+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

lépcsőMi a szellemvilág?

Én azon birodalmak összességét nevezem így, melynek lakóit emberi szemünkkel nem látjuk. Nagyon sok világ, idő- és tér dimenzió veszi körbe az emberek látható és érzékelhető földi tartózkodási helyét.

Életem és tanulmányaim arra vittek, hogy ezekkel a birodalmakkal kapcsolódjam, és az ott tartózkodókkal is tudjak kommunikálni. Médium vagyok, tisztánlátó, aki a világok között közvetíteni tud.

Olyan sok fájdalom és félelem lengi be ezt a területet, pedig csak annyi változik egy másik dimenzióba való átkelésnél, hogy a lélek elválik a testtől, tetszése szerinti időt tölt a szellemvilágban, majd egy másik testben születik le.

Sokszor keresnek meg olyan szellemek, melyek emberi testben éltek, ugyanígy angyalok, mesterek, sámáni entitások is.

Sok problémát okoz az, ha valakin egy eltávozott lélek, avagy szellemi lény ül, így blokkolva le a mindennapjait, de az is, ha valaki nem tud beszélni, a múltat feloldani eltávozott hozzátartozójával.

Lehetséges a kapcsolatfelvétel ezekkel a lelkekkel, ha ők is így akarják ezt, de van olyan eset, mikor kimondottan ők keresnek meg ez ügyben, vagy éppen egy ügyfél hoz magával valakit, akinek mondandója lenne, vagy nem tud eltávozni magasabb világokba.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél valakivel, aki már a szellemvilág lakója, beszélni, tisztázni vele a földi dolgokat. Esetleg szeretnéd tudni, hogy az illető hol jár éppen, kell-e neki segítség, melyet meg tudunk adni neki. Vagy éppen csak beszélnél hozzá, szeretetben feloldva a múltat, akkor eljöhetsz hozzám.

Az egy órás konzultáció díja 20000 Ft.

Várlak szeretettel, Luna

 

 

 

Megosztások: