+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Sárkány Nap július 28. 10-18 óráig

galaktikus sárkány 1A Sárkányok az angyali birodalom őrzői. Bölcs, bátor, nyitott szívű lények, akik már a Föld születésekor is itt voltak, mi több, bábáskodtak a folyamat felett a Kozmoszból.

Őrzők: az emberek és a kincsek, valamint a tudás őrzői. Nem csak a földi tudás, hanem a csillagok bölcsessége is az övék, és most jött el az idő, sok ezer év után, hogy újra erőteljesebben megmutassák létezésüket az embereknek, hiszen a Föld rezgésszintje emelkedik, és ez anyagi-tudati változással is jár.

A Sárkányok azokat hívják erre a napra, akik tisztulni, emelkedni szeretnének, akiknek több erő és támogatás kell, mert elfáradtak az anyagi világ lehúzó energiáiban. A Sárkányok képesek megtartani, emelni, emlékezni előző életeink tudására is. Ennek tárházát is segítenek majd megnyitni.

A Sárkányok aktívak az Anyag világában is, hiszen míg az Angyalok őrzik a látomást, addig a Sárkányok teremtik meg a fény-tervet anyagi szinten. Tudnak anyagi formákat varázsolni és eltüntetni is. Neked is segítenek – ha megkéred őket erre.

A magyar népnek erős kapcsolata van a Sárkányokkal, elsődlegesen a babiloni Nimród király, majd az utána következő hunok révén. A hunok a Sárkányt tekintették Tengri ég-istenség egyik jelképének. Hun nyelven a Sárkány szó Fehér Fejedelmet jelent. A hun Atilla király címe ősi nyelven „Sárkán” – Aranyisten, azaz Napisten.

galaxy sárkányA Sárkányok az emberi történelem szerves részei, de keleten és nyugaton másképpen kezelték őket. Míg nyugaton fel sem fogták lényük méltóságát, és úgy gondolták, hogy üldözni, s ölni kell őket, addig keleten a Sárkányokat kimondottan a szerencse és az uralkodás szimbólumának tartották, s tartják ma is.

Kik a Sárkányok igazából? Intergalaktikus kapuőrzők, hatalmas, bölcsességgel teli lények, akiket csak a legnagyobb tisztelettel szabad kezelni. Kapcsolatban állnak a Kozmosszal, hiszen onnan származnak.

A Sárkányok először Avalonban látogattak meg 2015 őszén, és akkor ajánlották fel a barátságukat. Évekbe telt, míg megértem arra, hogy ezen hatalmas energiát képviselő, bölcs lények energiájával dolgozni tudjak, de ők kivárták – persze a Sárkányok Birodalmában az idő nem úgy zajlik, ahogy az emberek világában.

Miért térnek vissza most a magas rezgésű, galaktikus Sárkányok? Mert tudják, hogy szükség van a segítségükre ahhoz, hogy a Föld az Aranykorba emelkedhessen. 2012-ben kezdődött meg ez a folyamat, és a legnehezebb része 2032-ig tart. A hatalmas Sárkány-erővel megtámogatva, könnyebb lehet ez a folyamat.

A programra a legmagasabb rezgésű, ötödik-hetedik dimenziós és Galaktikus Sárkányok jönnek majd el hozzánk.

Ezek a Sárkányok nem hagyományos Sárkányok, akik a negyedik dimenzióban léteznek, hanem ősi tudás átadói, tested-lelked-tudatod transzformálói, erőd megsokszorozói, karmikus sebeid tisztítói, bölcsességed őrzői, akik a Kozmoszból érkeznek. Készülj fel egy olyan napra, mikor szó szerint kilőnek a csillagok közé egy időre, majd megújulva hoznak vissza téged.

A napra kérlek, hozd el egy nagy vágyadat, hiszen tudd, a Sárkányok számára semmit nem lehetetlen megteremteni.

A nap programja:

 • Sárkány jóskártyával ránézünk életed jelenlegi helyzetére, s arra, miben lenne szükséged segítségre.
 • A Sárkányok meditációban megmutatják nekünk a Föld születését, ahogy ők látták, hogy segítsenek neked is teremteni az életedet.
 • Segítenek ráhangolódni a mágikus, teremtő és örök Angala-időre, amit használhatsz a mindennapokban.
 • Visszavisznek Lemúriába, hogy mély, ősi bölcsességet tanulj tőlük.
 • Meghívjuk a saját Sárkányodat, aki veled marad a program után is.
 • Mihály arkangyal Királykék-Arany Sárkánya elvisz a Tűz arkangyalához, aki felöltöztet az Erő kék-arany köpenyébe.
 • Az Alfa Sárkányok segítenek a saját, személyes Aranykori éned felébresztésében.
 • A Sötétkék Galaktikus Sárkányok elvisznek az Intergalaktikus Tanács elé, hogy megbeszélhess velük dolgokat a bolygó és személyes emelkedésed kapcsán.
 • Az Ezüst Holdsárkányok felébresztik az isteni női energiáidat.
 • A Szíriuszi Zöld-Arany Sárkányok elvisznek az egyetemes kozmikus tudás iskolájába, ahol körbenézhetsz.
 • Az Orion Öv Tiszta Fehér Sárkányai megajándékoznak fehér fényükkel és bölcsességükkel, hogy kapcsolódhass Nimród ősapánk mágikus erejéhez.
 • Sárkányokat hívunk hazánk felemelésére, megtisztítására.

Hívlak téged erre a programra akkor is, ha úgy érzed, hogy igazi otthonod az csillagokban van, és nehéz emberi testben az anyag világában létezni.

Ha segítenél te is a Földnek és hazánknak emelkedni, tisztulni, ahogy az Aranykor felé halad.

Ha készen állsz arra, hogy kozmikus bölcsességet vegyél magadhoz, ami a tudatod felemelkedését hozza el.

Ha készen állsz arra, hogy emlékezz a csodás és ragyogó, eredendően tiszta Lelkedre, hogy kapcsolatban lépj újra vele.

A program július 28-án, vasárnap 10-18 óráig tart, helyszíne a Hold Templom Stúdió (VIII. Bródy Sándor utca 44.)

A program díja: 12000 Ft

Jelentkezni Lunánál tudsz a holdtemplom@gmail.com emailcímen. 5000 Ft előleg befizetésével tudsz regisztrálni a napra.

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás