+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Szerelem Nap május 28-án 10 órakor

rose„A semmi ágán ül szívem,  

kis teste hangtalan vacog,

köréje gyűlnek szeliden 

s nézik, nézik a csillagok.”  írja József Attila.

A csillagok csodás segítők, de amikor „földi”, testbéli fájdalmunk vagy szeretet és szerelem hiányunk van, akkor ők túl messze vannak. Ilyen esetben emberi társaságra, megértésre, gyógyulásra, harmóniára van szükségünk, az istennői energia melegségére.

És főleg arra, hogy megértsük, mi is okozza az érzelmi sebeinket, és hogyan tudnánk újra harmóniába hozni magunkat, begyógyítani tört szívünket.

Ezen a napon feltárjuk annak okait, hogy miért „hűltél ki”, és hogyan tudnál újra „felmelegedni” érzelmileg, hogy bevonz egy jó kapcsolatot, avagy harmonizálni tud jelenlegi kapcsolatodat.

Itt a május, a Szerelem istennő ideje. Április 30-án éjfélkor megnyíltak a Világok Közötti Kapuk, és a szerelem tündérlényei elkeveredtek a földi halandókkal, hogy szerelmet, termékenységet és huncutságot hozzanak az embereknek.

A Szerelem Istennő időszaka alatt mutatja a legszebb arcát a Természet. Szívünk kinyílik, mint a rózsák. Nehéz ilyenkor egyedül lenni, de nehéz olyan párkapcsolatban is élni, ahol megoldatlan feladatok vannak.

womanSokan várják a párjuktól a megoldást, de a megoldás általában bennünk van, és nem a másikban; folyton tükörbe nézünk. Magunkon kell változtatni ahhoz, hogy az életünk megszépüljön!

A szerelem modern korunk egyik beavatási eszköze, és ha az ezzel kapcsolatos dolgokat feloldod, akkor életed más részei is virágozni kezdenek.

Egy olyan napra hívlak, ahol szerelem istennők közbenjárásával valamint az ezoterikus pszichológia segítségével javítani tudsz a szerelmi életeden, akár úgy, hogy egyedül vagy, és nem találsz társat, akár úgy, hogy javítasz a meglévő kapcsolatodon.

Gyere el akkor is, ha fel akarod oldani a szerelemmel kapcsolatos, előző életbeli sebeidet, „bűneidet” vagy áldozati szerepedet, vagy ha nem tudsz elengedni egy volt szerelmet, és emiatt akadt meg az életed. És lehet, hogy a volt szerelem nem is az, akire tudatosan gondolsz…

Az istennői energia végtelenül erős és a legtöbb esetben azonnali változásokat hoz. A szerelmi tarot kártyát használjuk majd arra, hogy feltárjuk az okokat, mely miatt a szerelmi életünk nem úgy alakul jelenleg, ahogy szeretnénk, majd az istennői energia, a csoportos gyakorlatok és az ezoterikus pszichológia segítségével elkezdjük oldani az ezzel kapcsolatos blokkokat.

Kapcsolódni fogunk Mária Magdolnával, akinek feltétel nélküli szeretetét, megértését és kedvességét fogjuk megtapasztalni, amellett, hogy energiája mélyre visz, és megnyitja a szívünket, kapcsolatot teremt az ősi tudással.

Jelen lesz az ősi egyiptomi Hathor istennő is, aki a befogadásra, a szépségre, a feltétel nélküli szeretetre nyit meg minket.

Kapcsolódunk az egyiptomi Ízisszel is, aki begyógyítja szerelmi sebeinket, megtanít harcolni a szerelemért.

coupleA babiloni Istár pedig a szexualitásra irányítja a figyelmünket, valamit arra, hogy hogyan tudjuk átengedni magunkat és szerelmi életünket az égiek tökéletes rendezésének, ahelyett, hogy saját kútfőből és erőből próbálnánk megoldani azt.

Több éve foglalkozom az istennői energiával, tartok csoportokat, de mindig elvarázsol és lenyűgöz az, hogy a Nagy Istennőnek „fél percbe” telik megoldani valamit, és változást eszközölni ott, ahol az emberi előrelátás és számítás csődöt mond, vagy ködben botorkál.

Hívlak erre a napra akkor is, ha az Égiek kezébe helyeznéd a szerelmi életedet azzal a reménnyel (és meglátod, így lesz) hogy oldják meg úgy, hogy az neked hosszú távon a lehető legjobbat hozhassa. Gyere el akkor, ha nincs elég szeretet, vagy nincs szerelem az életedben, hogy feltöltődhess a nap során, és energiád jobb dolgokat, embereket vonzhasson ezek után. Hívlak akkor is, ha a tisztánérzékelésedet akarod fejleszteni, vagy jobban megismerkedni az égi lényekkel.

A Szerelem Nap május 28-án, 10-től kb. 18 óráig tart, díja 10.000 Ft, plusz egy kis sütemény, vagy csoki, amit használni fogunk szertartásos módon.

Kérlek, jelentkezz be előre,

06 70 408 9351

vagy

info@holdtemplom.hu

Várlak sok szeretettel,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás