+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Rafael arkangyal gyógyító napja május 26. 10 óra

RafaelAngyal kommunikációs tanfolyamunk Rafael arkangyallal való kapcsolódással folytatódik. Rafael szakterülete az „egészség”, neve annyit jelent, hogy „Ő, aki gyógyít”, vagy „Isten meggyógyít”.

A tanfolyamon minden fontos dolgot megtudhatsz az Angyalokról, részletesebben az Őrangyalokról, valamint Mihály és Rafael Arkangyalokról. Megtudhatod, hogyan kommunikálj velük, hogyan léphetsz kapcsolatba velük, hogy értheted meg az üzeneteiket. Több vezetett meditáció is segíti a kapcsolódást az égi lényekkel.

Megtudhatod hány Őrangyalod van, és beavatást is kapsz, hogy személyesen is tudj kapcsolódni az Arkangyalokkal. Lehetőség lesz arra is, hogy egyéni kérdésekkel fordulj útmutatásért Mihály és Rafael Arkangyalokhoz. Továbbá igénybe vehetsz Angyal jóskártya segítséget, és tested gyógyulását elősegítő energia feltöltést is.

Amint megnyílsz az Angyaloknak, életed minden területén megtapasztalhatod szerető, megértő, sokszor humoros útmutatásukat.

Az eddigi tanfolyamok során a résztvevők gyakran érzékelték képességeik megváltozását.

A tanfolyamot Musits Ari angyal kommunikátor és Gáti Rea energiagyógyász tartja.

A tanfolyam időpontja: 2018. május 26. 10-17 óráig.

Helye: 1091 Budapest Üllői út 107. Hold Templom

A részvétel díja: 12.000FT

Ha úgy érzed, hogy nagy szükséged lenne szeretetteljes gyógyításra, és angyali útmutatásra, életed jobbra fordítására, szeretettel várunk a tanfolyamon a Hold Templomban.

Rea, Ari és az Angyalok

Bejelentkezni, vagy bővebb információt kérni Reánál a +36-70-945-4915 telefonszámon, vagy a gatine44@gmail.com email címen lehetséges.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás