+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Tarot tanfolyam indul február 23. 18 óra

tarot kártyaFebruár 23-tól tarot kártya tanfolyam indul, mely kilenc hétig tart. Ezen tanfolyamon (csütörtökönként 18-tól kb. 20:30 óráig) megtanulhatod a tarot kártyalapok alapjelentését.

Mind a Nagy, mind pedig a Kis Arkánum lapjaival fogunk foglalkozni, valamint az alap kirakási módokkal.

Több mint 10 éve dolgozom jósnőként, és tudom, hogy a tarot kártya lapjaiban benne van mindaz az információ, mely a múltadat, a jelenedet és a lehetséges jövődet érinti.

Minden kártyalap egy ajtó, melyen keresztül besétálhatsz egy Másik Valóságba, és megtudhatod a titkokat. Múlt-jelen-jövő egy pontban van, átjárható, és könnyedén megpillantható, a problémák gyökere felfedhető, a megoldás meglátható.

Szorgalmad és nyitottságod nyitja meg előtted ezeket az ajtókat; a tarot kártya olvasása nem ördöngösség, és nem csak beavatottak tudják megtanulni, hanem bárki, aki hajlandó megnyílni a tudásra.

A tarot tanfolyamon a Rider-Waite tarot lapjainak jelentését fogjuk megtanulni, mert számomra ez az egyik “legolvashatóbb” alap szimbólumokkal ellátott kártya, ami mégis magas szinten alkalmas a jóslásra, hiszen a lapokat az egyik legnagyobb angliai mágikus páholy beavatottjai dolgozták ki (Hermetic Order of the Golden Dawn).

Várlak téged is, ha szeretnél jobban elmélyülni a tarot kártya titkaiban, ha megismernéd jobban a rejtett valóságokat, ha szeretnél egy új “szakmát” tanulni, mellyel segíthetsz magadnak, barátaidnak, családodnak, sőt, ügyfeleidnek is.

Egy alkalom díja 4000 Ft.

Amennyiben egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni, úgy egyénileg pótolhatod azt, ebben az esetben 5000 Ft a pótlás díja.

Kérlek, hogy jelentkezz be előre Lunánál, a +36 70 408 9351-es telefonszámon, avagy az info@holdtemplom.hu emailcímen.

Várlak sok szeretettel,

Luna

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás