+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Istár istennő élet-változtató estje 08.04. 18 óra

istar1Az ókori Istár istennőt megannyi néven ismerik. Inanna, Astarte, Astaroth, Astart csak pár név, ahogyan említik, de minden alakjában jellemző rá, hogy a szerelem és a háború, a termékenység és a pusztítás mezopotámiai istennője is egyben. Ő az ellenállhatatlan belső szenvedély, amely a szikrázó csillagokig röpít vagy ledob az alvilág démoni sötétségébe.

És Ő az az őserő, amely minden nőben az ösztön szintjén él, és amely után vágyakoznak, de amitől tartanak is a férfiak. Hiszen az emberekkel együtt született meg és szabályozhatatlan. Istár tüze benned is lobog, és arra vár, hogy felfedezd és hívd őt magadhoz. Istár energiája a szakrális szexualitás energiája is egyben, mely emel és beavat – de csak abban az esetben, ha isteni szintre tudod azt emelni magadban.

Egy olyan szertartásra hívlak, ahol találkozhatsz az ősi Istár istennővel. Meghívjuk Őt, hogy lépjen be az életünkbe, és szabadítson fel minket azokon az életterületeken, ahol megrekedtünk, különösen a szexualitás és párkapcsolat szintjén, de olyan szinteken is, ahol bántás vagy fájdalom ér, ahol nem becsülnek meg minket, ahol áldozatnak vagy szolgának érezzük magunkat.

A szertartáson minden résztvevő egyéni tanácsadást is kap azt illetően, hogy melyik életterületén érdemes változtatnia, hol tart élete ösvényén.

Istár hatalmas energiájával feltöltekezve járjuk be az évezredek óta használt szakrális-beavató szimbólum, a hétgyűrűs labirintus ösvényeit, ahol letehetjük a terheinket, és behívhatjuk létünkbe ezt a monumentális erőt, hogy elkezdjen változtatni rajtunk és a körülményeinken.

Mikor segíthet neked Istár energiája?

  • ha szeretnél mélyebb információt kapni arról, hol tart az életed
  • ha szeretnéd jobban megismerni a női erődet, avagy férfiként a női oldaladat
  • ha van olyan probléma az életedben, amelyen (emberi szinten) nem tudsz változtatni
  • ha bejárnád a lelked megtagadott bugyrait, hogy fényt vigyél a sötétségbe
  • ha nyitott vagy arra, hogy az istennő ereje belépjen az életedbe és egy megfelelőbb ösvényre vigyen
  • ha szeretnél többet megtudni magadról és az életedről
  • ha kész vagy arra, hogy változtass
  • ha szeretnél rezgésszint-emelkedést elérni

Istárról itt is olvashatsz: http://holdtemplom.hu/a-29-het-energiaja-osi-erok-hordozoja/

Luna vagyok, az Istennő papnője, és az Atlantiszi Templom Rendjének második avatott papnője. Évek óta foglalkozom a Nagy Istennő energiájával, ami számtalan embernek segített már élete helyes ösvényre terelésében, a beavatásban, az emlékezésben.

Ha megszólított a szertartás energiája, várlak a szertartáson, amely az Intim-térben lesz augusztus 4-én 18 órától kb. 21 óráig. (1012 Budapest  Logodi u. 57. I/3.)

Hozzájárulás: 3500 Ft.

Jelentkezés: info@holdtemplom.hu és Lunánál a 06 70 408 9351-es telefonszámon.

Várlak sok szeretettel,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás