+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

szerelmi kötés1SZERELMI KÖTÉS

Őrülten szerelmes vagy, valami mégis bekavar a kapcsolatba? Szeretnéd, ha valaki melletted lenne, de valamilyen körülmény megakadályoz? Féltékeny vagy, és azt akarod, hogy a párod csak téged szeressen? 

Pontosan tudom, miről beszélsz, mert én is megtapasztaltam már ezeket a helyzeteket. Van, amikor olyannyira erős benned a szerelem és a tehetetlenség érzése, hogy muszáj tenned valamit, valamit, amivel te is befolyásolni tudod a dolgokat.

Nagyon sok tévhit kering a szerelmi kötésről, és főleg megfélemlítő tévhitek (régen bizony én is elhittem ezeket), például, hogy a szerelmi kötés karmikus bűn, hogy majd a következő életemben visszakapom, vagy már most visszakapom, rám is hatással lesz, és főleg, hogy ha egyszer kötést használok, akkor már nem tudok új kapcsolatba kezdeni, hanem örökre össze leszek kötve a szerelmemmel.  Mindez városi legenda. 

Szerencsére azóta elég sokat tanultam és tapasztaltam. A mágiát én irányítom, tehát elég pontosan meg tudom határozni egy-egy szertartás során, hogy mi legyen a végeredmény.

Mire való a szerelmi kötés?

Nem csak arra, hogy valakit megszerezz, hanem arra is, hogy a kapcsolatodba újból beköszöntsön a szerelem, a szép érzelmek a szürkeség helyett. Hogy a párod újból észrevegyen, és te legyél számára az első számú Nő vagy Férfi.

Hogy újra tudjatok beszélgetni. Újra tudjatok szeretkezni. Hogy ne kandikáljon ki a kapcsolatból.

De természetesen arra is jó egy szerelmi kötés, hogy valakit, akiért odavagy, könnyebben megszerezz.

Egy szabály van mindenféle szerelmi kötésnél: hogy az illető, akit meg akarsz kötni, vonzódjon hozzád, tápláljon irántad érzelmeket. Mert ebben az esetben működhet a kötés. 

Hogyan zajlik le egy ilyen szertartás:

Először minden esetben megnézzük azt, hogy az illetőben megvannak-e azok az érzelmek, melyek szükségesek ahhoz, hogy a kötés létre tudjon jönni. Átbeszéljük pontosan a helyzetet.

Majd egy atlantiszi mágikus rítust végzek el, akár úgy, hogy ott vagy, akár távban is lehetséges.

Egy ilyen alkalom körülbelül másfél-két órás.

Teljes díja 30.000 Ft (elemzéssel együtt).

Várlak sok szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

Megosztások: