+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Hattyú szertartás március 13. 18 óra

swan maidenVáltozik az energia körülöttünk. Kifelé megyünk a télből, nő a Fény ereje, Imbolc ezt az örömteli tényt ünnepli.

Az elmúlt időszak sokunk számára nagyon nehéz volt. Az ember azt hitte volna, hogy január 1-vel, ahogy a 2017-es évre váltunk, ami számmisztikailag szerencsésebb évet jelöl,  a problémákat majd elfújja a szél, ám nem így történt, a január még rádobott egy jó nagy lapát szenet a Nehézségek Mozdonyának fűtőegységére, amitől az még jobban begyorsított.

Ma viszont elkezdtem én is érezni azt, hogy a dolgok könnyebbek lettek, az ősöreg Tél istennő hatalma gyengülni kezdett, és a bolondos Leány istennő végre betáncol az életünkbe, karon fogva a Vízöntő bohócot, és végre-végre, látszik a fény az alagút végén. Remélhetőleg a Nehézségek Mozdonyának hátsó lámpái azok…

Úgy gondolom, itt az idő arra, hogy végre elengedjük ezt a vonatot, és a rakományát, a határtalanul és hihetetlenül nehéz energiákat, nagy levegőt vegyünk, és megnyissuk életünket az új kezdetekre.

Imbolc a Gyógyító Leány Istennő ősi ünnepe, akit elképzelhetsz megannyi gyönyörű alakban. Az én kedvencem a hattyú alak, hiszen a hattyúk csodálatosan szép és mágikus madarak. Kecses, büszke, öntudatos állatok, az ártatlanság, elkötelezettség, az intuíció, a jövőbe látás szimbólumai, így ezt a szertartást a Hattyú Istennőnek szenteljük, megkérjük őt arra, hogy nyissa meg előttünk az új kezdetek és a testi-lelki gyógyulás mágikus kapuját, tanítson meg beleszeretni saját magunkba, a saját életünkbe.

A Hattyú a szerelem, a költészet és a zene, valamint a halhatatlan Lélek szimbóluma is, Vénusz és Brigit istennők szent állata, az egyik legősibb erőállat, kiknek erejét a wales-i bárdok is használták.

Emlékszel a Rút Kiskacsa meséjére, aki igazából soha nem volt kacsa, így hiába akart átlagos lenni, soha nem sikerült neki? Hiszen ő Hattyú volt, nem pedig kacsa… A Hattyú saját különleges és megismételhetetlen lényünkre is felhívja a figyelmünket, és arra, hogy tiszteljük ezt a kellő módon.

A Hattyú nem szeret belemerülni az élet nehézségeibe. Más madarak teljes testtel lebuknak a víz alá, ha valami szeretnének kihalászni, ezzel szemben a Hattyú csak bedugja a víz alá kecses nyakát, míg a teste a víz felett marad – természetes és erőlködés nélküli mozdulattal.

hattyúA víz az érzelmek jelképe, s a Hattyú, mint nőies madár, uralja az érzelmeket, nem merül bele nehézkesen az érzelmi problémákba sem.

A Hattyú nem csak a vizet, hanem a levegőt is uralja, hatalmas szárnyaival nagyon gyorsan képes repülni, s elérni azt a helyet, ahol le akar szállni. Ha meglátod a levegőben kitárt fehér szárnyait, rögtön az angyalok és az égi lények jutnak eszedbe róla, hiszen a Hattyú képes összekapcsolni Eget és Földet. Segítségével te is kapcsolatba kerülhetsz az angyalok és a gyógyító fénylények birodalmával.

A Hattyú általában egy életre választ magának párt, így a halhatatlan szerelem jelképe is.

Várlak téged a szertartásra, ha

  • búcsút akarsz inteni a Nehézségek Mozdonyának, és megtapsolni, hogy már csak a hátsó lámpáit látod
  • ki szeretnéd nyitni az Új Kezdetek ajtaját és bátran belépni azon
  • nyitott vagy arra, hogy másképp csinálj dolgokat, mint ahogy eddig tetted, hogy más eredményt érj el ezzel
  • eleged van abból, hogy folyton kőrakásokat cipelsz a hátadon, és ledobnád végre ezeket
  • játszanál és nevetnél egy kicsit
  • megtapasztalnád a Hattyú Istennő szépségét, melegségét és gyógyító erejét
  • van egy célod, melyhez kéred az angyalok és fénylények segítségét
  • szerencsésebb szeretnél lenni a szerelemben

A szertartáson meditációban összekapcsolódunk a Hattyú Istennő gyógyító szentélyével, ahol azonnali és hosszan ható testi-lelki gyógyulást kaphatsz. Megismerkedünk a megerősítések egyszerűnek tűnő, ha hatalmas változást hozni tudó természetével is. Kapsz majd egy saját megerősítést, aminek segítségével az életed nagy fordulatot vehet.

Megnézzük azt, hogy mi a te saját nagy nehézséged, és hogyan tudsz vele megbirkózni, többek között önmagad szeretetének erejével. Ránézünk tarot kártyával arra, hogyan tudsz úrrá lenni érzelmi nehézségeiden is.

Felvesszük a kapcsolatot Őrangyaloddal, és megkérjük Őt, hogy segítsen az életedet a kívánt irányba vinni.

Megmelegszünk a Hattyú istennő szárnyai alatt, és feltöltődünk az égi lények szeretetével.

Játszunk, nevetünk, a Hattyú istennő küld neked egy saját mandalát, melyet kifestve még több gyógyulást kaphatsz,  avagy Őrangyal-hívót is készíthetsz belőle, és még sok meglepetés vár.

Hozzájárulás az esthez:  4000 Ft.

Kérlek jelentkezz be előre az info@holdtemplom.hu emailcímen, mert a létszám limitált.

Várlak sok szeretettel,

Luna

 

 

 

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Hattyú szertartás március 13. 18 óra”

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

Köszönöm hàla áldàs :) <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás