+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

ritualSzerinted mi az a szertartás?

Szertartás az is, mikor a papok celebrálják a misét, de a szertartásoknak ennél sokkal ősibb gyökerük van. A szertartás Égi segítség kérése, oly módon, hogy egy-egy Égi Hatalom (istenség, istennő, felemelkedett mester, arkangyal, vagy mágikus energia) közbenjárását kérjük ügyünkben.

Ily módon már az ősemberek is tartottak tudattalan szertartásokat, mikor állattotemeket pingálták a barlangok falára a védelemért, vagy amikor az indiánok előre eljátszották a sikeres vadászatot és törzsi varázslójuk megáldotta őket. A boszorkány ünnepeken régen és mostanában is a boszik a természetbe mennek, és “lehúzzák” a Holdat a harmadik szem csakrájukba, vagyis a Hold erejével megnyitják azt, hogy erősítsék tisztánlátásukat és töltekezzenek a Holdistennő erejével.

Időszámításunk előtti időkben felszentelt, erős beavatásokon átvezetett papok és papnők (akiket ma boszorkánynak neveznek) végeztek szertartásokat, akik harmóniában éltek a természettel, az állatvilággal, a bolygókkal ugyanúgy, mint az Égi Segítőkkel, és úgy tűnik, hogy ez a hagyomány visszatérőben van.

Sajnos az ünnepek lassan kikoptak az emberek életéből, a Karácsony sem szól már másról, mint a pénzköltésről, pedig lelkünknek szüksége van a rituálékra, az igazi meghitt ünneplésre és az áldásra.

Te vajon nem tartasz-e tudattalan szertartásokat akkor, mikor nem kelsz fel bal lábbal az ágyból, mikor megköpködsz valakit, hogy az szerencsés legyen, vagy ne fogjon rajta a rontás?

A szertartás a legerőteljesebb teremtő és gyógyító eszköz, mellyel valaha találkoztam.

gold-choir-mdA szertartás általában olyan, mint egy misztikus buli. Kreatívan felhasználunk sokféle eszközt, például speciális zenét, lélekgyógyászatot, meditációt, alkotó tevékenységeket, mint a varrás, festés, vagy éppen a táncot vagy a sámándobolást és minden esetben meghívunk egy Égi segítőt, hogy adja hozzá a felsőbb támogatást. Szertartást lehet tartani szobában, szabadban, templomban. Számomra még a templomi gospel éneklés is tökéles szertartás eszköz!

Lehet szertartást végezni egy számodra fontos esemény megkoronázásaként, vagy éppen hogy előidézéseként is. Ezért tartunk pl. szerelem bevonzó, pénzteremtő, gyógyító szertartásokat is, de olyanokat is, melyekkel kétezer éve is találkozhattál volna, így hatalmas erőt szabadítanak fel benned.

Depresszió és magány szűnik meg egy-egy szertartás hatására, mert rájössz, hogy nem vagy egyedül, szeretnek és segítenek neked az Égi erők.

A havi aktuális szertartásról itt tájékozódhatsz:

Aktuális szertartások

Várlak sok szeretettel,

Luna

Móni véleménye a szertartásokról:

“Amikor elkezdtem Hozzád(tok) januárban járni, első pár alkalommal gátlásaim voltak, mármint, hogy beszéljek a dolgaimról, és vajon “kit érdekel” mit mondok, meg “biztos nem vagyok szimpatikus”, mert ez egy összeszokott társaság, és minél többször mentem, annál nagyobb biztonságban éreztem magam ott. A múltkori alkalommal jöttem rá, hogy olyan szeretet kapok, amilyennek mindig próbálok ellenállni, mert “nem érdemlem meg”. És múltkor volt a spirálon, hogy a legfelszabadultabb voltam, el tudtam engedni magam, és éreztem, hogy megtart a biztonság, TI! Szóval köszönöm!!!!”

Megosztások: