+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Lilith est március 13. péntek 17:30

lilithVárlak téged egy mágikus-boszorkányos estre, ahol visszanyerheted az erődet.

Lilith gyönyörű, csábító, erős, akaratos istennő, akinek nagy hatalma van a férfiak felett.

Lilith soha nem volt hajlandó beállni a sorba, így kiáltották ki őt démonnak, csábítónak, gonosznak abban a korban, amikor nőnek lenni amúgy is másodrendű sorsot jelentett.

Manapság is sok nő él másodrendű sorsot, és el is hiszi, hogy ezen nem tud változtatni. Gondoljunk a muzulmán világra, jusson eszünkbe a családon belüli erőszak, a nők alacsonyabb fizetése és még hosszan sorolhatnánk a listát.

Vajon tudunk ezen változtatni? Lilith segítségével biztosan. 

A szent iratok szerint Isten Ádámot és Lilith-et egyazon agyagból formázta, egy időben teremtettek. Ám azt mondják, hogy Isten parancsba adta Lilith-nek, hogy Ádám alárendeltje legyen – szexuális téren is. Amikor azonban Ádám éjszaka fölébe kerekedett, Lilith megtagadta, hogy bármilyen módon is „alul maradjon”. Beintett Ádámnak, sivatagi széllé változott és elrepült.

Ádám magányosságra panaszkodott Istennél, aki erre megteremtette Ádám oldalbordájából Évát, a szelíd, csacska, engedelmes, mégis kíváncsi Nőt, aki a Kígyó (azt mondják, hogy Lilith volt ez is) biztatására evett a tiltott gyümölcsből, mi több, még férjurát is megkínálta – el is bukott az egész emberi faj.

Lilith alakja megjelenik a sumér mitológiában is, ami a kereszténységnél több ezer évvel régebbről származik, itt démonként írják le, akitől óvakodni kell.

Lilith az emancipáció, a feminizmus, a szexualitás, az erő, valamint a sötét mágia jelképe.

Való igaz, Lilith istennőhöz csak a legmélyebb tisztelettel szabad fordulni, hiszen ereje hatalmas, és mint minden Sötét Úrnő, néha kiszámíthatatlan.

Miért érdemes vele időről-időre kapcsolódni?

Mert hatalmas élmény. Megforgat, megpörget, hatalmas erőt ad, felturbózza a szexuális vonzerődet, valamint a bátorságodat is.

Lilith istennő társaságban nem kell viselkedned, hanem megmutathatod őszintén magad. Nem kell jó kislánynak lenned, mert ő elfogadja, és veled is elfogadtatja, hogy rossz vagy.

Visszaadja az erődet, ezáltal enyhülnek azok a lelki gyötrelmek, akik abból származnak, hogy állandóan be akarsz állni a sorba.

Lilith ereje elsöpri a határokat, és segít női vonzerődnek virágba borulni. Segíti életed megváltoztatását.

Mivel Lilith a boszorkányok úrnője, így került a szertartás péntek 13-ra, ami igazán boszorkányos napnak ígérkezik.

Az esten kapcsolódunk Lilith erejével, mágikus rítusokkal, meditációval, erő-visszanyerő gyakorlatokkal.

Gyere el, ha vágysz egy kis rosszalkodásra, alvilági kirándulásra, mágiára azért, hogy javulhasson az életed.

A programra csak hölgyek jöhetnek.

Az est díja 5000 Ft.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás