+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Mihály arkangyal nap – december 17.

mihály arkangyalMihály arkangyal, fényhozó, védelmező napjára hívlak december 17-én, vasárnap a Hold Templomban. A program 10-17 óráig tart.

December 17-e a téli napforduló előtti legsötétebb nap. Hétfőn újhold lesz, amely új kezdetet hoz, de nem mindegy, hogy ezt milyen minőségben éljük meg. December 17-én, vasárnap kapcsolódunk Mihály, a legtüzesebb arkangyal erejével, mely szétoszlatja körülöttünk a sötétséget, hogy az új kezdet a legjobb, legörömtelibb, legfényesebb dolgokat tudja hozni számunkra.

Mihály arkangyal fényarcos, a legfőbb védelmező, aki melletted áll;  bátorságot, erőt, és önbecsülést ad. Őt hívjuk majd ezen a Karácsony előtti vasárnapon, hogy fényével mutasson nekünk utat, lásson el jó tanácsokkal, szabadítson meg félelmeinktől, öntsön belénk hitet és bátorságot, hogy az új évünk fényes legyen.

Mihály arkangyal színe a ragyogó kék; hiszen isteni részünket és hitünket a kék fénysugár élteti. Ez az égkék energia olyan magas szinten rezeg, hogy a negatív erőket és a káoszt távol tudja tőlünk tartani. Energiaterünk ezáltal védelmet kap a lehúzó erők támadása ellen.

Ha úgy érzed, hogy mostanában nincs rend vagy nincs igazság az életedben, ha úgy érzed, rossz erők játékszere vagy, ami jelentkezhet rémálmokban, félelmekben, függőségekben, külső körülményekben, akkor segíthet Mihály ereje.

Ha szeretnél különleges képességekre szert tenni, jobban ráhangolódni megérzéseidre, érzékelésedre, legyen az látás, hallás vagy akár angyali írás, ez az arkangyal megnyit téged a befogadásra.

Ha szeretnél a Karácsony előtti “vásárlás” őrült világában megpihenni, békében, magasabb rezgésszinten, akkor is segít neked Mihály ereje.

A nap családias, harmonikus hangulatban fog telni, itt megnyílhatsz a szeretet és fény felé.

Program:

  • Angyali kártyavetést végzünk, megnézzük, hol vannak az akadályaid, hogy feloldhassuk azokat
  • Bepillantunk előző életeidbe, hogy onnan is felhozzuk és elengedjük a blokkokat
  • Mihály tüzes kardjának segítségével megszabadulunk a negatív erőktől, melyek gúzsba kötnek
  • Átadjuk Neki a kívánságainkat, egy angyali kívánságdobozt készítve
  • Mihály arkangyal személyes üzenetét csatornázzuk számodra
  • Megkapod Mihály arkangyal gyertyáját, melyet égethetsz az Ünnepek alatt, s védelemben részesül az otthonod s családod
  • Az ibolya láng fényével megtisztítjuk testünket-lelkünket Karácsony előtt
  • Megkapod Mihály arkangyal beavatását
  • És még sok meglepetés is vár

Mire számíthatsz Mihály arkangyal napja után?

Megnyugvásra, megtisztulásra, az angyali fény erejének rezgésszint emelő hatására. Hitre és reményre, a kétségbeesés helyett. Képességeid fejlődnek. Védelmet és útmutatást kapsz. Kapcsolatot teremthetsz Mihály arkangyallal, mikor szükséged van az erejére, a védelmére, a tanácsára. Elhozhatsz egy problémát, melyet emberi szinten nem tudsz megoldani, hiszen Mihály ereje egy pillanat alatt képes feloszlatni bármilyen negatív dolgot.

A programot tartja Luna, és Musits Ari, angyal kommunikátor és angyali beavató.

A program díja 12000 Ft, melyben benne van a gyertya és az angyali doboz is.

Várunk fénylő szeretettel,

Luna és Ari

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “Mihály arkangyal nap – december 17.”

Szerző: Halasz Éva - 9 december 2017 Válasz

Köszönöm Kedves Luna és Ari.Kolozsváron élek nem tudok oda jutni.!!!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás