+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Tarot tanfolyam december 1. 10-18 óra

tarotHívlak téged egy olyan tanfolyamra, ahol megismerkedhetsz a tarot kártyákkal, s ezáltal sokkal jobban beleláthatsz majd a saját életedbe, életeseményeidbe, másokkal való kapcsolataidba, s megláthatod történések okait, jövőjét.

A tarot kártya olyan misztikus eszköz, amely az ősi Egyiptomból érkezett, így több ezer éves bölcsességet hordoz.

A tarot Kis Arkánumába és udvari kártyáiba ad betekintést ez a tanfolyam, ahol jelentéseket és kirakási módokat is tanulunk majd. 

Miért hasznos a tarot kártya használata? A Sorsnak vannak olyan tényezői, amin nem tudunk változtatni, a legfőbb irányvonalak meg vannak határozva számunkra, de ezeken kívül végtelenül sok választási lehetőségünk van – a szerelemben, a hivatásban, pénzügyekben, egészségben. De melyiket érdemes választani? Hogyan láthatjuk meg, hogy egy-egy emberben meg lehet-e bízni? Hogyan tudjuk megérteni saját tudatalattink segítő üzeneteit?

Mágikus bölcsességet kódoltak a lapokba, így a kártya energiája képes beszélgetni a tudatalattival, s “belelát” a közeljövő eseményeibe.

Évek óta dolgozom jósnőként, és nagyon sok emberrel foglalkoztam már. Sokféle jósnő van, én a racionális és megoldó típushoz tartozom, aki főleg a való életre alapozva, és a pszichológia eszközeit használva tartja a szeánszokat. Hiszen a tarot kártya nem csak misztikum, hanem valós megoldásokat nyújt az élet ügyes-bajos dolgaira vonatkozóan. Minden problémának van megoldása, és ezt a megoldást árulja el mindig nekünk. A jövőbe is tud látni, és tanácsot is tud adni arra vonatkozóan, merre menj, melyik út lesz a jobb, mit válassz.

És mivel a tarot olvasás egyszerre racionális és misztikus tudomány, így az alapjai könnyen megtanulhatók.

Az, hogy a későbbiekben mennyit gyakorolsz, milyen jó kapcsolatot alakítasz ki a kártyával, az már csak rajtad múlik. Könnyen lehet belőled is jós vagy jósnő, ám a mindennapi életre is használatos, nagyon hasznos útmutatásokat is meg tudsz majd nézni, saját magad és szeretteid számára is.

A tanfolyamon a Rider Waite tarot kártyát használjuk, könnyen értelmezhető szimbolikája miatt.

A nap 10-től 18 óráig tart, ára 13000 Ft.

Várlak szeretettel,

Luna

Itt tudsz bejelentkezni: 06 70 408 9351 avagy holdtemplom@gmail.com

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás