+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A holdtemplom.hu weblap szerzői jogvédelem alatt áll. A weblapon megjelenített ajánlatok, szövegek és képek a honlap üzemeltetőjének a szellemi tulajdonát képezik.

A holdtemplom.hu weblapról nyomtatással, adathordozókra való letöltéssel vagy más személy részére történő továbbítással másolatot lehet készíteni személyes, de nem kereskedelmi célokra, a forrás megjelölésével. Tilos a megjelenített szövegeket és képeket más publikációban, weblapon megjelentetni nyomtatott és elektronikus formában egyaránt, a honlap üzemeltetőjének írásos jóváhagyása nélkül, ám a forrást itt is meg kell jelölni.

A honlap üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást végezzen a weblapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A honlap üzemeltetője tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Csak olyan adatokat rögzít, melyet a feliratkozók önkéntesen adnak meg. Az adatokat hírlevél küldés céljából használja. Feliratkozói adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére azokat nem adja ki. A feliratkozóknak jogában áll a hírlevélről, írásos formában, bármikor leiratkozni.

 

Megosztások: