+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Lilith istennő beavató hétvégéje november 16-17.

collier_lilithLILITH gyönyörű, csábító, erős, akaratos istennő, akinek nagy hatalma van a férfiak felett – vagyis, egyáltalán nem hajlandó beállni a sorba és kedves lenni hozzájuk.

És mivel ez az ősidők óta így van, a hatalommal, befolyással bíró férfiak, az egyházfik, úgy döntöttek, hogy Lilith-et kiáltják ki a démoni, csábító, gonosz nő archetípusának abban az időszakban, amikor nőnek lenni amúgy is másodrendű sorsot jelentett.

Manapság is sok nő él másodrendű sorsot, és el is hiszi, hogy ezen nem tud változtatni. Gondoljunk a csadorba bújtatott arab nőkre, jusson eszünkbe a családon belüli erőszak, a nők alacsonyabb fizetése és még sorolhatnánk a listát.

Ennek ellenkampányaként jelent meg a szüfrazsett mozgalom, majd a feminizmus. Ám nem az a megoldás, hogy a nők férfi módjára kezdjenek el viselkedni, hanem az, hogy vegyék vissza eredendő női mivoltukat, mely egy hatalmas, megállíthatatlan, ám javarészt titkos utakon-módokon működő erő. Nem megfélemlítő kiabálás, hanem halk suttogás, egy mosoly, egy tekintet – ami eléri a célját, de csak akkor, ha mögötte belső erő, ész és intuíció áll.

A zsidó szent iratok szerint Isten Ádámot és Lilith-et egyazon agyagból formázta, hogy Ádámnak társa legyen. Isten parancsba adta Lilith-nek, hogy Ádám alárendeltje legyen – szexuális téren is. Amikor azonban Ádám éjszaka fölébe kerekedett, Lilith megtagadta, hogy bármilyen módon is „alul maradjon”. Beintett Ádámnak, sivatagi széllé változott és elrepült. (Utána állítólag mindenféle démoni lénnyel összeállt és szőrös lett a lába is – az egyházfik szerint.)

Ádám magányosságra panaszkodott Istennél, aki erre megteremtette Ádám oldalbordájából Évát, a szelíd, csacska, engedelmes, mégis kíváncsi Nőt, aki a Kígyó biztatására evett a tiltott gyümölcsből, mi több, még férjurát is megkínálta – el is bukott az egész emberi faj.

LilithLilith ily módon az emancipáció, a szexualitás, az erő jelképévé vált.

Mindig hatalmas élmény kapcsolódni vele. Megforgat, megpörget, hatalmas erőt ad, felturbózza a szexuális vonzerődet valamint a bátorságodat is.

Hívlak Téged erre a Lilith hétvégére, ami november 16-án 10-18 óráig az ÖrömSzigeten lesz (XII. Greguss utca 3. a Déli pályaudvarnál), majd november 17-én, a Bika teliholdnál 18-19 óráig a Szemlőhegyi barlangban folytatódik, ahol megkapod Lilith személyes beavatását.

Amit ígérek Neked:

  • a határaid átlépését

  • szexuális vonzerőd kinyílását

  • erőd visszanyerését

  • nevetést

  • a depresszióval való leszámolást

  • a félelmeid legyőzését

  • női mivoltod virágba borulását

  • életed talán több szeletének megváltozását

A hétvége díja 12.000 Ft + a barlangi belépő díja.

Kérlek feltétlenül jelentkezz be előre az info@holdtemplom.hu emailcímen vagy Damaránál a 70-408-9351-es telefonszámon.

Várlak sok szeretettel!

Damara Rita

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás