+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Sárkány-Erő Tűz szertartás július 8. 18 óra

solar dragon (2)

Cím változás! Mivel sokan leszünk, így a Hold Templom stúdió kicsinek bizonyult.

A cím, ahol leszünk: V. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. I. emelet Más-Tér stúdió, a Ferenciek tere és az Astoria között. A jobb oldali lépcsőn gyere fel, van félemelet is. Érkezés 17:30-tól lehetséges.

A nyári napforduló energiája arra szolgál, hogy egyik fázisból a másikba mozdítson át minket.

Ezen az estén, a nyári napforduló által beindított energiában, a Sárkány-erő segítségével meghívjuk a spirituális emelkedést és a változás lendületét az életünkbe.

Néhány éve jöttek el hozzám a Sárkányok Avalonban, hogy felajánlják nekem a barátságukat, és megengedték nekem azt, hogy együttműködhessünk.

A Sárkányok titokzatos lények. A kincsek és a megérzések őrei, a bennünk rejlő értékek és a belső tudásunk védelmezői is.

A Sárkány viszont az árnyékok őre is – a bennünk lévő árnyak és misztériumok is felszínre tudnak jönni a Sárkány misztikus tüzének fényében. A be nem teljesült vágyak, az álomként megmaradt elképzelések gyökere a legsötétebb félelmeinkben és tudatalattink árnyékos helyein lakozik.

A Sárkány-erő segítségével rálelhetünk titkos mintáinkra, mely erőtlenségünket okozza, és megtalálhatjuk a bennünk lévő aranylóan fénylő tudást és bölcsességet, melynek segítségével kikerülhetünk az árnyékból.

A Sárkányok az embernél sokkal finomabb rezgésszinten élnek, néhány Sárkány az angyalokéhoz hasonló fény-rezgést hordoz, ám energiájuk másképp nyilvánul meg a világban. A Sárkányok nyitott szívű, bölcs, bátor lények, akik gondot viselnek a Földre. Ha valaha megérintett egy Sárkány energiája, ha ez a mágikus lény felvette veled a kapcsolatot, akkor örök kapocs lesz közöttetek, hiszen a Sárkányok szilaj, kitartó, hűséges lények.

Bölcsességük megnyilvánul számos kristályban és kőben, fában, mágiájuk titokzatos barlangokban, a hegyek dalában és a természeti világ misztériumában.

Tudják teremteni és megsemmisíteni az anyagot, vagyis tudnak anyagi formákat varázsolni és eltüntetni is. Tudnak neked is segíteni, de meg kell kérned őket rá.

galaxis sárkány (2)A Sárkányok elemi lények, lehet egy Sárkány például tűzből, de más elemekből is való. Ez az általános vélekedés róluk, de kevesen tudják, hogy az ősi birodalmakat, mint például Atlantiszt is védelmezték Sárkányok, sőt, úgy hírlik, hogy ők őrzik Atlantisz Poszeidón templomának hatalmas bölcsességet hordozó Nagy Kristályát, ami a tenger mélyére süllyedt.

A Sárkányok intergalaktikus kapuőrzők, hatalmas, bölcsességgel teli lények, akiket csak a legnagyobb tisztelettel szabad kezelni.

Ezen az estén kapcsolódni fogunk a Sárkányok energiájával, hogy pozitív változást indítsunk be az életünkben.

Mivel a Végtelen energiáját hozzák el nekünk, lehetőségekben, így került a szertartás július 8-ra, a végtelen számát hordozó időpontra. Ezen az estén kimondottan a Tűz Sárkányok erejével dolgozunk majd.

A Tűz Sárkányok a tűz őselem, az átalakítás, az előre haladás energiáját képviselik.

Az est programja:

  • Megtanuljuk az éteri sárkánytűz védelmet, amit bevethetünk bármilyen, energetikailag fenyegető helyzetben
  • Mivel a Tűz Sárkányok átlényegítik az alacsony rendű energiákat az életünkben, így megkérjük a Tüzet, hogy égessen el minden olyan előző életbeli energiát, ami a mostani céljainkat károsan befolyásolhatná
  • A Sárkányok együttműködésével megnyitjuk azt az aranykaput, ami a célodhoz visz, és ők segítenek majd átlépni rajta
  • A Tűz Sárkányok segítségével megszüntetjük az akadályokat életigenlésed útjából, hogy újra optimista és pozitív lehess
  • A Nap Sárkányai fellobbantják bennünk a spirituális tüzet, hogy emelkedhessen a rezgésszintünk
  • És személyre szabott üzenettel várnak téged.

Gyere el, ha szeretnél pozitív változást beindítani az életedben, ha szeretnéd megnyitni magadat a Sárkányok kozmikus bölcsességének, ha szeretnéd erősebb mértékben hordozni a Fényt, segíteni a Földnek.

Az est július 8-án 18-21:30-ig tart, díja 4500 Ft.

Jelentkezni Lunánál tudsz az info@holdtemplom.hu emailcímen.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás