+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Mágikus Szerelem Nap június 10. 10-19 óra

Szerelem7Olyan Szerelem Napra hívlak, amely segít Neked abban, hogy rendbe tedd a szerelmi életedet. Be tudj vonzani egy új szerelmet, el tudd engedni a rossz emlékeket, rendbe tudd tenni a szívügyeidet. Nőjön az önbizalmad, szeresd meg magad, mint Nőt, vagy Férfit, és szeresd meg az életedet is. Tudj pozitívan gondolkodni, meg tudd nyitni magad az új dolgoknak.

A Szerelem istennő idején járunk, és ilyenkor felerősödik a szerelem energiája, amit érezhetsz a Természetben is. Mi is élni és szeretni vágyunk. Ilyenkor a párok is forróbban szeretik egymást, de mi van akkor, ha éppen nincs párod, vagy rossz kapcsolatban élsz? Akkor ezt az időszakot sajnálattal és lemondással élheted meg, szomorúan vagy éppen irigykedve nézve a boldog párokat.

Az elmúlt időszakban egy energetikai emelkedés/tisztulás vette kezdetét, így nagyobb az igényünk arra, hogy megtaláljuk a hozzánk méltó társat, vagy rendbe tegyük a szívügyeinket. A jeget, a fájdalmat a szívünkben, az életünkben elolvasztjuk a Szerelem forró, vörös és rózsaszín energiájával, hogy végre kinyíljon előttünk egy olyan ösvény, amelyen még nem jártunk, hogy oda tudjuk magunkat adni a Szerelemnek, megtaláljuk azt a Társat, aki akár az Ikerlángunk is lehet…

Egy olyan napra hívlak, ahol a Szerelem energiájával fogunk kapcsolódni, és áttörjük az akadályokat, melyek lehetnek blokkok, szülői minták, generációs programok, a múlt bántásai, karmikus tényezők, és még ezernyi más. Szerelem istennő képes arra, hogy felszínre hozza, és elsöpörje ezeket a blokkokat – ha Te is teszel érte!

A Szerelem Napra meghívunk számos szerelem istennőt is energetikailag, úgy, mint az ókori római Vénuszt, aki önmagad szeretetére tanít majd meg; a viking Freyját, aki tanít a szexualitás életteli energiájáról; a héber Lilith-et, aki megtanít arra, hogyan légy istennő a saját életedben és a babiloni Istárt, akitől azt kérjük majd, hogy törje meg a rossz karmikus mintázatot az életünkben, ami előző életeinkhez kapcsolódhat, melyek blokkolhatják a szerelmi életünket.

ikerlángDolgozunk a modern pszichológia, az ősi mágia, az asztrológia, az angyalok, istennők, mágikus szimbólumot világával, azért, hogy eltüntessük életedből a rosszat, és behozzuk a jót. Az istennői energia, különösen Istár, aki az egyik leghatalmasabb, legősibb és legerősebb szerelem és karma istennő, képes akár azonnali változást létrehozni az életedben.

Mert tudd: a szerelem nem függ az életkorodtól. Nem függ a súlyodtól. Nem függ a testalkatodtól. Egyedül attól függ, hogy bele tudsz-e úgy szeretni saját magadba, hogy a Szerelem is beléd szeressen, és jobbnál jobb lehetőségeket kínáljon Neked…

A témák, melyekkel foglalkozni fogunk:

A kilenc lélektársi titok
Mi az a lélektárs, avagy ikerláng?
Hogyan dolgozhatsz együtt Vénusz istennővel, és a saját Vénusz bolygóddal?
Hogyan kerülheted el a karmikus csapdákat?
Hogyan barátkozz meg a szabotőr és árnyék éneddel?
Elkészítjük mágikus szerelem vonzó karkötődet
Hogyan dolgozz együtt a megbocsátás hatalmas energiájával?
Megkapod személyes, 30 napos szerelem-programodat
Megkapod a saját személyre szabott mágikus gyertyádat, a problémád megoldására programozva

Megismerkedünk a szerelmi mágiával, ősi boszorkány mágikus titkokkal, melyek segítenek rendbe hozni a szerelmi életedet, s melyeket megtanulunk, hogy otthon is tudjuk alkalmazni, úgy mint:

  • mágikus szerelem bevonzó fürdő
  • vudu szerelmi haj-mágia
  • “kimosom a hajamból a régi szeretőt” rítus, hogy el tudd engedni a rosszat
  • Cupido – varázs
  • mágikus önértékelés növelő rítus
  • szívem virágai boldogság – behúzó varázslat

Mi történik majd Veled a hétvége után? Ha mindent megteszel, amit a 30 napos szerelem-programodba beírunk, a siker (és az ideális társ) be fog kopogtatni az ajtódon.

A nap díja 13.000 Ft

A hétvége helyszíne: Hold Templom Stúdió IX. Berzenczey utca 11. (Mester utcáról nyílik). A program 10-19 óráig tart, 1 órás ebédszünettel.  Étkezési lehetőség nagyon sok van a közelben, bolt, étterem, de hozhatsz is ebédet magaddal. Kérlek, tollat és füzetet mindenképp hozz!

Minden résztvevő 50% kedvezményt kap egy atlantiszi szerelmi mágikus rítus árából, melyet augusztus 1-ig használhat fel.

Jelentkezés a holdtemplom@gmail.com emailcímen vagy a +36 70 408 9351-es telefonon lehetséges Lunánál.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás