+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Mágikus Szerelem hétvége március 11-12.

szerelem1Egy olyan Szerelem Hétvégére hívlak, amely segít Neked abban, hogy rendbe tedd a szerelmi életedet. Be tudj vonzani egy új szerelmet, el tudd engedni a rossz emlékeket, rendbe tudd tenni a kapcsolatodat. Nőjön az önbizalmad, szeresd meg magad, mint Nőt, vagy Férfit, és szeresd meg az életedet is. Tudj pozitívan gondolkodni, meg tudd nyitni magad az új dolgoknak, hogy sok régi hitet el tudj engedni, ami eddig akadályozott abban, hogy a szerelmi életed boldog legyen.

A február a latin “láz” szóból származik, ami a szerelmi lázat jelképezi. Nem véletlenül esik pont február közepére a Valentin-nap és sok egyéb ősi termékenység-ünnep. Februártól elkezd forrni a vérünk, élni és szeretni vágyunk. A tél fagyos és kíméletlen energiája után sejtjeink, szívünk-lelkünk érzi már a tavaszt, és siettetné már. Ilyenkor a párok is forróbban szeretik egymást, de mi van akkor, ha éppen nincs párod, vagy rossz kapcsolatban élsz? Akkor ezt az időszakot sajnálattal és lemondással élheted meg, szomorúan vagy éppen irigykedve nézve a boldog párokat.

Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt sok mindenki számára. Mivel a világban egyensúly van, így a sok rossz energiát, veszteséget, boldogtalanságot úgy lehet egyensúlyba hozni a jó dolgokkal, ha kitárjuk a szívünket-lelkünket-testünket az Élet felé, és igent mondunk arra, hogy lehet boldogan élni a Földön. (Mikor ezt leírtam, még a nap is kisütött, az Égiek helyeselnek.) A jeget a szívünkben, az életünkben megtörtjük a Szerelem forró, vörös és rózsaszín energiájával, hogy végre kinyíljon előttünk egy olyan ösvény, amelyen még nem jártunk, hogy oda tudjuk magunkat adni a Szerelemnek, megtaláljuk azt a Társat, aki akár az Ikerlángunk is lehet, avagy helyre tudjuk tenni jelenlegi kapcsolatunkat, vagy – ha lehetőség van rá – visszahódítsuk elveszettnek hitt szerelmünket.

Egy olyan hétvégére hívlak, ahol a Szerelem energiájával fogunk kapcsolódni. Mivel olyan sok akadály kapcsolódik a Szerelem érzéséhez (blokkok, szülői minták, generációs programok, a múlt bántásai, karmikus tényezők, és még ezernyi más tényező), igazán hatékony áttörést akkor tudunk majd Nálad elérni, ha két napig csak ezzel foglalkozunk.

Nem csak az én tudásom segít majd Neked, hanem meghívunk számos szerelem istennőt is energetikailag, úgy, mint az ókori római Vénuszt, aki önmagad szeretetére tanít majd meg; a viking Freyját, aki tanít a szexualitás életteli energiájáról; a héber Lilith, aki megtanít arra, hogyan légy istennő a saját életedben és a babiloni Istárt, akitől azt kérjük majd, hogy törje meg a rossz karmikus mintázatot az életünkben, ami előző életeinkhez kapcsolódhat, melyek blokkolhatják a szerelmi életünket.

loveFeltárjuk a blokkokat, ami miatt nem sikerülnek úgy a kapcsolataid, ahogy szeretnéd. Dolgozunk a modern pszichológia, az ősi mágia, az asztrológia, az angyalok, istennők, mágikus szimbólumot világával, azért, hogy eltüntessük életedből a rosszat, és behozzuk a jót.

Az istennői energia, különösen Istár, aki az egyik leghatalmasabb, legősibb és legerősebb szerelem és karma istennő, képes azonnali változást létrehozni az életedben.

Aki volt már nálam tanfolyamon, tapasztalhatta, hogy milyen intenzív energiát teszek bele abba, hogy a résztvevők gyógyuljanak, hogy változzanak, hogy boldogabb legyenek, és hogy tanuljanak. A Szerelem területén nincs olyan, hogy túl sok. Hiszen a Szerelem maga az Élet. Szerelem és boldog párkapcsolat nélkül lehet élni, de mikor megérint a Szerelem energiája, akkor jössz rá, hogy addig nem is éltél… Mi lenne akkor, ha igent mondanál az életre és elhatároznád, hogy boldog párkapcsolatot vonzol be magadnak, vagy ha megengednéd magadnak azt, hogy a Szerelem belépjen az életedbe?

Mert tudd: a szerelem nem függ az életkorodtól. Nem függ a súlyodtól. Nem függ a testalkatodtól. Egyedül attól függ, hogy bele tudsz-e úgy szeretni saját magadba, hogy a Szerelem is beléd szeressen, és jobbnál jobb lehetőségeket kínáljon Neked…

A témák, melyekkel foglalkozni fogunk:

 • A kilenc lélektársi titok
 • Mi az a lélektárs, avagy ikerláng?
 • Hogyan dolgozhatsz együtt Vénusz istennővel, és a saját Vénusz bolygóddal?
 • Hogyan kerülheted el a karmikus csapdákat?
 • Hogyan barátkozz meg a szabotőr és árnyék éneddel?
 • Elkészítjük mágikus szerelem vonzó karkötődet
 • Megkapod a saját személyre szabott mágikus gyertyádat, a problémád megoldására programozva
 • Mágikus henna festést kapsz
 • Hogyan dolgozz együtt őrangyaloddal, hogy Ő segítsen megtalálni a szerelmet?
 • Hogyan dolgozz együtt a megbocsátás hatalmas energiájával?
 • megkapod személyes, 30 napos szerelem-programodat
 • Megismerkedünk a szerelmi mágiával, ősi boszorkány mágikus titkokkal, melyek segítenek rendbe hozni a szerelmi életedet, s melyeket megtanulunk, hogy otthon is tudjuk alkalmazni, úgy mint:
  • mágikus szerelem bevonzó fürdő
  • vudu szerelmi haj-mágia
  • “kimosom a hajamból a régi szeretőt” rítus, hogy el tudd engedni a rosszat
  • Cupido – varázs
  • mágikus önértékelés növelő rítus
  • szívem virágai boldogság – behúzó varázslat
  • és még sok más

Mi történik majd Veled a hétvége után? Ha mindent megteszel, amit a 30 napos szerelem-programodba beírunk, a siker (és az ideális társ) be fog kopogtatni az ajtódon.

Amit használunk ehhez: mágia, kelta boszorkányság, a tarot kártya titkai, hennafestés, kreativitás, angyalmágia, avaloni istennő-mágia, pszichológia, és még sok más.

A hétvége díja 25.000 Ft. Helyedet 5.000 Ft előleg befizetésével/átutalásával tudod biztosítani. A hétvégére még 6 főnek van alkalma jelentkezni.

A hétvége helyszíne: Hold Templom Stúdió IX. Berzenczey utca 11. (Mester utcáról nyílik). Szombaton és vasárnap is 10-18 óráig tart a program. Étkezési lehetőség nagyon sok van a közelben, bolt, étterem, de hozhatsz is ebédet magaddal. Kérlek tollat és füzetet mindenképp hozz! Ha vidéki vagy, és nincs hol aludnod, ha megfelel egy masszázs ágy, és egy mosdó, megteheted a stúdióban is. :-)

Minden résztvevő 50% kedvezményt kap egy atlantiszi szerelmi mágikus rítus árából, melyet június 15-ig használhat fel.

Jelentkezés a holdtemplom@gmail.com emailcímen vagy a +36 70 408 9351-es telefonon lehetséges Lunánál.

Kívánom Neked azt, hogy megéld a szerelemben a teljességet és a boldogságot!

Várlak sok szeretettel,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Mágikus Szerelem hétvége március 11-12.”

Szerző: Kuchar Henriette - 1 február 2018 Válasz

Nagyon tetszett az irasod.
Igazán örület a szerelem az biztos.
Szeretnem ismet megélni
Imadtam szerelmesnek lenni

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás