+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

megyeSzámomra az Életút azt jelenti, hogy van egy meghatározott út, amin haladunk, egy feladat, amit meg kell valósítanunk és amit több szinten megélhetünk. Lesznek mellékösvények, melyek kanyarognak, de valahogy mégis visszavisznek erre az útra. Sokszor te választod meg azt, hogy visszatérsz erre az útra, mikor a neked nem való utakon a tüskés bokrok már jól megszaggatták a ruhádat. És a végén megadod magad saját magadnak, még ha nem is erről az útról ábrándoztál is, de ez a te utad. És fura, de amikor rálépsz, minden kiegyenesedik, és önmagad lehetsz.

Szerintem csak úgy lehetsz boldog és sikeres, ha a saját választott életfeladatodat végzed el.

Nagyon sok ember kézzel-lábbal tiltakozik az életfeladata ellen, és én is így voltam ezzel. Sok köze van ehhez annak, amit generációsan hoztál a családodból, és amire neveltek. Nagyon sok tiltást kell elviselnie, és a szülők vagy nagyszülők álmait megvalósítania egy-egy gyereknek. Hány orvosnak tanuló gyerek van, aki igazából zenélni szeretne. Persze, orvos lesz belőle, de egy boldogtalan, vagy munkáját alacsony szinten végző orvos.

Hány olyan gazdag rokon van, aki még a végrendeletében is meghatározza egy-egy leszármazottja életútját, vagyis “akkor örökölheti Józsi a vagyonomat, ha ügyvéd lesz, mint a nagyapja.” Persze Margit néninek már mindegy lehetne, hiszen már nincs a Földön, de még így is kijelöli unokája útját. És mi fog történni? Józsi ügyvéd lesz, hogy megkapja a pénzt, de egykettőre a nyakára hág majd annak.

Ám az életút nem csak a hivatásról szól, hanem a tulajdonságokról, a képességekről, magáról a feladatról, amit meg kell valósítanod. Józsi ügyvédként is megvalósíthatja az életfeladatát, ha arra kényszerítik, de lehet, hogy nehezebben, mint ha olyan hivatást választ, amit a Lelke sugall neki.

A Lelked pedig lehet, hogy nem azt fogja sugallni, hogy olyan hivatást vagy feladatot válassz, ami első látásra pénzben vagy bőségben bővelkedik. És itt a titok: ha hallgatsz a Lelkedre, és a saját utadra lépsz, mégis megkapod a bőséget.

Ha viszont csak a pénzre mész, akkor lesz ugyan pénzed, de egy rakás mellékhatással együtt. Unalom, kiégettség, boldogtalanság, testi és lelki problémák.

Hidd el, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg mindezt, nálam makacsabb embert keresve sem találhatott volna az Univerzum, engem folyton a tüskebokorból kellett kiszednie az Őrangyalomnak.

atlantisHiszek az ősi Atlantisz energiájában és ez az energia segíthet neked abban, hogy vissza tudj találni az igazi, egyenes utadra és életed is kiteljesedjen.

Atlantisz, a boldog sziget, nem álom, hanem valóság. Létezik most is, és fel tudod venni energiájával a kapcsolatot.

Atlantisz rezgése a fény, a színek és a béke energiáját hordozza. Atlantisz az Aranykor magas rezgésű tisztasága, mely felé – oly sok ezer év sötétsége után – újra tartunk.

Ha szereted az unikornisokat, a tündéreket és a delfineket, akkor bizonyosan kapcsolatban vagy Atlantisz energiájával, és nagyon vágyódsz oda. Valószínűleg mindent megteszel, hogy néha “kiugorj” ebből a valóságból és hogy boldogságban, békében és tisztaságban éld az életed. Unikornisokkal és tündérekkel csak egy másik dimenzió felkeresésével kapcsolódhatsz, de a delfinek itt vannak velünk és ártatlanságot, játékosságot és telepatikus úton átadott bölcsességet sugároznak Feléd.

Atlantisz számomra egy csodálatos tenger partja, ahol süt a nap és a homok tele van kristályokkal. Fény és színek, áldás és béke rezeg át mindenen. Itt mindig gyógyul a testem-lelkem, amikor felkeresem.

Ahhoz, hogy Te is eljuss Atlantiszra, a Lelkeddel kell felvenned a kapcsolatot; Atlantisz a tiszta lélekmagodban lakik.

Az Atlantiszi életút hangolás segít emlékezned a tökéletes, isteni önvalódra. És ha elkezdesz emlékezni, és a Lelked hívását követni: az egész életed fokozatosan megváltozik.

Itt olvashatsz tovább az atlantiszi életút hangolásról

melyre várlak szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

Megosztások: