén és játékosan, kicsit őrülten, és pozitív érzelmekkel tele, és nem a görcsös pozitív gondolkodásról beszélek, hanem a játékról. Ha tudunk játszva megérteni dolgokat, és játszani az elménkkel, akkor garantáltan be fognak jönni a kívánságaink.

Pár hónapja dobta fel nekem egy hirdetés Pam Grout egyik könyvét, mert folyamatosan azt kértem, hadd érezzem már jobban magam a bőrömben! Ránéztem, és tudtam, hogy ezt a könyvet be kell szereznem. Azóta ezen (és egyéb könyvein) élek, mert a világ olyannyira tele van negativitással, hogy kiskutya legyen a talpán, aki szobatiszta tud lenni ebben a szürke rezgésben! Az ő könyvei alapvető témái a tanfolyamnak, mert Pam Grout egy szenzációs nőszemély, aki úgy tud mindent elmagyarázni, hogy közben könnyesre neveted magad. Az ő könyvei és életszemlélete által hatalmas isteni ajándékot, és egy jobb élet lehetőségét kaptam meg, amit szeretnék megosztani veled is.

Először 2011-ben tartottam ehhez hasonló tanfolyamot. Az első tanfolyami nap után behívtak a tévébe, hogy beszéljek ott is erről. Az ismerőseim csak hüledeztek, mikor bekapcsolták a készüléket, és én vigyorogtam rájuk onnan. Mivel azelőtt még soha nem történt velem ilyesmi, ekkor tapasztaltam meg, hogy a lehetőségek végtelenek, és a csodák folyamatosan jelen vannak az életben.

Gyere, és teremtsünk együtt, játsszunk együtt, tapasztaljuk meg a csodákat és az élet szépségét együtt! Kísérletezzünk, legyünk pozitívak, nevessünk és tegyük jobbá az életünket együtt! Tegyük mindezt egyszerűen, érthetően és hatékonyan.

A tanfolyamon csodákat fogunk kérni az Univerzumtól, melyek boldogan megmutatják majd magukat. Növényt fogunk csíráztatni, beszélünk a kvantumfizikáról, vagyis arról, hogy a gondolataink hogyan vannak hatással a Valóságra. Arról is értekezünk, hogy az Univerzum határtalan és segítőkész. Megvitatjuk Isten-képünket, s hogy ez a kép hogyan van hatással az életünk alakulására. Elkezdjük kívánatosabbá formálni fizikai testünket, mert megértjük, hogy testünk is csak egy energiamező. Felvesszük a kapcsolatot belső vezetőnkkel. Beszélni fogunk arról, hogyan manipulálják elménket nap, mint nap, hogy pontosan beálljunk a sorba, amit elvárnak tőlünk. Kísérleteket végzünk az érzelmeink teremtő erejével kapcsolatosan. „Csatornát váltunk”, és pénzt vonzunk be magunknak. Megtanulunk boldogabbnak lenni, mert az jobb életet biztosít. És még sok, nagyon sok más téma is vár…

Gyere el:

  • ha szeretnél másképp élni, mint ahogy most teszed
  • ha nem tudsz jobb életet teremteni magadnak
  • ha nincs elég pénzed, és fogalmad sincs, hogyan lehetne több
  • ha boldogtalan vagy, de hajlandó vagy tenni a boldogságodért
  • ha szeretnél egy pozitív gondolkodású csapat része lenni
  • ha szeretnél csodákat megtapasztalni
  • ha szeretnél játszani és jól érezni magadat
  • ha meg szeretnéd tapasztalni, hogy a világban minden, mindennel összefügg!

A tanfolyam hétfőnként lesz (mert a hétfőt mindenki utálja, így lesz rá okod, hogy ne utáld többet, valamint így jobban indul majd a heted) 18 órától kb. 21 óráig.

Cím: Hold Templom Stúdió IX. Berzenczey utca 11.

Egy alkalom díja: 3000 Ft

Várlak sok szeretettel,

Luna

Bejelentkezés: +36 70 408 9351 vagy holdtemplom@gmail.com emailcímen Lunánál.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás