+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Engedd el a volt partneredet!

letgoA 6. héten, mely szám a Vénusz bolygóval függ össze, a Szerelem Angyalai üzentek Neked. Üzenetük: Engedd el volt partneredet!

Hoppá, gondolhatod, hiszen Te kapcsolatban vagy, esetleg egyedül vagy, miféle volt partnerről beszél ez a kártya?

Tedd a szívedre a kezed; valóban boldog vagy? Még ha egy jó párkapcsolatban is élsz, néha Rád törhet a boldogtalanság, a hiányérzet. Ez lehet annak a tünete, hogy valaki még ott figyel az energetika rendszeredben a múltadból, még ha tudatosan le is zártad már ezt a kapcsolatot. A szíved emlékszik… és nehezen felejt. És hogy kit is kéne elfelejtenie… csukd be a szemed, és kérd, hogy az ő képe jelenjen meg a szemeid előtt. Lehet, hogy meglepődsz…

Lehet, hogy nem is a párod volt az illető, hanem egy olyan, ellenkező nemű ember (akár szülő is), aki nagy hatással volt Rád és akihez folyton hasonlítod a jelentkezőket.

Ha egyedül vagy, akkor lehet, hogy azért nem találsz méltó társra, mert még valaki Veled van. Nem fizikailag, hanem energetikai szinten. Nem biztos, hogy boldog emlékek kötnek össze ezzel az illetővel, hiszen a rossz történések emlékei ugyanúgy visszahúznak. Például ha édesapáddal rossz viszonyt ápoltál, biztos, hogy egy hasonló embert fogsz bevonzani, még ha az elején nem is így tűnik a dolog. Ha pedig Te voltál mindig édesapád hercegnője, akkor nehezen fogsz szilárd, a realitás talaján álló partnert találni, mert mindig a Még Jobb-ra vársz.

amoreA jó hír az, hogy a szerelem csodálatos angyalai tudatni szeretnék Veled, hogy amint érzelmileg és energetikailag elengeded a volt szerelmedet, kinyílnak Számodra a kapuk az Új Szerelem felé, avagy a mostani kapcsolatod erősödik meg, szinte varázsütésre, hiszen nem lesz már ott a harmadik…

A múlt elengedése abban a pillanatban bekövetkezik, amint eldöntöd, hogy megteszed. Ez időnként olyasmi, mint a hagyma rétegeinek lehántása. Tehát mindig erősítsd meg azt magadban, hogy igen, el akarod engedni a volt partneredet, amikor régi, ismerős érzések merülnek fel; vagy amikor azon kapod magad, hogy rá emlékeztető embereket vonzol.

Hogyan tedd ezt? Szertartásosan elégethetsz egy levelet, hogy felszabadítsd a régi kapcsolat energiáját, és szimbolikusan elengedd a régi érzéseket. Azt is megteheted, hogy segítségül hívod a Szerelem Angyalait, hogy eltüntessék a volt párodhoz fűződő, még érezhető ragaszkodást.

Eljött az ideje, hogy felszabadítsd az energiádat. Hiszen vár Rád az új szerelem, vagy a mostani párod szeretné, ha észrevennéd, mennyire szeret! Minek cipelni a múltat? Idén kezdj mindent új lappal!

Hiszen 2014 a szerelem, az emberi kapcsolatok felvirágzásának éve lesz. Ugye Te is részt akarsz venni benne.. TELJES SZÍVEDDEL?

Boldog hetet!

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás