+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Öltöztesd fel a Lelked kurzus június 2-3.

Fashion Brunette Model Portrait. HairstyleJúnius 2-án avagy 3-án kerül sor a következő magyarországi Színek és Imázs, avagy “Öltöztesd fel a lelkedet” kurzusra, Svetla Mihailova, önismereti tréner és stylist közreműködésével. 

A Színek és Imázs kurzus igazi “isten, avagy istennő-képző”, mert felszínre hozza azt, aki régen voltál, vagyis aki VALÓJÁBAN VAGY, így szervesen illeszkedik a Hold Templom programjaihoz.

Svetla egy fantasztikus, tűzrőlpattant, lelkes és szakértő bolgár hölgy, akit szívből csodálok. Tolmácsként szoktam részt venni a kurzusokon, és mindig elvarázsol az a folyamat, ahogy Svetla minden követ megmozgat azért, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőled, és igazi lelki áttörések tanúja lehettem minden alkalommal. Hiszen mikor megszületsz, tökéletes vagy, és tizenéves korod végéig pontosan tudod, ki vagy te, amit az öltözködéssel is kifejezel (persze, ha hagyják). Aztán kezdesz beolvadni, belesimulni az elvárásokba és a végén már azt is elfelejted, hogy mit akartál régen, mi volt fontos; bedarálnak.

Mindenkinek ajánlom a kurzust, de kiemelten ezekben az esetekben:

 •  ha harcolsz saját magad elfogadásával
 •  ha nem találod az Igazit, mert soha nem azt látják meg benned, aki igazán vagy
 • ha nem találod a helyed a világban
 • ha nem tudsz teherbe esni
 • ha úgy érzed, szürke veréb vagy és nem vesznek észre
 • ha nem értékelnek, nem tudsz előre jutni
 • ha nincs önbizalmad
 • ha nem akarsz a jövőben feleslegesen kiadni pénzt olyan ruhákra, amelyek divatosak ugyan, de talán egyszer, ha rajtad voltak, mert mégsem a te egyéniségedet tükrözik
 • ha magabiztos szeretnél lenni az öltözködés terén
 • ha azt szeretnéd, hogy ha reggel benyúlsz a szekrényedbe, ne használhatatlan ruhák tömkelegével találkozz, hanem kevesebb, de egymással párosítható, és az egyéniségedet kifejező ruhákkal
 • ha kívülről befelé ható, intenzív változást akarsz megteremteni az életedben
 • ha férfi istenné vagy istennővé szeretnél válni
 • ha új életszakasz előtt állsz, és szeretnél ebbe új emberként belekezdeni
 • ha fájdalmas lezáráson vagy túl, és új életet szeretnél kezdeni.

Mindkét nap 3 főnek, vagyis összesen 6 főnek lesz alkalma elvégezni a kurzust.

FlamboyantMiről szól a Színek és Imázs kurzus?

Gondoltál már arra, hogy lehet valami kapcsolat a között, hogy milyen ruhákat viselsz szívesen és a között, hogy mit gondolsz magadról?

A Színek & Imázs Kurzus segít rájönnöd arra, hogy miért viselsz szívesen egy-egy ruhát valamint megmutatja, hogy mi az az öltözködési stílus és szín világ, amely igazán a sajátod és nem csupán jól áll neked, ugyanakkor segít kifejezni önmagadat is.

A Kurzus megtanítja neked, hogy hogyan teremtheted meg saját stílusodat. A Kurzus egyik célja az, hogy mindenkinek lehetőséget teremtsen arra, hogy elkezdje otthon érezni magát a ruhák, színek és stílusok világában.

A Kurzus megtapasztalhatod, melyek azok a színek, amelyek igazán illenek hozzád és kihangsúlyozzák azt, aki valójában vagy.

A Kurzus megmutatja, hogy hol és hogyan rejtőzöl el a ruháid mögé valamint azt is, hogy miért. Valóságos képet fest arról, hogy az életed mely területein nem mered megmutatni magad és hol vannak azok a területek, ahová – öltözködéseden keresztül – túl nagy hangsúlyt fektetsz. Ezen kívül segít felismerned azt is, hogy mely ruhákkal tudod kihangsúlyozni a szépségedet és nőiességedet, vagy a férfiasságodat leginkább.

A Kurzus elvégzése során megtanulhatod, hogy hogyan fejezd ki személyiségedet és egyediségedet azáltal, hogy megjeleníted ezeket saját stílusodon és sajátos színeiden keresztül az öltözködésedben.

Ahhoz, hogy jól nézhess ki, jól kell érezned magad a bőrödben. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, fontos, hogy ismerd önmagad és harmóniában legyél önmagaddal.

A Kurzus támogatást nyújt abban, hogy meglásd az egyediséget és szépséget, egyéniséget önmagadban valamint rámutat arra, hogy mi módon fejezheted ki ezeket színekben és egy stíluson keresztül. A saját színeid és stílusod viselése magbiztonságot ad, nem beszélve arról, hogy – szó szerint – színt visz az életedbe.

A Színek & Imázs Kurzuson minden egyes résztvevő személyes figyelmet kap és segítséget ahhoz, hogy rátaláljon színeire és a stílusára. A nap menete:

seasonSzín analízis – Az arc és bőrszín jellegéből kiindulva a 4 évszaknak megfelelő színkombináció különíthető el. Ezek közül csak egy illik mindenkire. A folyamat során megtaláljuk, hogy ezek közül melyik, az, amelyik leginkább kihangsúlyozza szépségedet és egyediségedet.

Imázs analízis – 7 különböző archetípus található az öltözködési stílusokban. Ezek Karl Jung pszichoanalitikus archetípus elméletére épülnek. A tested formája valamint személyiséged jegyeid határozzák meg azt, hogy mely imázs típusba tartozol és mely anyagok, illetve szabás áll igazán jól neked.

A Színek&Imázs Kurzus családias légkörű kis csoportokban zajlik. A kis csoport biztosítja, hogy mindenki megfelelő időt vehessen igénybe arra, hogy megtalálja a saját “hangját” az öltözködésben, valamint intimmé és barátivá teszi a a Kurzus légkörét.

A legtöbb ember számára a Színek & Imázs Kurzus egyben életstílus váltást is jelent!

Ezt a kurzust csak egyszer kell elvégezned és attól kezdve mindig tudni fogod, mikor mit viselj! Magabiztos leszel és az életed is jó nagy, pozitív fordulatot vesz.

A kurzus egy napos, 9-től kb. 20 óráig tart (ha előbb el kell menned, akkor előre veszünk téged). Egy napon 3 ember vehet részt, akik segítik, támogatják egymást a változásban, a felismerésekben.

A kurzus díja 30.000 Ft, ami tartalmazza a részvételi díjat, a tolmács díját, a kurzus magyarra fordított anyagát és egy CD-t, a kurzuson az átváltozásodról készült képekkel, valamint egy pár órás “ruhavadászatot” egy boltban, (ez minden esetben a kurzust követő hétfő délután és este, ez esetben június 4-én, hétfőn) Svetla tanácsadásával.

Jelentkezni Lunánál lehet a 06 70 408 9351-es telefonszámon valamint az info@holdtemplom.hu emailcímen.

Jelentkezésed 10.000 Ft előleg befizetésével lesz élő.

Használd ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy új irányt vehessen az életed! Mert ez biztosan bekövetkezik!

Áldással,

Luna

Néhány visszajelzés:

“Fantasztikus volt együtt tölteni a napot veletek, a kezdeti visszafogottságot hamar felváltotta a lazaság, jókedv, kötetlenség, könnyedség. Felemelő érzés volt, hogy kis csapatként dolgozhattunk együtt, mindenki segítette a másikat. Jó volt végigkövetni mások átalakulását és különösen örömteli érzés volt, mikor megtaláltuk mindenkinek a színeit és a stílusát, látni a boldog arcokat. :-)  
A magam szempontjából elképesztő volt tapasztalni, hogy egy ilyen kellemes napon is még mindig milyen sokszor akarja az elme átvenni a vezető szerepet. Ez meg is mutatkozott a színválasztásnál, azonban hála Svetla hozzáértésének és szakértelmének, könnyeden megoldottuk ezt a kis problémát is. 
Számomra a színválasztás volt a legizgalmasabb része a napnak és nagyon élveztem mikor rátaláltunk a hozzám illő színekre és azt még ha csak kendő formájában is, de viselhettem. :-)  
Mindenkinek szívből ajánlom ezt a kurzust, nemcsak azoknak, akik el vannak veszve a saját stílusukat és a színeiket tekintve, hanem azoknak is, akik magabiztosnak érzik magukat a témában, mert egészen biztosan tanulnak még valami újat és még jobban közelebb kerülnek saját valójukhoz és mindezt egy hihetetlenül légies közegben tehetik meg. 
Hálás vagyok, hogy ennyi mindent tanulhattam tőletek. Köszönöm! :-)” 

“Valójában mindig is gondom volt azzal, hogy mit is vegyek fel. Egyrészt eddigi életem során elég sokszor ingadozott 30,40 kilókat a súlyom. Másrészt pedig mindig vágytam arra, hogy egyedi módon öltözködjek, de a vásárlást gyorsan meguntam. A szekrényem általában tele volt, 60%-ban nem használt, de „valamikor jó lesz még”, vagy „imádtam ezt a kis blúzt” típusú darabokkal. A tini korom a fekete korszak jegyében telt, ami most is erős befolyással volt jelen  ruhatáramban. Időnként sikerült egy-egy jó darabot kiválasztani, de alapvetően tanácstalan voltam abban, mit és hogyan hordjak. 

A tanfolyam amellett, hogy élvezetes volt, sok hasznos tanáccsal ellátott. Megláttam, hogy mi az ami jól áll és mely színektől kell tartózkodnom. Svetla személyisége magával ragadott, jól éreztem magam minden vele töltött percben. Hazatérve másnap már szortírozni is kezdtem. Valahogy az érzelmi értékkel bíró ruhadaraboktól sem esett nehezemre megválni. Egy kedves asszonynak adtam belőle, aki sokat segít nekem a ház körül és a méretünkis egyezik. A vásárlás során valahogy sokkal inkább oda vitt a kezem, meg a szemem, egy-egy igazán jó darabhoz, mint eddig. A Svetla által választott daraboknál is jobban megláttam a miértet. Szóval, a tanfolyam szuper volt, találkozunk jövőre is.”

Itt láthatsz képeket a saját folyamatomról – szürke verébből színpompás nővé váltam egy nap alatt.

Luna reggel

Reggel még úgy érkeztem, hogy tök jó ez a barna felső – naná, jó abban, hogy eltüntessem magam benne

Luna de.

Ez már az én egyik, ragyogó, saját tél színem – meg is vagyok illetődve, olyan jó viselni…

 

Mi ez a borzadály??? Valóban helyem van az irodai világban??? Az arckifejezésemről láthatsz mindent.

Mi ez a borzadály??? Valóban helyem van az irodai világban??? Az arckifejezésemről láthatsz mindent.

Hm… ez már jobb, csak egy kicsit sok… az biztos, hogy vége a szürke egérségnek… melyik pasi ne szólítana le EBBEN? :-)

Luna Carmen

Svetla fáradhatatlan közreműködésével… haladunk!!!

Na igen... ez vagyok ÉN! Itt vagyok, ragyogok és nagyon jól érzem magam!

Na igen… ez vagyok ÉN Itt vagyok, ragyogok és nagyon jól érzem magam!

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás