+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A Sorsnak vannak olyan tényezői, amin nem tudunk változtatni, a legfőbb irányvonalak meg vannak határozva számunkra, de ezeken kívül végtelenül sok választási lehetőségünk van.

sorselemzésEbben tudok segíteni a tarot kártyával történő sorselemzéssel. Megmutatom a lehetőségeidet, a veled történt dolgok okát, a tanítást minden élethelyzetben, és a lehetséges jövődet, és főleg, meg tudjuk beszélni, hogyan tovább.

Miért pont a tarot kártyát használom minderre? A tarot kártya több évezredes tudás hordozója, hiszen a Nagy Arkánum Ó-Egyiptomból érkezett. Mágikus bölcsességet kódoltak a lapokba, így a kártya energiája képes “beszélgetni” a tudatalattival, s “belelát” a közeljövő eseményeibe.

Több fajta tarot kártyát használok; mást az általános elemzésre, mást a szerelmi tanácsadáshoz.

Nemcsak jósolunk a konzultáció során, hanem látóként az aurádat, az energiaközpontjaid állapotát is elemzem neked, ránézünk lehetséges testi-lelki rendellenességeidre, és megbeszéljük a gyógymódokat/életmód változtatásokat, vagy konkrét cselekvési útmutatót, melyekkel javíthatsz állapotodon.

Bele tudunk így látni előző életeidbe is, az onnan hozott blokkokba, melyek befolyásolják jelen életedet és amiket – már csak azzal is, hogy meglátod a mögöttük kirajzolódó emléket – feloldhatók.

A másfél órás alkalom ára 10000 Ft.

Várlak sok szeretettel,
Luna

Megosztások: