+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Kívánságteljesítő est 06.23. 18:30

pele1Kívánságteljesítő fény estre hívlak június 23-án 18:30 – 21:30 óráig a Világcsücsökbe (Lehel tér), ahol a nyári napforduló Fény ereje avat majd be minket az est során.

A nyári napfordulóról tudnunk kell azt, hogy a június 21-ről 22-re virradó éjszaka a legrövidebb az évben, s ez a leghosszabb nappal ideje is – a Világosság győzelme. Tölgy király ekkor hozza el a legtöbb fényt, hogy aztán jogarját és hatalmát átadhassa Magyal királynak, aki fokozatosan elhozza a sötétséget, a lecsendesülést.

Ám minden évben érdemes kihasználni azt az időszakot – s ez a június 21-24 közötti periódus, amikor a Fény olyan hatalommal bír, hogy teljesülhetnek a kívánságaink. Nimród Ősapánk ideje is ez, akinek szimbóluma a fehér sárkány. A sárkány pedig a Tűz időszak állata, mely ekkor kezdődik el. A sárkány leheletét érezhetjük a nyár forró szellőiben, és tüze égeti a bőrünket.

Az est során bővebben megismerkedünk a Tűzzel, mint szent őselemmel, a Nap földi esszenciájával, és segítségével elengedjük minden olyan félelmünket, vagy haragunkat, ami visszatart attól, hogy vágyaink valóra válhassanak. Gyógyulást és megkönnyebbülést hozunk napfonat csakránknak.

Dolgozunk a fehér sárkány jóságos és gyógyító erejével, ami extra erővel ajándékoz meg minket.

peleMeghívjuk életünkbe Pele hawaii tűzistennőt, aki segít abban, hogy életünket a saját vágyaink, ne pedig mások elvárásai alapján élhessük, és elérhessük a látszólag elérhetetlent.

Útjára engedjük vágyunkat, amelyet a 23-a éjszakai Szent Iván éj is megtámogat tündér energiájával. Speciális, beavatott gyertyát kap minden résztvevő, melyet ezen az éjjelen elégethet, így kívánságának tüzes erőt adhat, és kapcsolódhat a legtisztább fény-esszenciával.

Az est részvételi díja 3000 Ft.

Helyszíne: Világcsücsök Életmód Központ Közösségi Tér – 1132 Budapest, Váci út 50. (2-es kapucsengő), a Lehel téri metrónál

Kérlek jelentkezz be előre!

Várlak sok szeretettel és fénnyel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás