+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Szerelmi kötéspenta

Őrülten szerelmes vagy, valami mégis bekavar a kapcsolatba? Szeretnéd, ha valaki melletted lenne, de valamilyen körülmény megakadályoz? Féltékeny vagy, és azt akarod, hogy a párod csak téged szeressen? 

Pontosan tudom, miről beszélsz, mert én is megtapasztaltam már ezeket a helyzeteket. Van, amikor olyannyira erős benned a szerelem és a tehetetlenség érzése, hogy muszáj tenned valamit, valamit, amivel te is befolyásolni tudod a dolgokat.

Nagyon sok tévhit kering a szerelmi kötésről, és főleg megfélemlítő tévhitek (régen bizony én is elhittem ezeket), például, hogy a szerelmi kötés karmikus bűn, hogy majd a következő életemben visszakapom, vagy már most visszakapom, rám is hatással lesz, és főleg, hogy ha egyszer kötést használok, akkor már nem tudok új kapcsolatba kezdeni, hanem örökre össze leszek kötve a szerelmemmel.  Mi több, lehet, hogy most azért szeretem őt, mert megkötöttem őt előző életemben.  Mindez városi legenda. 

Szerencsére azóta elég sokat tanultam és tapasztaltam. A mágiát én irányítom, tehát elég pontosan meg tudom határozni egy-egy szertartás során, hogy mi legyen a végeredmény.

Mire való a szerelmi kötés?

Nem csak arra, hogy valakit megszerezz, hanem arra is, hogy a kapcsolatodba újból beköszöntsön a szerelem, a szép érzelmek a szürkeség helyett. Hogy a párod újból észrevegyen, és te legyél számára az első számú Nő vagy Férfi.

Hogy újra tudjatok beszélgetni. Újra tudjatok szeretkezni. Hogy ne kandikáljon ki a kapcsolatból.

De természetesen arra is jó egy szerelmi kötés, hogy valakit, akiért odavagy, könnyebben megszerezz.

Egy szabály van mindenféle szerelmi kötésnél: hogy az illető, akit meg akarsz kötni, vonzódjon hozzád, tápláljon irántad érzelmeket. Mert csak ebben az esetben működhet a kötés. 

Hogyan zajlik le egy ilyen szertartás:

Először minden esetben megnézzük azt, hogy az illetőben megvannak-e azok az érzelmek, melyek szükségesek ahhoz, hogy a kötés létre tudjon jönni. Átbeszéljük pontosan a helyzetet.

Ha igen, akkor elvégezzük a varázslatot, ha pedig nem, akkor csak az elemzés díját kell kifizetned.  Természetesen, ha annak ellenére is ragaszkodsz a kötéshez, hogy talán rögösebb utat kell bejárnod, akkor kérésedre elvégezzük azt.

Egy ilyen alkalom körülbelül másfél órás. Neked is akad majd házi feladat ezzel kapcsolatosan, amit otthon kell elvégezned.

Az elemzés díja, ha létrejön a varázslat, akkor benne van az árban. Ha pedig az jön ki, hogy nem neked való az illető, akkor kielemezzük a tarot kártyával a szerelemi életedet, ebben az esetben csak az elemzés díját kell kifizetned.

Teljes díja 25.000 Ft (elemzéssel együtt). Az elemzés díja, amennyiben nem jöhet létre a kötés  6000 Ft.

Várlak sok szeretettel,

Luna

06 70 408 9351

Megosztások: